Auto belandt op z’n zijkant na botsing: 1 gewonde

11
Auto belandt op zijkant na botsing: 1 gewonde

Deze twee auto’s waren donderdagavond rond 18.30u betrokken bij een aanrijding in Paramaribo-Noord. Bij het verkeersongeval, dat plaats vond op de hoek van de Picasso- en Amethietstraat in Suriname, belandde een van de voertuigen op z’n zij op de weg.

Het voertuig dat op z’n zij terecht kwam reed over de Picassostraat. Op de Amethietstraat reed een VW Amarok die de ander weggebruiker aan de zijkant, bij het achterwiel raakte. Als gevolg van de botsing kwam dit voertuig op z’n zijkant tot stilstand.

Bij het verkeersongeval raakte één persoon gewond. Deze werd per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, met een visum van de Surinaamse politie.

11 REACTIES

 1. Bericht is incorrect .. Picassostraat heeft voorrang op alle kruispunten behalve, de topaasstraat, gompertstraat, anamoestraat en de paulus potterstraat.


  Maak melding

 2. wat velen hier op waterkant zetten als reactie moet ik ook constateren dat er bijna elke dag wel een auto of busje op zijn kant gaat bij een aanrijding heel raar iemand schreef al eens dat de voortuigen niet goed zijn hier en de wegen ook een rol kan spelen en zeker hoge snelheid en geen ervaring met het voertuig en noem maar op maar ik zeg wel frappant zo vaak


  Maak melding

 3. Weer zo’n lul die niet weet dat hij voorrang moet verlenen, rijbewijs gekocht of op straat gevonden !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Alsof het slechte auto’s zijn die speciaal naar Suriname worden ge exporteert en alsof ze nog nooit in het land van herkomst hebben gereden en de vorige eigenaars weten het en verkopen die auto’s speciaal voor de Surinamers of bel de fabrikant voor meer informatie
  gemodereerd

 5. @ wat
  tja, als je jaren lang alles hebt toegestaan, geen tijd had om zaken echt te regelen het volk aan zijn lot overliet en iedereen vrij spel gaf, dan krijg je dit soort toestanden. men doet maar, niemand die ze wat in de weg legt, niemand die het iets kan schelen, het werd van kwaad tot erger. Ja dat krijg je er niet zomaar uit.
  Rijbewijs, rijbewijs, geef me 100 dan krijg je het
  deze rooie heeft Suriname kapot gemaakt


  Maak melding

 6. Helemaal eens met LEEK. Ze hebben altijd haast of men rijdt zo irriterend op de weg.
  Enkele van ze denken: ik rij toch een grote auto, dus ik rij hoe ik wil. Arrogantie en stoerheid.
  Rijgedrag van de mensen moet veel veranderen. Zij zorgen voor heel veel brokken in het verkeer en soms juist hun blijven ongedeerd.
  Laat hij voor alle onkosten draaien van de benadeelde nl.ziekenhuiskosten tot kosten voor het eventueel niet kunnen werken en hij moet eevoor zorgen dat het busje gemaakt wordt.


  Maak melding

 7. Arm of rijk, “slim” of “dom”, man of vrouw. Met de smartphone fingafokken tijdens het rijden. Met teveel alcohol op achter het stuur en/of drugs. Heethoofden achter het stuur.
  Brokkenmakers zijn er in alle soorten en maten.

  De mentaliteit in het verkeer is gewoon slecht. Voor niemandal doen die agenten zo stoer en streng bij afname van theorie en praktijk examens.


  Maak melding

 8. Chan!!! Wanneer ga je je vriendjes aanpakken die deze troep onder de noemer van refurbished cars verkopen?? Zijn het je sponsors?? Behalve dat jullie het volk de dood injagen met je COVID-beleid rijden we elkaar als het ware dood in deze doodskisten die we auto’s noemen. Stel paal en perk aan de autohandelaren!! W’e dede ini a wagifilm!!


  Maak melding

 9. @HonkongFee: Die auto’s hebben een te laag massagewicht!! Hoe kan je met een snelheid van nog geen 50KM/uur over de kop slaan of op paaltjes terecht komen?? De auto’s die in Su verkocht worden zijn voor het grootste deel TROEP!! Alleen de auto’s van de gevestigde bedrijven voldoen aan de internationale eisen, de rest wordt met nattevingerwerk en mogelijk tjuku goedgekeurd! Wanneer gaat men daar wat aan doen? Het is altijd de kleine man, de mofinawan die de duurdere wagens niet kan betalen, die het gelag betalen!!


  Maak melding

 10. Hallo Moderator, je vreet zeker je nieren want je komt niet door deze wall en kan me niet blokken! Ik raad een ieder die regelmatig weg-gemodereerd wordt aan, om te reageren vanuit een bedrijf dat en gedegen ICTafdeling heeft!! Alleen zo kunnen we de varkens op dit forum van repliek dienen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.