1-jarig kindje dood binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp

2
Kindje

Een kind van slechts 1 jaar en 8 maanden oud is afgelopen woensdagavond dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp in Suriname. Het meisje genaamd Jackie, zou thuis een aanval hebben gekregen en werd rond 18.30u door haar moeder naar de SEH gebracht.

De 33-jarige moeder verklaarde dat het kindje omstreeks 14.00u had gegeten en daarna is gaan slapen. Toen ze omstreeks 17.30u wakker werd, begon ze te knarsetanden en schokkende bewegingen te maken terwijl de ogen daarbij wijd open waren.

Bij de SEH aangekomen werd de dood vastgesteld door een arts. Deze constateerde geen sporen van een misdrijf. Het vermoeden bestaat dat het kindje een epileptische aanval moet hebben gehad. Het kindje was niet onder behandeling van een specialist daarvoor.

Het lichaam van het meisje is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie voor de uitvaart.

2 REACTIES

  1. R.I.P kleine Engel
    Familie Kraktie.

    Jammer dat hulp te laat was. Epileptische aanvallen wordt vaak niet herkend door de meeste mensen. Er zal meer gedaan moeten worden aan informatie verstrekking via de TV over ziekte en aandoeningen met gerelateerde symptomen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.