Autobestuurder slaat plotseling af en rijdt inhalende motoragent aan

5
aanrijding-motorfietser-msd-korps-politie-suriname
Archieffoto van een politiemotorfiets betrokken bij een aanrijding

Een motoragent van het Korps Politie Suriname is donderdagochtend aan de Sir Winston Churchillweg aangereden door een personenauto. Dit nadat hij de auto inhaalde en de bestuurder op dat moment plotseling rechtsaf afsloeg naar een inrit.

De agent klaagde van pijn aan zijn schouder en bekken en moest met de ambulance vervoerd worden voor medische behandeling. De motorfietser als de auto reden over de Sir Winston Churchillweg, komende vanuit La Re Contre en gaande richting de stad. Ter hoogte van EBS-mast 252 vond de aanrijding plaats.

De motorfiets is zwaar beschadigd aan de linker- en voorzijde en is door een sleepdienst afgevoerd naar de technische dienst van de Surinaamse politie. De auto raakte beschadigd aan de rechter- en voorzijde. De bestuurder bleef ongedeerd en is in het bezit van een geldig rijbewijs.


5 REACTIES

 1. Ik maak het dagelijks mee de gemiddelde surinamer denk nog steeds dat ze in de jungle aan het jagen zijn. Het moet allemaal gehaast en ongeduldig voor een 30 seconden tijdwinst.
  Veel dingen dat ze horen te weten dat is voor hun aan dovemansoren verteld.
  Elke dag zie ik het en zelfs de rijinstructeur heb ik nog fouten zien maken.
  Een grote schoonmaakbeurt waarbij alle rijbewijzen van de afgelopen tien jaar opnieuw tegen het licht gehouden moet worden.


  Maak melding

 2. Als men gaat inhalen of afslaan hoord men de richtingaanwyzer te gebruiken, hiervoor hoef je niet een hele schoonmaak operatie te organiseren. Wie gaat dat betalen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.