Vrouw ernstig mishandeld door man na ruzie over uitlopen

14
politie auto suriname op straat in actie

De 39-jarige W.D. is donderdag aangehouden door de politie van Livorno. Dit nadat hij zijn vrouw ernstig heeft mishandeld, omdat hij vermoedde dat zij uitliep voor hem.

Waterkant verneemt dat de man zijn vrouw op het erf enkele trappen en klappen gaf. Buurtbewoners schoten de vrouw snel te hulp, waardoor erger is voorkomen. Zij raakte gewond aan haar hoofd, armen en benen en ging met een visum naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

14 REACTIES

 1. Frustratie, omdat men beperkt in zijn vrijheid. 8 u binnen zijn maar de bussen rijden. Niet met je gezin een frisse lucht scheppen en ommetje rijden maar binnen met deze hitte.
  Chan is bang dus mensen moeten binnen blijven. Je hebt 500 beveiligers


  Maak melding

 2. je kan gewoon in je tuin gaan zitten hoor… dus dat binnen is onzin.
  frustratie omdat je bij elkaar zit??? zegt al genoeg over je denkwijze.
  een ommetje rijden? dus je gaat in een warme auto zitten en dan klagen over de hitte?

  je hele post slaat totaal nergens op.
  dit is gewoon een “standaard” surinaamse relatie…. waarbij 1 vreemd gaat (uitlopen is zo’n onderontwikkeld woord) en de ander het niet accepteert en losse handjes heeft.
  allebei schuldig… de 1 voor het vreemd gaan en de ander voor de mishandeling.
  dagelijkse kost in de surinaamse gemeenschap… totaal geen benul wat een relatie is.
  verbreek je relatie gewoon als je een ander wilt… maar nee…. willen van alle walletjes blijven eten… ja dan moet je niet vreemd opkijken als je de verkeerde treft en afgerekent wordt erop…
  niets aan de hand dus eigenlijk…


  Maak melding

 3. Vreemdgaan is razend populair in deze digitale tijdperk want als je ht niet doet hoor er niet bij dan bn je ouderwets n achterbaks.
  Er lopen tientallen duizenden loopse vrouwen rond die hun mannen bedriegen n sommige hebben zelfs kinderen met n andere partner n niet wetende worden deze kinderen mt zorg n aandacht opgebracht door de onschuldige echtgenoot.
  In het meeste geval wanr de man onraad begint te ruiken n vragen stelt dan breekt de hel los want zo’n bedriegster wilt altijd in ht gelijk gesteld worden ten koste vn wat dan ook.
  Aan de ridders die altijd opkomen vr deze stinkerds wil k zeggen :kijkt u uit of u niet in htzelfde schuitje rondvaart want ht is n zware slag om te incasseren. Ik betuig alvast mijn medelijden n steun aan deze ridders. KRAKTI BRADA.


  Maak melding

 4. De vrouw mishandelen en wat ben je ermee opgeschoten? Nu is de weg vrij dat zij niet meer buiten, maar binnen en vol loopt.
  Het is jou spullen pakken naar het werk gaan en niet meer thu i is komen of haar laten vertrekken met waarmee je haar ontmoet heb.
  Het blijft altijd gelul bij dit soort zaken.


  Maak melding

 5. Allen,

  Een vrouw slaan/mishandelen is laf, zij is niet jou eigendom, we leven in 2020 niet in 1820.
  Hoe zou je het vinden als je vader je moeder mishandeld ?

  SUCCES


  Maak melding

 6. Slaan moet je nooit doen.. Zijn koffers gewoon buiten zetten en alle sloten veranderen. Probleem opgelost of gewoon afleveren bij zijn buitenman. Het scheelt een hoop hoofdpijn.


  Maak melding

 7. Degenen die een opmerking maakt over frustratie omdat meneer moet binnen zitten, is echt niet goed bij zijn hoofd, het is frustratie omdat meneer zelf niet achter de vrouwtjes aan kan, en hij heeft last van kraskrassie en wil naar zijn andere vrouwtjes. Dat hij zijn vrouw beschuldigd, wel zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.
  En madame heeft echt een groot probleem, door zich te laten aftuigen door dit waardeloos stuk vuilnis.


  Maak melding

 8. Ik adviseer de adviseurs om niet te bemoeien in een kwestie tussen man en vrouw. Morgen slapen ze lekker weer op een bed. Dus houd je commentaar voor jezelf en zorg dat dit jou nooit overkomt. Libi Boeng nanga makandra of ga uit elkaar, want zowel de man als de vrouw zijn niet elkaars bezit, maar slechts partners met evenveel rechten en plichten jegens elkaar.
  THINK.


  Maak melding

 9. Waterkant.net. ze liep uit,kreeg trappen en klappen en ging met een VISUM naar het ziekenhuisūü§£een vermoeden is geen harde bewijs.je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is.Hij had een VERMOEDEN.afijn.gewoon met de poten van af blijven.


  Maak melding

 10. Als mannen vreemd gaan, dan mogen vrouwen dat ook. Wees een echte man en “take it as it is”. Maar je spierballen misbruiken om een vrouw te mishandelen is laf, laf, laf. “Women rights matter”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.