Bestuurder Mark X verleent geen voorrang, rijdt bromfietser dood en vlucht in bar

10
Automobilist verleent geen voorrang en rijdt bromfietser (58) dood
Het slachtoffer de 58-jarige bromfietser Iwan Menig (foto via Facebook)

Opnieuw is een bromfietser in Suriname doodgereden door een automobilist die geen voorrang heeft verleend. De 58-jarige bromfietser Iwan Menig (foto), is vrijdagavond iets voor middernacht ter plekke overleden, nadat hij was aangereden door een 27-jarige automobilist in een Mark X die geen voorrang verleende.

De bromfietser reed op zijn Yamaha over de Thurkowstraat toen hij op de kruising met de Plutostraat werd aangereden door de in China geboren automobilist X.D. De witte Mark X van de veroorzaker kwam na de aanrijding tot stilstaand tegen een EBS mast.

De veroorzaker vluchtte daarna uit het voertuig. Volgens de politie werd hij kort daarna aangehouden in een bar op de hoek van de Pluto- en de Heliostraat. Het is niet bekend of hij in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs.

Omdat hij zelf ook gewond raakte werd hij met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij wordt verpleegd. Volgens de politie gaan ze morgen het ziekenhuis weer aandoen om na te gaan of de man is bijgekomen, om zodoende voorgeleid te worden.

Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is in beslag genomen in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen voor herkeuring.


10 REACTIES

 1. Omdat het een chinees is is hij niet onder politie bewaking gebleven? Hij heeft iemand doodgereden en gevlucht. Stel hij vlucht het ziekenhuis uit dan hebben ze niets van hem. Stelletje oenen die agenten


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Chinese auto bestuurder van een Mark X verleent geen voorrang en rijdt bromfietser dood en vlucht in een Chinese bar, waar meerdere Chinezen zaten te suipen.

  Vermoedelijk is deze Chinese automobilist X.D. niet in het bezit van een GELDIG RIJBEWIJS.
  Of hij heeft zijn Surinaamse Rijbewijs gekocht.
  De familieleden van deze Chinese automobilist, dienen ook voor alle gemaakte kosten op te draaien.

  En ook moeten ze verplicht worden, om het gezin van het slachtoffer verder te onderhouden.

  @Clarita 10 oktober 2020 At 21:18
  Je hebt in deze gelijk hoor.

  Alleen vraag ik mij ook af, of tijdens dat tijdstip van het ongeluk geen Lockdown was.

  Meneer Iwan Menig R.I.P

  Sari Tori.


  Maak melding

 3. Lockdown is nog steed tussen 21:00 en 05:00. Wie geen dispensatie heeft mag zich niet bevinden op de openbare weg tijdens lockdownuren. Wie wel een dispensatie heeft moet de kortste route volgen van huis naar werk en andersom. Dus al zou je over een dispensatiebrief beschikken, het is geen vrijbrief om tebgaan en staan waar je maar wilt.


  Maak melding

 4. Er is niets mis met de Mark X. Het zijn de bestuurders van deze snelle auto’s die als een dolle rijden om ……aandacht die ze niet krijgen….of stoerdoenerij om erbij et horen….of..gewoon stommiteit. Feit is dat als je de weg in Suriname opgaat….je niet moet gaan lopen…of Fietsen….of op de bromfiets of motorfiets moet gaan zitten. Het beste vervoersmiddel in Suriname is een dubbel cabine Ford Ranger met zowel voor als achter een Bull Bar. Ai dan red je het van A naar B. Zolang de mentaliteit van de Surinamer in het verkeer het zelfde blijft.
  Kies voor je zelf en rij Veilig.


  Maak melding

 5. ha ha ha wendy 😂🤣😂 dat zal wel , , jij hebt een bezemwagen , een vieze kruiwagen , en dan zeker ook strontkarren in alle maten , , dan nog botsauto’s , kiepwagens en natuurlijk een lijkwagen , dus een creool koopt geen mark X , is toch ook logisch ze kunnen niet kopen , maar wachten erop dat bouta het hun geeft hé wendy


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.