zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewoners komen thuis en betrappen inbrekers op heterdaad

Bewoners komen thuis en betrappen inbrekers op heterdaad

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Meerzorg heeft op maandag 12 oktober de 21-jarige Kevin J. en de 26-jarige Mitchel K. aangehouden ter zake poging tot diefstal door middel van braak. Dit nadat Kevin en Mitchel op heterdaad waren betrapt door de bewoners van een huis waarin zij hadden ingebroken meldt het Korps Politie Suriname.

De huisbewoners kwamen thuis op het moment waarop de verdachten Kevin en Mitchel op het punt stonden goederen uit het huis weg te nemen. Bij het zien van de bewoners kozen zij het hazenpad. De ingeschakelde politie van Meerzorg reageerde gelijk op de melding wat erin resulteerde dat de verdachten voornoemd werden aangehouden in een doodlopende weg.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de inbraak verdachten ingesloten. Het verdere onderzoek in deze strafzaak wordt voortgezet door de recherche van Regio Oost. Het is namelijk niet uitgesloten dat Kevin en Mitchel meer op hun kerfstok hebben zegt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Die 2 criminelen zodanig straffen dat ze voor lange tijd in de gevangen8s zullen zitten.Geef ze 1x per dag een stukje droog brood en een halve glas water.Laat ze merken dat santo boma geen gasten verblijf is maar de gevangenis!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES