dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto knalt tegen manjaboom, 3 personen gewond

Auto knalt tegen manjaboom, 3 personen gewond

-

Does Travel - naar Suriname

Deze auto raakte vrijdagavond zwaar beschadigd toen de bestuurder met het voertuig tegen een manjaboom aan knalde. Het gaat om een eenzijdig ongeval dat rond 20.50u plaatsvond aan de Kwattaweg, iets voorbij de Derde Rijweg in Suriname.

Het voertuig reed in de richting van de Vierde Rijweg toen de bestuurder de controle over het stuur verloor. De auto raakte van de weg en knalde aan de linkerkant van de weg tegen een manjaboom.

Drie personen raakten gewond; de bestuurder, een vrouw en een kindje. Ze werden met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische behandeling.

De Surinaamse politie onderzoekt hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Morgen weer drie auto,s op de weg dat kan niet morgen is zondag overschrijven en verzekeren dat kan zondag niet en de meeste auto dealers zijn dicht 😝😝😝


  Maak melding
 2. Ik vraag mij af of men in Suriname weet dat een auto geen speelgoed is. De helft van de auto’s is niet verzekerd of bestuurder geen rijbewijs. Als je 10 jaar in een anarchie heb geleeft dan is het moeilijk om nu met regels om te gaan. En aangezien de helft van Suriname nog in bomen leeft,reageert en leeft men volgens instinct en niet met hun hersens.


  Maak melding
 3. Denkend aan die Manjaboom die daar al tig jaren staat verankerd in de grond, ook denkend aan al die auto’s bussen vrachtwagens en noem maar op al tig jaren voorbij deze boom zijn gereden! Dan was de bestuurder onbekwaam. Gelukkig dat niemand onder of in de nabijheid van de boom een fatoe brak. Deze automobilist mag mi indien hij in het bezit was van een geldig rijbewijs en indien er geen medische reden de oorzaak was van deze aanrijding, nooit meer een rijbewijs krijgen. Nu bracht hij zichzelf en een moeder met onschuldig kind in gevaar. Voor hetzelfde geld was de manjaboom een voetganger(of meerdere) of een rijwieler. Je moet er niet aan denken……


  Maak melding
 4. WAAROM NEEMT SURINAME HET SYSTEEM VAN BELGIE NIET OVER.

  1 / ALS JE 18 BENT MAG JE ZONDER RIJBEWIJS RIJDEN. ER MOET WEL IEMAND MET RIJBEWIJS NAAST JE ZITTEN IN DE AUTO.

  2 / ALS JE 5 JAAR GEEN ANRIJDING HEBT GEMAAKT KOMT JE IN AANMERKING VOOR EEN VOORLOPIG RIJBEWIJS. DUS 5 JAAR MOET IEMAND MET RIJBEWIJS NAAST JE ZITTEN ALS JE ERGENS WIL GAAN.

  3 / ER MOET EEN GROTE L VAN (LESAUTO BORD ) AAN DE VOORKANT EN ACHTERKANT GEPLAKT STAAN MET KOEIEN LETTERS.

  SYSTEEM A LA BELGIE.


  Maak melding
 5. Hahaha na soso lafoe yu kang lafoe.
  Ik denk dat de bestuurder / ster dacht “who test a bong suma tranga moro mi noso yu” 🤣🤣
  Het blijft verbazingwekkend wat betreft de auto ongelukken in Suriname.
  Drai tapoe, nak bong, vliegt in goot, vliegt uit bocht, verliest controle, vliegt in djari, nak panja. Heb ik eentje gemist?😎


  Maak melding
 6. De politie hoeft niet te onderzoeken of de bestuurder of de manjaboom schuld heeft aan het ongeluk. Als de manjaboom zich netjes aan de verkeersregels heeft gehouden en niet plotseling de straat overgestoken is, zonder eerst naar rechts en dan naar links te kijken, dan staat het vast dat de bestuurder fout was.


  Maak melding
 7. Hoe is het mogelijk dat er 2 keer het portaal met de stoplichten is geramd wegens te hoge landing op de kruizing van de Van Hogerhuis straat , die vrachtwagens maken ook grote fouten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES