zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij verkeersongeval Oost-Westverbinding

Dode bij verkeersongeval Oost-Westverbinding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval woensdagavond op de Oost-Westverbinding in Suriname, is één persoon om het leven gekomen. Volgens de eerste informatie zou het gaan om een eenzijdig ongeval ter hoogte van kilometer 93, waarbij een vrouw het leven zou hebben gelaten.

De vrouw kwam uit de richting van Nickerie en reed richting Paramaribo. Ter hoogte van kilometer 93, bij Coronie, zou ze de controle over het stuur hebben verloren. Haar voertuig kwam daardoor terecht in een trens langs de weg.

In de auto zaten verder haar man en twee kinderen, die met de schrik vrij kwamen. De verschillende politie-eenheden zijn op dit moment ter plaatse bezig met het onderzoek. Zodra er meer bekend is zal dit bericht aangevuld worden.

UPDATE: Volgens de politie was de automobiliste die woensdag om het leven kwam op de Oost-Westverbinding niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Ze kwamen terug van een huwelijk dinsdag in Nickerie, waar de zus van bruidegom ook plotseling kwam te overlijden op woensdag. De familie kreeg dus twee tragische gevallen van overlijden te verwerken op één dag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. paal 93?? das nog net in coronie vlak voor de brug?
    dezelfde bocht als waar wesje eruit vloog???
    te hoge snelheid…enige reden waarom je daar uit de bocht vliegt

    triest weer…. ze leren het ook nooit


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES