Drugskoerier met vloeibare cocaïne aangehouden te Stolkertsijver

8
politie controlepost te Stolkertsijver in Suriname
Archiefbeeld politie controlepost te Stolkertsijver

De politie in Suriname heeft onlangs de 36-jarige Rolando A. bij haar controlepost te Stolkertsijver aangehouden. Dit nadat agenten waren gestuit op 3.570 milliliter vloeibare cocaïne die Rolando in een tas bij zich had.

Op dat moment zat Rolando als passagier in een taxi op weg naar Albina. De taxichauffeur, Rolando en de in beslag genomen drug zijn overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

Rolando is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De taxichauffeur is na verhoor heengezonden meldt het Korps Politie Suriname.


8 REACTIES

 1. Suriname puilt uit van rovers, (piramidespel)oplichters, verkrachters, tipgevers voor roof overvallers, drugsbaronnen en drugscriminelen, pedofielen, doodrijders en ga zo maar door…..sterkte Wendy!


  Maak melding

 2. Hoe heeft de politie ter plaatse kunnen weten dat vloeibare coke is.
  Ik zou zeggen het is vloeibare meel voor het maken taart of casirie die nog niet klaar was.


  Maak melding

 3. @Daga
  Wat je allemaal opsomt komt zeker niet in Ned voor noh?
  Ik vind het wel vreemd dat je het nu op Wendy gemunt heb. Wat heeft ze je aangedaan? Ik vind je eerlijk gezeg, in dit geval, best een laf wezen dat je zuiging neemt achter de andere Wendy haters. Nog voordat ze überhaupt ergens op gereageerd heeft wordt haar naam genoemd. Dat wil dus zeggen dat ze de heledag al in gedachte is bij vele reageerders. Knap hoor.
  Prettige dag toegewenst.


  Maak melding

 4. een druppel van dat mengsel in een drugtest set geeft al aan wat voor drugs het is. Zo te zien is de Surinaamse politie goed voorzien in het opsporen van illegale verdovingsmiddelen.


  Maak melding

 5. Hier weet chan en wederhelft meer van het is cocaïne bende en cambio bende die nu aan de macht zijn chan had gerekend op de drugs bendes van diaspora maar die hebben het laten afweten deal gaat niet door dus nu volk van het dorp su uitbuiten chan ju na wang lul


  Maak melding

 6. Waarom is het gebruik van een bepaalde drugsoort zoals alcohol, nicotine of cafeine toegestaan en andere soorten zoals cocaine, heroine en marihuana niet? Een volwassen, toerekeningsvatbare persoon zou zelf mogen bepalen met welke soort drug hij/zij zichzelf wil vergiftigen. Zelf heb ik gekozen voor cafeine.


  Maak melding

 7. VD San zei ooit egen zijn baas “Jo Koe Jo” en nu vinden ze pakjes met een koe als etiket “Nog veel meer pakketjes gevonden op strand Borssele”
  En ze blijven aanspoelen. Er is duidelijk iets mis gegaan in de communicatie ergens


  Maak melding

 8. Mix Chick 7 oktober 2020 At 11:23
  @Daga
  Wat je allemaal opsomt komt zeker niet in Ned voor noh?
  Ik vind het wel vreemd dat je het nu op Wendy gemunt heb. Wat heeft ze je aangedaan?

  Tot zo ver heb je gelijk. Ik bemoei niet met politiek en Wendy heeft me inderdaad niets gedaan. Verder heb ik jou niet beledigd en hopelijk kunnen we die respect voor elkaar houden. Wendy, sorry.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.