Meer dan de helft met corona besmette bewoners Kabalebo genezen verklaard

2
Meer dan 1 persoon met coronavirus besmet in Suriname
Foto: BOG medewerkers bij een training over het opvangen van coronapatiënten in Suriname.

Meer dan de helft van alle met corona besmette bewoners van het bestuursressort Kabalebo in Suriname zijn inmiddels genezen verklaard. Tot en met vrijdag waren officeel in totaal 47 bewoners positief getest sinds de uitbraak in het gebied. Van de 47 zijn inmiddels 25 genezen verklaard en 2 overleden.

Om een verdere uitbraak tegen de gaan, geldt er momenteel een total lockdown in Kabalebo. Deze is dinsdag 8 september 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met woensdag 23 september 05.00u.

Het gebied is ingaande zondag 6 september tot en met zondag 20 september ook op slot geplaatst door districtscommissaris Josta Lewis. Gedurende de twee weken is het niet toegestaan Kabalebo per land, water of lucht binnen te komen of te verlaten.

Afgelopen 24 uur heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten in Suriname. Verder zijn 20 personen positief getest en daartegenover zijn 120 patiënten genezen verklaard. Momenteel zijn er 315 actieve cases.

2 REACTIES

  1. Op de goeie weg dus ! Blijkt dat de aanpak toch heeft geholpen . Jammer van de overledenen. 315 zijn er natuurlijk 315 teveel voor een land als Suriname.
    Hier in Nederland is de alarmfase weer ingegaan.


    Maak melding

  2. in belgie is het te gek.met dat achterlijke jeugd met hun feestjes.Raar volk soms dat steeds maar naar de rechter stapt vanwege de wetten en regels van covid.Triest volkje en de rechters gaan mee in hun zielige verhalen en komt er geen einde aan…heel domme beslissingen van rechters in belgie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.