Automobilist zonder rijbewijs rijdt motoragent aan

8
Automobilist zonder rijbewijs rijdt motoragent aan
Foto binnengekomen via WhatsApp en gedeeld op FB door Samentha Grace

De bestuurder van deze personenauto, die niet in het bezit is van een rijbewijs, heeft vrijdag een motoragent van het Korps Politie Suriname aangereden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de agent daarbij gewond raakte en voor medische behandeling met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp moest worden vervoerd.

De agent van de Motor Surveillance Dienst (MSD) reed rond 10.00u over de Martin Luther Kingweg richting Latour. De veroorzaker van het ongeval kwam uit een inrit en verleende geen voorrang aan de agent waardoor een botsing ontstond. De motoragent kwam te vallen en liep daarbij een sleutelbeen fractuur op. De man zonder rijbewijs is door de Surinaamse politie aangehouden.

Het was overigens het tweede verkeersongeval deze week, waarbij een MSD’er betrokken was. Een dag eerder op donderdag, reed een automobilist een motoragent aan op de Indira Gandhiweg. Ook bij dit ongeval verleende de automobilist geen voorrang aan de motoragent met een botsing tot gevolg. Er deden zich hier geen persoonlijke ongelukken voor. Wel raakte de motor van de agent beschadigd.

8 REACTIES

 1. Nogmaals zeg ik dat hele groepen hun rijbewijs niet waard zijn. En het ergste is dat mensen zonder rijbewijs in een auto durven te stappen en zo zichzelf en anderen in gevaar brengen. Hier moet de politie keihard optreden.
  Een glasje op laat je rijden hier moet ook keihard beboet worden. De surinamer is een hardleers volk en deze moet je hard in de portemonnee raken dan pas krijg je hun in het gareel. Van gemiddeld 80 doden in het verkeer per jaar naar max 10 per jaar.
  Het geld moet weer in het verkeer terug vloeien.


  Maak melding

 2. Helemaal eens met de reacties voor mij. Er zijn teveel verkeersdoden in Suriname! Rijden zonder rijbewijs wordt teveel als normaal gezien. Dit kan echt niet. Ook drank en drugs zijn not-done in het verkeer. Maar het gebeurt toch met heel veel ellende als gevolg. Ook moet strenger worden opgetreden tegen snelheidsovertredingen.


  Maak melding

 3. Nieuwe regering:
  Harder aanpakken deze verkeershufters!!!
  Forse straffen en hoge boetes eisen
  Inbeslagname van het voertuig
  Schade vergoeding aan de slachtoffers.


  Maak melding

 4. Deelname in het verkeer is ook bij wet geregeld, werd mij verteld bij het maken van de rijexamens!
  Overigens heb ik drie keer erover gedaan om mijn rijbewijs te halen!
  Ik was koppig en had geen enveloppe met inhoud, om onder de houten tafel te schuiven.
  Ik zeg het eerlijk, na mijn rijbewijs, leerde ik pas auto rijden achter zanderij!
  Maar nu heb ik geen auto, is te duur!
  Ik sta dikwijls langs de weg en ik geniet om te zien wat voor capriolen worden uitgehaald.
  Soms, lijkt het op” kunst”en het is vaak droevig om naar te kijken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.