zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bij 'vriend' thuis gelokt die hem laat beroven door bende

Man bij ‘vriend’ thuis gelokt die hem laat beroven door bende

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een man in de nacht van vrijdag op zaterdag beroofd, toen hij bij een vriend thuis aan het chillen was. Deze vriend had het slachtoffer Iwan T. speciaal uitgenodigd om thuis bij hem te komen. Wat Iwan niet wist, is dat zijn vriend deel uitmaakt van een criminele bende.

De twee zaten in de woning met de voordeur open te chillen, toen het huis in het ressort Flora bestormd werd door twee mannen gewapend met een ijzeren staaf en kapmes. Iwan werd daarbij beroofd van een gouden halsketting en een tas met persoonlijke spullen.

Hij werd daarna ook nog gedwongen om in het voertuig van de criminelen plaats te nemen waarna ze in de richting van de Lachmonstraat reden. Ter hoogte van Bersabalaan en Lachmonstraat zag het slachtoffer kans om uit het voertuig te springen.

Hij liep daarbij verschillende verwondingen op en wist de Surinaamse politie in te schakelen. Die verwees de man naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De politie van flora heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. hé wendy jij bent toch aan het pinaren , , want je bent toch werkloos en zal langzamerhand wel opdrogen , , dus no job ha ha , , wel een beetje respect voor de President , want je kunt niet verkroppen dat bouta geen president meer is ( en nooit meer ) vuile vieze smerig paars ratje


  Maak melding
 2. Neem Wendy niet kwalijk ze is ongesteld.. als Wendy ongesteld is doet ze van zulke slippertjes.. slip op de tong.

  Als dit een echte Set up is verdient die matie die achter die plan zit maar 1 straf.. doden en dumpen in zee


  Maak melding
 3. Wendy snap niet dat pinaren de oorzaak is van NDP. Dat deze jonge ratten zijn gekweekt door de NDP hoor je niet. Suriname is een 3e wereld land geworden door de ndp


  Maak melding
 4. Gelukkig dat Suriname geen barbaren staat is om criminelen te doden en in zee te dumpen gelukkig dat het wettelijk nergens in de wereld gebeurt er zijn nog een paar ziekelingen die niet met de tijd meegaan ze zijn in de oertijd blijven hangen


  Maak melding
 5. Waren het paes ? Waren het mensen die of Hung Lie leken of op Chan ? Pienaren die mensen niet dan ? Ik ben bijna geneigd om te zeggen dat het in dd genen ligt.


  Maak melding
 6. Armoede,
  Steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk. Zelf Misikeba die jarenlang een van de gezichten was van de ndp heeft dit nadrukkelijk gezegd. Mensen zien geen uitweg meer,
  waarom heeft hij zoveel en wij hebben niets, tja dat leidt tot dit soort zaken.
  Dit is natuurlijk niet iets van vandaag, het is een proces van jaren geweest.
  Om dit te keren zal je een batterij van instrumenten moeten gebruiken en het zal lang heel lang duren.
  Massa ontslag bij de overheid door ambtenaren allemaal naar huis te sturen zal de zaak verergeren.
  Maar er is genoeg, meer dan genoeg arbeid te vinden in Suriname. Je moet deze wel creëren. Jammer dat de vorige regering voornamelijk achterover leunde. Ik ben benieuwd of deze nieuwe groep bereid is om lange dagen te maken en
  plannen met elkaar te maken. Dus niet elk ministerie met zijn plan.
  Bijvoorbeeld aanpak van de Wijdenbos brug in samenspraak met EZ en ruimtelijke ordening
  het kan allemaal, maar je moet wel echt willen
  – geen tunnelvisie. Ik doe mijn ding, neen!!! samen
  – niet aan het geld denken dat er extra, dus naast je salaris is te behalen.
  Wat is er mooier dan dankbaarheid van het volk dat je zoveel voor ze hebt gedaan.
  Ik kan niets bedenken


  Maak melding
 7. Blijkbaar is het nog niet tot die garnalenhersens van Wendy doorgedrongen, dat we deze hele ellende door jarenlange Paars bewind gekweekt hebben. Je kan niet van deze regering verwachten dat ze een decennia ondeugdelijk Paars bewind, door een knip met de vingers weer glad kan strijken. Er heeft een hele mentaliteit verandering plaats gevonden, het land draaide op corruptie, graaien, moorden en een regering die daar het grote voorbeeld toe gaf. Je kan je eigen vrienden en familie niet meer blindelings vertrouwen, alles is weg een hele generatie is naar de verdoemenis, voordat we dit tij kunnen keren zal er heel wat moeten gebeuren, en de domme opmerkingen die op dit forum aan het adres van Chan geventileerd worden raken kant nog wal. Deze personen hadden dus een duidelijke voorkeur voor de corruptie van de Paarse Bouta bende.


  Maak melding
 8. @frank noem het beestje maar bij de naam laten we elkaar niet meer voor de gek houden. We zujn 10 jaar lang voorgelogen en bedrogen. Het moraal van mijn reactie is waarom de Chinees, de Javaan en Hindoestaan, de Indiaan en rest ook pienaren maar niet op roverstocht gaan. Is de rest wel Surinamer en delen het leed gezamenlijk en die andere groep niet ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES