Openbare Werken krijgt twee verzamelbakken gedoneerd

0
Openbare Werken krijgt twee verzamelbakken gedoneerd

Stichting Support Recycling Suriname (SuReSur) heeft twee verzamelbakken gedoneerd aan het ministerie van Openbare Werken. De schenking van deze containers, bestemd voor plastic flessen, vond plaats op dinsdag 06 oktober.

OW-minister Riad Nurmohamed heeft hiermee het startsein gegeven voor het scheiden van plastic flessen en aluminium blikken. Op de medewerkers van OW werd alvast een beroep gedaan om dit type afval in de betreffende bakken te dumpen. Een verzamelbak wordt op het terrein van het hoofdkantoor van OW geplaatst en de andere op het terrein van het directoraat Openbaar Groen.

“Zo kunnen wij een start maken om het goede voorbeeld te geven. Als deze pilot werkt willen we hiermee verder gaan naar de vuilstortplaats te Ornamibo. De bedrijven zullen binnenkort worden gevraagd om hun plastic flessen en aluminium blikken niet meer te sturen naar Ornamibo, maar in zakken aan te bieden die vervolgens opgehaald zullen worden door de dienstdoende afdeling van het ministerie”, aldus Nurmohamed.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.