COVID-19: 1 dode, 14 nieuwe gevallen en 7 patiënten genezen

4
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die zojuist is aangepast. Het aantal doden is hiermee opgelopen naar 105.

Afgelopen 24 uur zijn 14 personen positief getest op het gevreesde virus en 7 patiënten genezen verklaard. Er zijn momenteel 84 actieve cases.

In de ziekenhuizen worden nu 44 personen verpleegd. 7 patiënten worden verpleegd in de intensive care units. Momenteel zijn 61 personen in quarantaine en 47 patiënten zijn in isolatie.


4 REACTIES

 1. Aan alle Nederlanders no Kong na sranang tenzij het nodig is of zelf quarantaine wil dan kom dan of teveel geld a monie e betie dan kom gerust,


  Maak melding

 2. @Wendy
  In Su gaan teveel mensen dood aan covid
  Met al die geweldige mensen uit NL.Wendy koester je haatgevoelens maar jegens de Nederlanders.Je bent diep te betreuren.Je bent het alter ego van DB.

  in Su.Waarom leg jij altijd de schuld van iets bij een ander neer.Alles wat


  Maak melding

 3. ja zo is ratje wendy , ze kan niet nadenken en waarom omdat ze op de paarse lagereschool heeft gezeten (tot de derde klas en die heeft zij 4 keer moeten doen) en op die school werden ze dom gehouden , zie altijd haar reacties , het brengt niets


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.