woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandKLM heeft toestemming voor twee vluchten; naar en van Suriname

KLM heeft toestemming voor twee vluchten; naar en van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) heeft toestemming gekregen van de Surinaamse overheid om twee extra vluchten uit te voeren en wel op 26 oktober 2020 op de route tussen Amsterdam en Paramaribo en op 27 oktober 2020 van Paramaribo naar Amsterdam. Dat heeft het bedrijf zojuist bekend gemaakt.

De Surinaamse autoriteiten hebben aanvullende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen (COVID-19). Nu geldt voor Suriname een in-reis restrictie. U kunt alleen naar Suriname reizen wanneer u toestemming heeft gekregen van de Surinaamse overheid. Uw verzoek om naar Suriname te reizen kunt u binnen 10 werkdagen voor vertrek mailen naar [email protected]

Mensen die op 26 oktober met vlucht KL 0713 willen afreizen naar Paramaribo, kunnen hiervoor een verzoek indienen bij de Surinaamse autoriteiten, via bovengenoemd e-mail adres. Zodra zij een positieve reactie hebben ontvangen, kunnen zijn een ticket boeken door te e-mailen naar [email protected].

Passagiers die naar Nederland willen afreizen hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen online een ticket kopen via www.klm.sr, via email [email protected] of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1. Passagiers kunnen op deze website checken of ze naar Nederland kunnen reizen.

Het normale vluchtschema ziet er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uit: Op de vrijdag is de aankomst van de KL 713 in Paramaribo om 15:00. Op de zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Eerste 3 jaar niet meer met vakantie, tegenwoordig hoor ik niemand praten over vakantie, dan zeg het al genoeg, de schuldige is de corona virus,


  Maak melding
 2. waarom geeft de regering toch toestemming dat de KLM op 26 oktober mag komen en 27 oktober weer terug naar Amsterdam , , ja de twee ministers moeten toch terug komen van hun missie in Nederland en Frankrijk , , en dat is op de dag 26 oktober , , en ze hadden toch al geboekt , , ja dan moet de regering wel toestemming geven , , want de President wil uit hun monden horen hoe het is gegaan in Nederland en Frankrijk , , en daar is niets mis mee.


  Maak melding
 3. 5 dagen voor de vertrekdatum komen ze met dit nieuws. Alsof genoemde instantie binnen 10 dagen reageert. M’n édé hoor. Zomaar weer onrust zaaien. Ze hebben niet geleerd van de afgelopen weken?? Wees gewoon duidelijk naar de mensen toe. Wel/niet reizen en dit zijn de voorwaarden. Want reizigers worden nu vh kastje naar de muur gestuurd. Vooral het toestemmings gedeelte verloopt broeja.


  Maak melding
 4. Mijke , , mochten er mensen komen , , zullen het zeker geen tourristen zijn , , in deze corona tijd is het heel moeilijk om een goedkope bestemming te vinden , , en of je er wel mag komen , , en de vlucht en het hotel is heel duur bijvoorbeeld totaal voor 2 weken is dat 1500 euro per persoon , , als je naar de Filepijnen gaat heb je , all in voor twee personen 1100 euro .
  dus Mijke de mensen die wel komen zijn Surinamers of van Surinaamse afkomst , , en die komen niet voor een vakantie , , vorige week kwamen onze overburen aan , maar die zijn gekomen voor een begrafenis van een familie lid , , en ze zitten thuis in quarantaine , en je ziet elke dag wel beveiliging langs komen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES