zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBoze gokker pakt geld uit kassa na ruzie over winnen spel

Boze gokker pakt geld uit kassa na ruzie over winnen spel

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een man die in een ‘gok shop’ in het district Nickerie een virtual roulette kansspel speelde, was vorige week zaterdag niet tevreden over de uitkomst van het spel. Hij vond namelijk dat hij een bepaald geldbedrag had gewonnen. De kassierster van de zaak gaf hem echter te kennen dat dit niet waar was en dat hij juist had verloren.

Daarover raakten de man met de initialen M.M. en de kassierster van de shop in een heftige woordenwisseling. Tijdens die woordenwisseling hing de verdachte plotseling over de toonbank, nam een bundel geld uit de kassa en ging ermee vandoor. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens de eigenaar van de shop heeft de gokker een geldbedrag tussen SRD 5.000 en SRD 7.000 weggenomen. De verdachte M.M. werd op zaterdag 10 oktober aangehouden, nadat hij zich had aangemeld bij de politie van het ressort Waldeck.

M.M. wordt verdacht van diefstal en is in het belang van het onderzoek, na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht door de afdeling Recherche Regio West laat de politie weten.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Had hij nu gewonnen of niet? Het zal niet de eerste keer zijn dat die boeven die dit sport kansspelen organiseren niet over de brug willen Komen wanneer een gokkende zielepoot gewonnen heeft.


  Maak melding
 2. En wie zijn die boeven die dit soort kansspelen organiseren vertel dan wie zijn ze je beschuldigd mensen maar je weet niet wie je beschuldigd 😂😂😂😂😂


  Maak melding
 3. Theo 2020, hoe moet ik dat weten, ik doe niet mee met dit soort kansspelen, maar zoals jij reageert, lijkt het well alsof jij een van die boeven bent die niet uitbetaalt wanneer iemand gewonnen heeft


  Maak melding
 4. goed op gemerkt Henkes , , ja dat is theo aan zijn schrijven kun je al zien dat juist hij een van die boeven is en hij doet zich voor als Pontius Pilates .


  Maak melding
 5. Koos met je eens in zover , natuurlijk hij moet de kas van de ndp roven ( want daar zit veel veel geld in ) en dat terug geven aan de bevolking , maar een standbeeld , , vele mensen over de hele wereld willen juist standbeelden laten verwijderen , en bij vele standbeelden kunnen we ons dat wel voorstellen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES