Blitzz security op vals adres ingeschreven bij KKF

33
beveiliging

Het securitybedrijf Blitzz, dat door de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) genoemd werd in een brief aan op vertrek staande reizigers naar Suriname, is vandaag bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) ingeschreven op een vals adres. Bij KKF is Plutostraat 96 aangegeven, terwijl er op dit adres geen bedrijf gevestigd is.

Op het adres staat een woning en de vrouw des huizes zegt aan de Surinaamse nieuwssite SUN dat zij al 50 jaar op de locatie woont en er nooit een bedrijf daar heeft gestaan. Volgens de brief van SLM zijn mensen die in Suriname in thuisquarantaine gaan, verplicht om hiervoor SRD 5.076,- aan Blitzz beveiliging te betalen.

De betaling voor beveiliging riep veel vragen op. Het bedrijf bleek niet bekend te zijn in de branche. Dat is uiteindelijk gebleken, nadat het bedrijf vandaag pas is ingeschreven bij KKF. Het is geregistreerd als een eenmanszaak en de eigenaar is de 30-jarige Luciano Gianno Roland Coutinho.

Critici vinden het raar dat er geen gebruik is gemaakt van bestaande beveiligingsbedrijven en zijn van mening dat bepaalde mensen die goed zijn op de SLM-directie bevoordeeld worden.

33 REACTIES

 1. Auww, klopt de naam? Ik kom uit op een Braziliaan met identieke initialen en achternaam in een essay over military’s physical training. Verder niets, nada.
  🙄🧐


  Maak melding

 2. Waterkant mag niet zomaar NAW gegevens van mensen publiceren. Waterkant overtreedt de AVG regels hiermee.

  Ik zie ook de relevantie niet waarom de eigenaar van het bedrijf zijn geboortedatum gepubliceerd moet worden. Slaat helemaal nergens op.


  Maak melding

 3. Ding mang sang tak na ddb mik ding mang schrijf ding in lik securitybedrijf, jullie dombo’s. A di kebah 1 van de corrupte handeling dit is maar t begin


  Maak melding

 4. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Blitzz security op vals adres ingeschreven bij KKF.

  Ik had reeds enige TWIJFELS over dit NIEUW bedrijf.
  Ik had hierover in mijn reactie ook enkele vragen hierover gesteld.

  Lees mijn reactie van 7-10-2020 over de perikelen op Schiphol.
  Vertrekkende SLM passagiers zelf ook debet aan beroering op Schiphol.

  Het is gewoon een oplichters bende.

  Bron (dwtonline.com) d.d. 7-10-2020
  Bewaking bij thuisquarantaine niet meer bij overheid.

  PARAMARIBO – De SRD 5.076 die passagiers, die vanuit Nederland naar Suriname komen, moeten betalen aan Blitzz Beveiliging komt niet van het ministerie van Volksgezondheid.

  Volgens Rajesh Ori, waarnemend directeur van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), is deze eis een “snelle oplossing” die door de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) is bedacht voor de mensen zodat ze alsnog konden meevliegen ondanks ze zich niet hadden geregistreerd bij één van de lokale hotels die waren geadviseerd door de Suriname Hospitality and Tourism Association (Shata).

  Blitzz Beveiliging is volgens minister Amar Ramadin van Volksgezondheid aangetrokken door de SLM.

  Wie zit in deze zaak te LIEGEN?


  Maak melding

 5. Inderdaad wie is dit individu.
  Kvk die zonder verificatie mensen inschrijft. Heeft dit individu zich geïdentificeerd. Wie vd SLM heeft de opdracht gegeven om gebruik te maken v dit nep securitybedrijf, een éénmanszaak?

  Pluspunt, de reizigers hoeven niets te betalen aan dit fakebedrijf al heb je getekend. Aangifte doen.

  Dit heeft niets met de overheid v doen. Moet de overheid nou iedereen controleren, wat een volk.


  Maak melding

 6. Ook dit zal door de mensen hier afgedaan worden als een truc van paars om de huidige regering te schaden. Let maar op. Of het wordt goedgepraat ofzo. Nergens gaan alle alarmbellen rinkelen. Oude wijn in nieuwe zakken mensen.


  Maak melding

 7. Marron, zorgt dat er marrons tewerk worden gesteld, al hebben ze geen opleiding,net als die dikkop van abop, heeft zelf geen opleiding,alles wordt door sardjoe voor gekauwd.
  Hindustaan zorgt dat overwegend hindoestanen tewerk worden gesteld.
  Javaan regelt zijn hele familie, zelf zijn overleden grootvader krijgt een job
  Ingi zorgt dat zijn indiaanse vriend of neef security bedrijf start om de gelden te innen,zal mij niet verwonderen als hij aandeel heeft in blittz


  Maak melding

 8. ratje wendy die man is toch je vriendje

  robje-les natuurlijk krijgt paar de schuld wand de slm is nog steeds paars , want er zitten nog veel ongeschoolde paarse ratten in dat complot , en met stemmingen winnen ze altijd , , je kon het toch ook zien tijdens de vorige paarse regering , , maar dat ben je zeker al vergeten droplul


  Maak melding

 9. WAT 9 oktober 2020 At 03:01
  ratje wendy die man is toch je vriendje

  robje-les natuurlijk krijgt paar de schuld wand de slm is nog steeds paars , want er zitten nog veel ongeschoolde paarse ratten in dat complot
  =========

  Blitzz is gelieerd aan een vriendje van Santhoki. Inmiddels is het contract met Blitzz ontbonden en dit is de zoveelste blunder van deze regering.


  Maak melding

 10. Robles,
  ====================================
  Blitzz is gelieerd aan een vriendje van Santhoki. Inmiddels is het contract met Blitzz ontbonden en dit is de zoveelste blunder van deze regering.

  ===================================

  Ik wacht op jou bewijs.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 11. Dit is hel erg slordig en ontoelaatbaar.
  Hier moet terstond worden ingegrepen door hogere hand.
  Ander team zelfde rotzooi.
  De mensen die voor deze oplossing hebben gekozen moeten, desnoods in het openbaar, verantwoording komen afleggen. Ergens loopt iemand weer een ander te bevoordelen zonder de ethische principes te respecteren. Mag en kan niet meer. met de billen bloot en de laan uitsturen zonder aanziens des persoon. Het moet nu maar een keer gaan stoppen.
  Een bedrijf welke een overeenkomst tekent met een staatbedrijf en dan naar nu blijkt pas achteraf in de KvK gaat inschrijven is niet veel anders als wanneer er domein grond is toekend aan een persoon of stichting waarbij de aanvraag blijkt te worden ingediend nadat de grond is toekend. DNA en Regering op dit soort zaken moet gelijk optreden. De geloofwaardigheid staat hier op het spel.
  En aan de pers: dank voor jullie werk in deze. Ga zo door. Scheve schaatsen onderzoeken en waar jullie zien dat er weldegelijk rook is onderbouwd melding van maken.
  Nu is het aan de autoriteiten om hun werk te doen


  Maak melding

 12. Heel goed van oplettende burgers !
  Blijven doen. Zo maken wij Suriname clean !

  Dit is een klus voor JusPol.
  Gelijk oppakken en opsluiten.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 13. Robles
  Laten we het neutraal bekijken. Er zijn mensen die snel en makkelijk geld nodig hebben. De cultuur verander je niet maar zo. We weten niet waar de loyaliteit van de bedenkers van deze constructie liggen. Omdat meneer Couthino etc. wel eens fake kan zijn.
  Even op een rijtje:
  1>> Er is bijzonder laks gehandeld door SLM medewerkers op Schiphol. Emirates weigerde ons omdat een paspoort een nog 25 weken geldig was na vertrek uit indonesie in plaats van 26 weken. zij was wel behulpzaam en voor 100 euro extra, konden none refundabel tickets omgeboekt worden. Bij KLM was het no show geworden en geld weg.
  2>> Surinamers hebben in grote getale lak gehad aan de eisen die aan vliegen gesteld werden. Regel en betaal een quarantaine verblijf.
  3>> Er is listig op die brutale Surinamers gereageerd door een list te verzinnen die in een paar uur enige honderdduizenden SRD zou kunnen opleveren.

  Typisch gedrag in die in alle gevallen gebrek aan morele verantwoordelijkheid tonen.

  oplossingen:
  1>> Schors de medewerkers op Schiphol en zoek uit hoe de mensen in het vliegtuig kwamen.
  2>> Geef de mensen die illegaal gevlogen hebben de keuze direct retour, naar quarantaine adres en boete betalen / schade vergoeding betalen.
  3>> Speur de bedenkers en hun SLM contacten en arresteer ze voor poging tot fraude.

  Beste Robles.
  Ook al verandert er nog niet veel. Dit soort dingen komt nu wel veel sneller in beeld zonder er om heen te praten.

  Vraagje
  Wat vindt u dat voor de Schuldensanering Lazard is aangetrokken. Zie hun resultaten voor Argentinië en Equator waar de schulden stevig gesaneerd zijn.


  Maak melding

 14. Het valt op dat zulke bedrijven alleen maar $$€€ tekens zien. Is men bekwaam genoeg om een beveiligingsbedrijf op te richten? Minister van justitie, vraag naar diploma’s of certificaten. Controleer of ze überhaupt een wapen mogen dragen. Toen ik mijn beveiligingsbedrijf daar had opgericht, had ik mijn MBO niveau 2 diploma op zak met alle nodige certificaten. Hier in Nederland loopt mijn bedrijf nog steeds goed ondanks covid 19 pandemie. Als ondernemer moet je creatief zijn.


  Maak melding

 15. Het bezoek vj meester in Nickerie was zóó interessant, dat de kranten er vol v staan @wendy.
  President Santokhi is een rustige man, hij heeft geen persoonsverheerlijking nodig als zelfbevestiging.

  Je reacties worden steeds wanhopiger @robles.


  Maak melding

 16. Ze zijn betrapt 😆😆😆😆😄😄.
  Dit is toch schandelijk wat men de reizigers aansmeerden.
  Minister Ramadhin zegt dat volksgezondheid, noch Tct, blitzz heeft gecontracteerd voor de thuisbewaking.
  Dus mensen, SLM heeft dit op eigen houtje gedaan.🤔🤔🤔🤔🤔.
  De minister Ramadhin heeft ingegrepen na commotie op social media.
  Hadden de mensen geen trammelant gemaakt, had hij ook geen poot verroert.
  Wij surinamers kunnen het etiket dragen van dom zijn, maar achterlijk zijn wij zeker niet.
  Waar er rook id, is er geen vuur maar brand.
  Komt tijd, komt raad.


  Maak melding

 17. Deze NDP regering maakt het nu wel beestachtig.ze blijven het volk belazeren het wordt tijd dat Ik hoop dat de vhp aan de macht komt mik chan sit ing…..Maar wacht even Chan is aan de macht …zucht het is nog net als vroeger zelfde wijn in een andere verpakking


  Maak melding

 18. JoJo 9 oktober 2020 At 10:32

  Beste Robles.
  Ook al verandert er nog niet veel. Dit soort dingen komt nu wel veel sneller in beeld zonder er om heen te praten.

