Shona Shukrula eerste vrouwelijke vierde official in betaald voetbal

24
Shona Shukrula eerste vrouwelijke vierde official in betaald voetbal
Vader Benito Shukrula met zijn twee zoons en dochter Shona.

De Surinaams-Nederlandse scheidsrechter Shona Shukrula is vandaag (zaterdag 5 september) de eerste vrouwelijke vierde official in het betaalde voetbal. Shukrula komt in actie bij de wedstrijd FC Eindhoven – Telstar, welke wordt gespeeld om 16.30u.

Shona Shukrula, dochter van een Hindoestaanse vader geboren in Suriname en een Nederlandse moeder, is geen onbekende in de voetbalwereld. Sinds 2017 staat ze op de FIFA-lijst en floot ze meerdere interlands en Champions League-wedstrijden.

De 29-jarige scheidsrechter is in het dagelijks leven ook officier van justitie bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland.

https://www.instagram.com/p/B9PUnaujqY0/?igshid=5b5u3djuywn6

24 REACTIES

 1. Gefeliciteerd

  Laat dit een zeer goede les zijn voor alle vrouwen in het bijzonder jonge Surinaamse vrouwen.

  Goede opleiding volgen en in je vrije tijd ook voor een op hoog niveau bezig zijn.

  Laat ouders hier heel goed naar kijken en hun kinderen dit laten inzien, in Suriname en ook in Nederland.


  Maak melding

 2. Jongedame gefeliciteerd. Ik ga ervan uit dat zij behoorlijk ” gehard ” is tegen het asociale gedrag van sommige spelers en supporters. Voor haar waren er enkele Surinamers actief op dit hoge niveau. Jammer genoeg hielden zij het niet vol.


  Maak melding

 3. Toppy man, dat is heel goed om te zien en te horen, want de KNVB houdt niet van donkere scheidsrechters.Er lopen in NL veel Surie landgenoten die de sterren van de hemel fluiten maar, wordt door genoemde KNVB niet gezien ! Erger nog , ze vinden ons niet goed genoeg
  om wedstrijden te leiden binnen het betaald voetbal, ”Saka saka”. En dat is Zwartmans 1 ervan die door de KNVB niet gezien werd !!!!! Shona 🙁 laat ze een poeppie ruiken)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Shona…. je bent Goudwaard. Gefeliciteerd. Vervolgen op ‘t veld alsook aan tafel bij een niet de makkelijkste arrondissement….tof hoor.
  gemodereerd

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Shona Shukrula eerste vrouwelijke vierde official in betaald voetbal.

  Gefeliciteerd Shona. Geweldige prestatie in de vrouwelijke betaald voetbal.
  Ook aan de rest van de familie.

  En ondanks je broer mr. Vito Shukrula, het bijzonder druk heeft met zijn advocaten praktijk, is hij ook een liefhebber van het VOETBAL.


  Maak melding

 6. @ Michel
  die is er niet. De racist rob kan het maar niet verwerken en zal en moet gebruik maken van leugens om een sneer uit te delen en de prestatie af te zwakken
  gemodereerd

 7. @ Michel
  die is er niet. De racist rob kan het maar niet verwerken en zal en moet gebruik maken van leugens om een sneer uit te delen en de prestatie af te zwakken


  Maak melding

 8. Zo , dat is me een kranige prestatie. Je komt het niet vaak tegen dat vrouwen zich bezig houden met voetbal. Vraag ze eens wat offside inhoudt en dan begint het gestamel al. In dit geval hebben we echter te maken met een vrouw die niet alleen van voetbal houdt maar ook de spelregels feilloos kent en weet toe te passen. Petje af hoor. Fenomenaal.


  Maak melding

 9. Hopelijk weet ze in welke wereld deel Suriname ligt. We zij altijd weer dit soort gasten de Surinaamse status toe te dichten. Gullit Rijkaard Vanenburg en mee van dat soort gasten. Heb niks persoonlijks tegen de eerder genoemde gasten maar ga maar na wat ze voor Su van betekenis zijn geweest. In ieder geval wil ik deze dame als persoon alle goeds toewensen. Mijn mening
  gemodereerd

 10. Rob, John had je een vraag gesteld –weet je ook alweer wie het waren? Nee natuurlijk niet. De racist kon het niet verdragen en ook niet verbergen.
  Groetjes aan rbro


  Maak melding

 11. Mijn mening
  je hebt volkomen gelijk
  je hebt er ook een, een klein zwart boksertje Regillio Tuur heet hij geloof ik die niets van Suriname meer wil weten, niet in het Nederlands geïnterviewd wil worden, want hij woont nu in de VS. Hij is helemaal de weg kwijt.
  Wel wij wonen weliswaar in de VS, maar ons hart ligt in Suriname en mijn dochter koos voor een verblijf in Holland. Dat heeft te maken met haar man en zijn werk.
  Ik moet wel erg lachen om Dre, hij legt het vuur aan de schenen van rob die vervolgens maar hard weg rent en blijft rennen.
  Doet me denken aan Forrest Gump. Zo een mooie film, over een zwakbegaafde, die met veel inzet wat bereikt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.