Één persoon overleden aan corona, aantal actieve cases sterk gedaald

4

De afgelopen 24 uur is weer een patiënt overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Dat blijkt vrijdagavond uit de update van de teller op de officiële COVID-19 website. Het aantal overleden personen is hiermee gestegen naar 96.

Uit de bijgewerkte gegeven blijkt verder dat er 20 personen positief getest op het coronavirus in Suriname. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 4.691. Daartegenover zijn 120 patiënten genezen verklaard.

Het aantal actieve cases is sterk gedaald van 416 donderdag, naar 315 op vrijdag. In totaal zijn 4.280 personen genezen verklaard.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.