Bestuurster ziet drempel over het hoofd en eindigt na klap in goot

10
Bestuurster ziet drempel over het hoofd en eindigt na klap in goot

Dit busje van een bekend vervoersbedrijf in Suriname, kwam vanmiddag rond 13.00u in een goot langs de Nieuwzorgweg in het politieressort Santodorp terecht. Volgens de bestuurster zag ze een drempel te laat, waardoor ze met haar normale snelheid erover ging.

Door de klap die volgde, verloor de vrouw de controle over het voertuig, waardoor ze in de goot langs de weg terechtkwam. Ze raakte daarbij niet gewond en kon het voertuig veilig verlaten. Er zaten geen andere mensen in het busje.

De Surinaamse politie was er snel bij en schakelde een bergingsbedrijf in om het busje uit de groot te krijgen.


10 REACTIES

 1. Ik hb n aantal keren hier op WKN aangegeven dat de drempels gemarkeerd moeten worden met reflecterende (geel)verf.

  Ik weet niet wie die str*ntzak op ow is die het maar niet wilt begrijpen.


  Maak melding

 2. Taurus@@ begrijp jij niet dat het hier geen o.w is waarom ga je niet naar het hoofdkantoor van de o.w met je oplossing ik snap je ook niet hier heeft niemand reflecterende (geel)verf die jij zo graag wil en waarom geen witte verf zoals overal


  Maak melding

 3. Drempels zijn in Suriname een noodzakelijk kwaad, als autobestuurder erger ik me aan die ondingen, maar ik heb zelf naar OW gebeld met het verzoek twee drempels in mijn doodlopende straat aan te leggen, omdat men zelfs deze doodlopende weg als een racebaan gebruikte.


  Maak melding

 4. Probleem van de drempels is de waarschuwingsborden…die moeten paar meters voor de drempel geplaatst worden ipv pal ernaast zoals bij veel drempels het geval is.
  Levensgevaarlijk,want als je t opmerkt,dan ben je al te laat om af te remmen,zeker met slecht weer en slechte verlichting op een slecht wegdek m
  Dus tip aan OW..gebruik je gezonde verstand en plaatst een waarschuwingsord ruim voor de obstakels begint. en niet pal ernaast…kondig de obstakel ruim van te voren aan…
  Snap niet dat er niemand bij OW of verkeersdienst en veiligheid is, die dit niet inziet ..


  Maak melding

 5. jan jansen jij gaat toch altijd op de fiets ergens naar toe , , wat maak je je toch druk met die auto’s , hoe minder auto’s op de weg hier in Suriname , , des te veiliger voor fietsers en voetgangers toch


  Maak melding

 6. Waar staat het dat ik jan Jansen ben
  Waar staat het dat ik me druk maak over de auto’s
  Waar staat het dat ik op de fiets ergens naar toe ga vanaf nu neem ik je reactie,s met een korreltje zout


  Maak melding

 7. Ze kletsen gewoon met hun cel terwijl zij aan het rijden was, zogenaamde ziet ze de drempel over het hoofd. Waarom ziet zij niet haar eigen hoofd over het hoofd.


  Maak melding

 8. @Jan Jansen. Ben jij niet dezelfde bongolo krabita alias Laat Me. Je reageert net als die travestiet. Volgens mij hebben jullie dezelfde geaardheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.