SLM bond wil duidelijkheid over op non-actief stellen directeur en vervanging

7
SLM op luchthaven van Suriname
Archieffoto: SLM op luchthaven van Suriname

De bond van personeel van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (BPSLM) heeft deze week een brief gestuurd aan de leden van de Raad van Commissarissen van de SLM. Daarin laat zij weten dat zij formeel niet op de hoogte is gesteld van het op non-actief stellen van SLM-directeur Radjesh Radjkoemar en de aanstelling van Johan Sandie als waarnemend-directeur.

Vorige week woensdag kwam naar buiten dat Radjkoemar op non-actief zou zijn gesteld. Wat de exacte reden voor het besluit was, is nog niet duidelijk. “Er is de afgelopen veel ruis ontstaan en het bestuur van de bond wenst zich niet te laten leiden door officieuze berichtgeving en mondelinge mededelingen” aldus de BPSLM in de brief.

Ook zegt zij niet te zijn geïnformeerd over uitvoering van het akkoord tussen haar en het management team SLM inzake de uitbetaling van de salarissen over oktober. De bond wil spoedig duidelijkheid hierover van de raad.

Het bestuur blijft in spoedberaad, zegt zij afsluitend in de brief:


7 REACTIES

 1. Hi SLM bond red je eigen hachie want die fabeltje van duizenden die werken voor een bedrijf met een paar vliegtuigen komen spoedig aan een eind. A monie keba!


  Maak melding

 2. Radjkoemar moet het veld ruimen omdat Abop en VHP met elkaar hebben afgesproken dat zij de functies onder elkaar zullen verdelen. Als de president commissaris een Aboper is moet de functie van directeur naar een VHPer. Zo werkt het nu eenmaal in Suriname.


  Maak melding

 3. Rob g, weer geen kah te vandaag? Je beschrijft tien jaar paarse shit. Ga lekker huilen ontsportief lage hond ben jij. Je paarse rovers zijn er niet meer en zullen nooit meer bestaan.


  Maak melding

 4. Royzooi van Rob G, lees ik nooit, maar moet zeggen dat hij groot gelijk heeft, vriendjes en familie regelen dat us bijde beesten af. Afgelopen 10 jaar eas het niet anders, en deze moeten die 10 jaar overtreffen.


  Maak melding

 5. Waarom moet een landje met nauwelijks een half miljoen inwoners, waarvan bovendien 3/4 onder de armoedegrens bungelt, een eigen national carrier, die over de oceaan vliegt, hebben? Waarom hebben we ook geen eigen raket lanceerbasis om de satelieten waar wij gebruik van maken (voor internet en gps), te lanceren?


  Maak melding

 6. zie je wel dat rob g en dagga vriendjes zijn , , of zullen ze homo zijn , , bij de slm zijn nog zoveel paarse ratten in het kader , en ook vandaag weer zegt niemand van die paarse ratten hoeveel de werkelijke schuld is van de slm , zowel de slm in Suriname , de slm in Amsterdam , , en waar de slm actief is , , de vorige paarse regering heeft er ook niets aangedaan , zelf konden ze en hun families en passanten gratis vliegen , , en dan dat vliegtuig de 777 dat staat al een jaar aan de grond , en heeft alleen maar geld gekost en nog ( maar robje g heeft hem al eens zien vliegen , kon hij zien op zijn apparaatje ) , , mensen is het niet beter dat deze regering zegt einde slm , , en een nieuwe vliegmaatschappij oprichten , met nieuwe mensen die wel deze kar kan trekken , , want deze huidige mensen daar zijn niet capabel , dus dat


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.