maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover (16) op brom wil tas van voetgangster weg rukken en sleept...

Rover (16) op brom wil tas van voetgangster weg rukken en sleept haar mee

-

Does Travel - naar Suriname

De 16-jarige R.S. is vorige week door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld voor poging tot diefstal door middel van geweld. R.S. en zijn kompaan reden op de bromfiets in de Winchesterstraat toen hij de tas van een voetgangster wilde weg rukken meldt het Korps Politie Suriname.

R.S. zat als duo rijder op de bromfiets. De voetgangster hield haar tas stevig vast waardoor zij werd meegesleurd op straat. Een penitentiair ambtenaar greep in en kon daardoor erger voorkomen. R.S. sprong van de bromfiets en zette het op een lopen.

De ambtenaar ging deze straatrover achterna en hield hem aan. R.S. werd vervolgens overgedragen aan de politie. De voetgangster is zodanig gewond geraakt dat medische behandeling nodig was.

Vanwege de jeugdige leeftijd van R.S. heeft de politie van het bureau Flora deze strafzaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken. De kompaan van R.S. is nog voortvluchtig meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Dit soort snot apen moeten naar een echte boot camp waar ze goed ‘gedrilled’ moeten worden. Daar zullen ze behoorlijk wat discipline bijgebracht worden. Dat hele stoer gedrag van ze zal voor altijd verdwijnen.


  Maak melding
 2. in Nederland gebeurt het ook vaak dat jonge jongens op scooters ook die tassen weg halen bij meestal dames , , hebben deze jonge jongens hier in Suriname dat afgekeken , , ja en wat voor straf moet je deze jonge gasten geven , , zal zo wel wel komen van iemand hier op Waterkant


  Maak melding
 3. hé compliment , , jij paarse ratten gezwel , ,dit soort misdrijven komt nog steeds voor door dat die jongeren opleiding hebben gehad bij je baasje bouta op zijn misdrijven school , , je hoeft je zelf geen complement te geven hoor , , waardeloze paarse kankerleider


  Maak melding
 4. WAT@@ kan je niet ff normaal doen het woord kanker leider dat gebruikten we als kind op de basisschool maar nu als volwassene doen we het niet meer ik verwacht van jou wel een scheld kanonade maar het boeit me niet ga je gang


  Maak melding
 5. Whaha… Je moet het genuanceerder zeggen tegenwoordig, toch? want bepaalde gasten lijken wel een tumor/gezwel ergens te hebben in hun kop op afdeling ontwikkeling en sociale gedrag. Dat ze het in hun hoofd halen mensen te roven en dan heb je ” mede ” ” surinamers ” ” volwassenen ” die het verheerlijken vanwege hun domme parasitair denkwijze…. Jammer dat die rover niet een “pakslaag” heeft gevangen met een mooie litteken/handicapje ter herinnering / voorbeeld wat niet mag )… En die kakkerlak die CHAN de schuld geeft, dat geeft helaas het niveau van een gedeelte van SU ( ongeacht etniciteit ) aan. Schaal 1 tot 5 van menselijk ontwikkeling op aarde… een DIKKE -1. Heropvoedingskampen … desnoods stenenbakken, landbouw, uitbaggeren riolen, straattegels leggen, ook de verheerlijkers cq opruiiers die het goed praten van geweld tegen elk mens…


  Maak melding
 6. Met het archief foto wil de politie wel duidelijk maken wat voor type rover het gaat. Namelijk een donker zwarte. Want er zijn geen andere kleur foto’s in het archief. En ze hebben lang gezocht.


  Maak melding
 7. Laten we het beestje maar gewoon bij de naam noemen , want de foto spreekt boekdelen. Was de rover een Chinees? Of een als Zwarte Piet verkleedde Javaan ? Zo zie je dat de hele Black Lives Matter Beweging een karikatuur is van zwart terrorisme ! Want dit soort acties wordt door de BLM gestimuleerd.


  Maak melding
 8. Nee, ze hebben het niet afgekeken van de jonge jongens uit Nederland!
  Er kunnen veel redenen zijn, o.a. : opvoeding, makkelijk aan geld komen, luiheid en onderricht.
  Het is heel, heel jammer dat dit gebeurt.


  Maak melding
 9. De sabisomolen draait weer volle toeren op waterkant.. Suriname heeft ook last van Braziliaanse, Turkse, Marokkaanse, Chinese en tal van andere criminelen.
  Maar allemaal zijn zwart nietwaar…

  In ieder geval heel vervelend. Niet alleen de regering en de politie hebben een opvoedingstaak, ook de buurt.
  De buurten weten precies wie de kwajongens, junkies en rovers zijn. Bij hen ligt ook de taak om corrigerend op te treden. Het is niet meer als vroeger waar men je nog kon aanspreken. En dat zie je bij jong en oud, arm en rijk en elke kleur.


  Maak melding
 10. Ach ga je pedagogische kwebbel maar aan hun voorhouden de zwarte rovers die stelen bedreigen en roven dat het een lieve lust is. Waarom bestelen ze hun eigen soortgenoten niet ?


  Maak melding
 11. “Waarom bestelen ze hun eigen soortgenoten niet ?”

  Dat doen ze wel. Of denk je dat een dief selectief is tijdens zijn rooftocht…
  Maar daar heb je geen last van want je woont toch in Nederland. Dus wat zeur je.


  Maak melding
 12. Theo 2020
  jij bent niet de aangewezen persoon om een ander de les te lezen. Heb je je eigen reacties weleens gezien/nagelezen. Een hoop commentaar altijd op anderen onterecht of onterecht
  waarschijnlijk gewoon voor de kick?
  Natuurlijk krijg je dit er niet zomaar uit
  inderdaad opvoeding, voorbeelden die hetzelfde deden, armoede, geen scholing, geen werk, geen toekomstperspectief
  MAAR er is een partij die deze jongens kan laten zien dat diefstal niet loont en als je hebt gestolen en je hebt spijt dan toon je dit door je aan te geven bij de politie.
  Dus als al die ndpers die hun zakken hebben gevuld dit eerlijk gaan toegeven, natuurlijk ook en vooral boefdraad, dan zien deze jongens dat ze en andere weg op moeten slaan.
  Hun grote voorbeeld geeft het hen aan.
  Dus boefdraad, adhin, bouters, san, meye ja jij ook viezerik en matties geef je aan. Doe het voor het Surinaamse volk


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES