maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouwwerk op berm langs Indira Gandhiweg gesloopt

Bouwwerk op berm langs Indira Gandhiweg gesloopt

-

Does Travel - naar Suriname

Een bouwwerk op de berm langs de Indira Gandhiweg tegenover de Welgedacht A-weg is gesloopt door de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het ministerie van Openbare Werken (OW). Volgens Tady Amattaram, hoofd van de afdeling, beschikte de persoon in kwestie niet over een vergunning. Derhalve is hij meerdere malen aangemaand om het bouwsel zelf te verwijderen, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Vervolgens voert hij aan dat ondanks herhaaldelijke waarschuwingen de verantwoordelijke doorging met de bouwwerkzaamheden.

Vanwege het niet voldoen aan de wettelijke voorschriften besloot de afdeling Bouw- en Woningtoezicht op woensdag 07 oktober het bouwwerk te verwijderen. Bij aankomst op locatie bleek dat de desbetreffende persoon die het bouwwerk bezig was op te zetten, toch zelf is overgegaan tot het slopen van het bouwsel. De medewerkers van het ministerie die aldaar aanwezig waren hebben een handje meegeholpen door de gesloopte bouwmaterialen te helpen opruimen.

De afdeling spreekt de hoop uit dat ook anderen dit als voorbeeld overnemen. Amattaram geeft vervolgens aan dat de afdeling vaker wordt geconfronteerd met dit soort zaken, waarbij mensen zonder in het bezit te zijn van een vergunning of toestemming van de districtscommissaris, bouwsel op de bermen proberen op te zetten. “Dit is ten strengste verboden, mits men beschikt over de documenten die zijn verleend door afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het ministerie. Deze afdeling is de enige instantie die een vergunning kan verlenen voor een eventuele bouwwerk aan een bestaande pand langs de openbare weg” zegt afdelingshoofd Amattaram.

Momenteel worden er geen nieuwe bouwvergunningen uitgegeven om te bouwen op de bermen in Suriname. Voor meer informatie moet volgens Amattaram contact worden opgenomen met de afdeling, via de Burger Informatie Unit (BIU) die te bereiken is via het telefoonnummer: 531491 en is gevestigd op het hoofdkantoor van het ministerie aan de mr. Jagernath Lachmonstraat 167.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. ratje wendy WAT van groente standen , , je ziet dat je laag geschoold bent , , standen geeft iets aan bijvoorbeeld ,de maanstanden , of deze vibrator ( of ventilator ) heeft 3 standen , , en iets vergunningen die tijdens covid zijn ontstaan , , vergunningen ontstaan niet maar vergunningen worden afgegeven , , dus doe de 4-5-6 dé over van de lagere school en dan leer je ook weer optellen en aftrekken


  Maak melding
 2. “Een bouwwerk op de berm langs de Indira Gandhiweg tegenover de Welgedacht A-weg is gesloopt…..”

  “de berm”, waar hebben wij die term ook eerder weer gehoord?


  Maak melding
 3. Maar waarom dan, vroeger mocht je doen wat je wilde toch? ja toch?
  Deze regering jonge, wat doen die mannen. Ze hebben allemaal regels gemaakt mang. Nu moeten we ons houden aan regels, regels. ik was dit niet gewend mang.


  Maak melding
 4. Bigi Sma je begrijpt het toch is voor die persoon wendy bedoelt bijv. 2-1 = ? wendy zegt dan ik trek 1 af van 2 en oplossing = ? , ze begrijpt het toch niet wederom lachen Bigi Sma
  😂🤣😂😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES