Man dood vriendin met koevoet en vlucht om zelfmoord te plegen

11
Man dood vriendin met koevoet en wil daarna zelfmoord plegen
Het stoffelijk overschot van de vrouw wordt weggedragen en is in beslag genomen.

De vrouw die vrijdagmiddag dood werd aangetroffen in een woning aan de Santopolderweg, is vermoedelijk door de 58-jarige Marius H. om het leven gebracht. Volgens de politie zou de man, die op het adres woonachtig is, de 30-jarige Sarina Uhlenbeek met een koevoet op haar hoofd hebben geslagen.

De verdachte belde daarna zijn dochter, die als agente werkzaam is bij het Korps Politie Suriname, om haar te vertellen dat hij zijn vriendin zou hebben vermoord. De agente schakelde meteen haar collega’s in die het slachtoffer in de keukenruimte aantroffen, bedekt met kleren en lakens.

Het ontzielde lichaam was naakt en op het voorhoofd was een barstwond. De verdachte zou verklaard hebben dat hij de vrouw sloeg, omdat zij hem zou hebben opgelicht voor een bedrag van SRD 3.000. De man zou daarna een taxi hebben gepakt richting Brokopondo om daar zelfmoord te plegen.

Er is nog geen spoor van de verdachte die voortvluchtig is. De afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie is momenteel bezig met het onderzoek.

11 REACTIES

 1. Paars is er niet meer, Hoe kan het dat er zoveel Moorden worden gepleegd in niet Eens Drie weken tijd met de zitten Coalitie Chan /Brunswijk, justitie laat je horen.
  gemodereerd

 2. Mannen het moet niet gekker worden, wat een domme atie waar je leven lang spyt van zal hebben,trouwen een echte man doet zuks soort dingen niet
  gemodereerd

 3. Liever had hij zichzelf van het leven beroofd!! Wie zegt hem dat die dame dood wilde. Ka sukkel🙄🙄. Wie gaat nu op haar kroost passen. Jaloezie gaat over in zo een daad😐. Vaak vergeet men dat die bigi bobbie, poenie of tolli niet jullie Eigendom is
  gemodereerd

 4. De dader heeft zijn vriendin vermoord omdat zij deze probeerde op te lichten. Nou volk Suriname … Hoefdraad, Bouva, Adhin, Bouterse , Sardjoe allen hebben ons opgelicht en ik zou willen voorstellen om hetzelfde met deze oplichters te doen.
  gemodereerd

 5. De mensheid is zo diep gezakt, mensen zijn de ergste soort die God heeft geschapen
  Voor 3000 srd moet zij op deze manier aan haar einde komen niet te geloven,
  En dat is overal in de wereld, agressie
  Maar gado ne sribi,
  gemodereerd

 6. Boi iem shing! plei wakka mang kier a sma tjieng dan now je long!!

  Maar wat zoek je bij een biek kill van 58 jaar??? wat die man zeker niet begrijpt is een leeftijdsverschil van 28 jaar. die sma is nog jong andere prioriteiten. ze denkt anders als jou. ik zou haar gewoon zeggen schat, je hebt 3000 srd op gemaakt voor de komende tijd. joe no af aksi mi neks en if ie no lob a tori dan je gwe. maar no die kiering na morro joe lassie, dan vrouw lai. maar zeker opa no mang fin toch? mannen dink a tori a sma tang weer joe ede loesing dan joe no ab a probleem dat morro. dinkie tak joe anno a fos mang fing en kande oktoe a laatste wang!
  Ik zeg het ook aan me dochters. no mik no wang mang nak joe foe teigi tammara sorry, want hij gaat het blijven doen.
  gemodereerd

 7. Kan het niet weglaten hier ff op te reageren.Allereerst RIP het is al zo.Meneer sa o mit u no moi a leeftyd fi fu go sdon 18 jari gi moord fu 1 uma jo mit anga sani vanaf begin tot eind plus konsens o foi plus a sma o spuku ju mars. Maaaaaaar uma sma un moes kba nanga madaskont san dja e wakai tek 1 law big kill fu tek e zorgu unu. Is egt n trend da wo tak jong boi ne zorgu sortu ka zorgu mek moeitie wroko tu a man moes lever 1 bijdrage a no zorgu a man moes kon zorgu ju ka san dis de ini tu. Oog opener
  gemodereerd

 8. @Delano,

  Die koeterwaalse taal van jou begrijpen velen niet. Preek je voor eigen parochie?
  Zij wilde hem verlaten, hij dacht over mijn lijk. Het werd over haar lijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.