  Vraagje
  Wat vindt u dat voor de Schuldensanering Lazard is aangetrokken. Zie hun resultaten voor Argentinië en Equator waar de schulden stevig gesaneerd zijn.
  ====================

  Ik heb kennis genomen van het aantrekken van Lazard. Als het klopt en Lazard heeft goed werk gedaan dan lijkt me dit prima. Ik ben niet zo bekend in deze materie maar op het eerste gezicht ziet het er goed uit.
  Verder wat betreft de SLM. Opdoeken en zo snel mogelijk. Dit bedrijf heeft geen bestaansrecht. Is water naar de zee dragen. Laat andere maatschappijen vliegen en stop geld in de luchthaven zelf.


  Maak melding

 19. Owru gwenti fu todo na kraskrasi!! Het dieftige gespuis dat zich nu regering noemt voetlt de onrust bij het volk en weet dat het de rit niet zal uitzitten. Dus now na zweef teki voordat het doek valt. De incompetentie, de leugens, de onbetrouwbaarheid van deze VHP-regering is meer dan duidelijk te zien. Keer op keer vallen ze door de mand. Nu dit!! Uit betrouwbare bron blijkt dat deze tjoetja is geregeld vanuit het kabinet door een van de adviseurs. Dit is makkelijk na te trekken door de pers. O ja, de kritische pers in Suriname is zijn stem kwijt want h8un broodheren zijn aan de macht. Soso fufuru man!! Een en al een bedriegers bende.


  Maak melding

 20. Esmerald 9 oktober 2020 At 12:12
  Je reacties worden steeds wanhopiger @robles.
  ===========

  Echt? Maakt u zich maar geen zorgen hoor. Ik wanhoop niet snel 🙂


  Maak melding

 21. Robles 9 oktober 2020 At 01:10
  Ook dit zal door de mensen hier afgedaan worden als een truc van paars om de huidige regering te schaden. Let maar op. Of het wordt goedgepraat ofzo. Nergens gaan alle alarmbellen rinkelen.Oude wijn in nieuwe zakken mensen.

  OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN

  Hieruit leid ik af dat je de mening bent toegedaan dat de oude groep, de ndp onder leiding van Bouterse zaken deed die het daglicht niet konden verdragen. OUDE WIJN
  Daar zijn we het dus in ieder geval over eens.
  Of de nieuwe groep zich hier ook schuldig aanmaakt moeten we afwachten. Ik heb nog geen bewijs of beschuldigingen dienaangaande van wie dan ook gehoord/ gelezen met uitzondering van een enkeling hier.
  Daarom valt dit vooralsnog onder de categorie gruis
  Ik snap dat Esmerald schrijft dat je reacties wanhopiger worden, want dit is meer een reactie van andere bekenden hier. Bovendien herken ik hier een vorm van achtervolgingswaanzin/paranoia in


  Maak melding

 22. @Robles.

  Qua SLM zijn wij het ook eens. Water naar de zee. Ondertussen $ 100.000.000 schuld bij de overheid want banken zullen dat niet financieren.
  Volgend jaar mei gaat de B777 weer terug naar Boeing.
  Air Belgium vliegt nu voor ze.

  In een Interview met Raymann en nog iemand op BNR werd duidelijk dat Santohki ook een scenario’s denkt om SLM de deur uit te doen door haar samen te laten gaan met andere maatschappijen een soort franchise waarin SLM (merk) en Pengel ingebracht worden.

  Ik heb reeds vaker voor gehouden werk samen met TAM of Gol dan kan Pengel een hubje worden voor Amazonia voor reizen naar Cariben, Noord Amerika en Europa. COPA zou ook een optie kunnen zijn als men niet met NL maatschappijen samen wil werken.

  Voor toerisme is NL natuurlijk de voor de hang gelegen partners. Voor toerisme is het zaak 2 transatlantische vluchten per dag te doen. Dan ontstaat het volume om via Paramaribo Amazonia te bevliegen. Stel je voor via Paramaribo ben je een dag sneller in Belem/ Manaus etc. (3.000 km minder vliegen vergeleken met via Rio of Sao Paulo of Natal)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.