COVID-19: 1 dode, 30 nieuwe gevallen en 73 patiënten genezen

8
Coronavirus in Suriname

In Suriname heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die zojuist is aangepast. Het aantal doden is hiermee opgelopen naar 93.

De afgelopen 24 uur zijn 30 personen positief getest op het gevreesde virus en 73 genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 4.477.

Er zijn momenteel 678 actieve cases.

8 REACTIES

 1. triest, weer een leven te betreuren, mensen neem deze corona virus echt serieus het is een onzichtbare virus , kijk elektriciteit is ook onzichtbaar maar is wel voelbaar en kan ook dodelijk zijn, het corona virus sluipt binnen door contact van iemand die besmet is en die persoon hoeft zelf niet ziek te worden maar wel de andere persoon en als deze persoon ook onderliggende kwalen heeft is de kans groot dat deze persoon overlijdt dus mensen en vooral de jongeren let op en houd je aan de covid 19 regels en vermijdt direct contact met de kwetsbare groepen bijv: je zieke vader of moeder, je grootouders en ieder die je kent, hou gepaste afstand geef geen hand of brassa want als je besmet bent met het virus wat je zelf misschien nog niet weet je geliefden in gevaar kan brengen dus let op


  Maak melding

 2. Ik vindt het zo triest om dit te lezen, dat er weer iemand Als gevolg van corona virus is overleden, mensen luister naar de regering
  Als 1 surinamers overlijdt ivm corona dan is het trieste dag, inmiddels weet india geen raad met dit virus? De Chinezen hebben doelbewust deze virus laten verspreiden, mers virus sars virus corona virus komen allemaal uit de laboratorium van huwan China, we moeten dit land boycotten
  Alleen Trump heeft het door, maar andere landen denken alleen financiële voordeel om met China te handelen, die spleet oogjes vertrouw ik niet, bedoeld ik alleen China, dit is met opzet de wereld ingestuurd omdat China snack naar meer macht?


  Maak melding

 3. @Maripa ko,
  volkomen met je eens, ik vertrouw hen ook niet gluipers zijn het, alle technologie die ze nu bezitten hebben ze vergaren door bedrijf spionage en geimporteerde goederen na te maken, en dat het nu moeilijker is met bedrijf spionage proberen ze zelf dingen te doen ,maar weten niet dat ze fout bezig zijn en dit keer is het hen niet gelukt om iets te maken zodat ze met dit virus de wereld veroveren, ook hebben ze velen van eigen volk vermoord, maar de mensheid is gewaarschuwd hou de chinezen in de gaten
  gemodereerd

 4. Met deze hitte kan het virus ook niet overleven.
  Ja de mensen kunnen niet eens fruit kopen. Vit C is nodig. Maar geen werk en geen steun.
  Dus ze hoeven niet te doen alsof het minder wordt door weekend alles dicht. PCS heeft al aangegeven hoe mensen frustreren. Geen geld en je kan nergens om wat te verdienen.
  We moeten nu op straat. De boel vernielen als het zo door gaat


  Maak melding

 5. hé domme gans wendy je hebt echt zo weinig verstand een mier heeft meer dan jou, nu zie je dat in je hersenpan alleen maar paarse stront zit en er geen plaats meer is voor volledig verstand, had die er toch nog geweest had je niet geweten hoe je ermee om moest gaan dus paarse ratje je had het beter kunnen hebben als je die paarse stront had uitgescheten en je de toekomst zag dat veel mensen bezig zijn om Suriname uit die paarse shit te halen, maar ja je bent de domste van alle paarse dommeriken ga de straat op en ga de boel vernielen zelfs dat kun je niet daar ben je nog te dom voor de geur van het asfalt zal je vernietigen, maar dat begrijp je toch niet stom, stommer de stomste ratje ga maar vast huilen huilebalk
  gemodereerd

 6. @wendy

  ‘de boel vernielen’ SERIEUSSSSSS!?!?!?!?!?!?!?! Ze moeten jou als eerste oppakken en opsluiten!!!!

  (wat een opvoeding!!!!)

  Verbreed je horizon, meid!!!!!
  gemodereerd

 7. Hoi moderator….dus je plaatst ook berichten die jij wilt…wat een K(peep)T website. Er wordt opgeroepen tot vernieling via uw website door wendy, en dat keurt u goed?! Hoop dat er journalisten zijn die de berichten lezen en maatregelen treffen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.