2-jarig kindje verdronken in zandput

4
Kindje

In Suriname is een kindje van twee jaar dinsdag om het leven gekomen na een tragisch ongeval. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dreumes op een onbewaakt moment in een zandput is belandt en daarna is verdronken.

Dit gebeurde rond 18.00u aan de Suralcoweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg. Een ambulance werd ingeschakeld en heeft geprobeerd het kindje te reanimeren. Het ambulance personeel gaf echter te kennen dat de 2-jarige Justiano Lamafoe geen teken van leven meer vertoonde.

Een arts stelde daarna de dood ter plaatse vast. De Surinaamse politie van Rijsdijk heeft de zaak in onderzoek.


4 REACTIES

 1. Mensen wees alert op je kinderen. Kan je veel verdriet en ellende besparen. Het is in korte tijd al de tweede dode gevonden in een zandput.
  Kleine kinderen zijn ondernemend verlies ze niet uit het oog. Zorg voor veiligheid in de omgeving.

  R.I.P kleine engel.
  Familieleden sterkte met dit groot verlies


  Maak melding

 2. als een kind zijn eerste stapjes zet wil het steeds meer beleven , maar kent de gevaren nog niet , maar kan in een seconde uit het oog zijn verloren , , ouders je moet alla seconde , alla minuut je kind(eren) in de gaten houden wat hij/zij onderneemt en zo kan je iets ergs voorkomen , , Familie heel veel sterkte


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.