Rijexamen op zaterdag verschoven naar maandag vanwege lockdown in Suriname

3
Introductie van E-rijbewijzen binnenkort, E-ID nodig voor aanvraag
Het huidig rijbewijs in Suriname (r)

Het hoofd van de afdeling Rijexamen van het Korps Politie Suriname heeft de gemeenschap laten weten, dat vanwege de ‘Total Lockdown’ in het weekend, de verkeersexamens die vallen op de zaterdagen zijn verschoven naar de daarop volgende maandagen om 17.00 uur.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan COVID-19 maatregelen; zoals het dragen van neus-en mondbedekking en het ontsmetten van de handen. De lichaamstemperatuur zal gemeten worden alvorens de examenlocaties te betreden.

“Let wel: mensen die hoesten en/of koorts hebben zullen niet tot de locaties van de afdeling Rijexamen worden toegelaten” aldus de Surinaamse politie. De kandidaten kunnen voor nadere informatie in contact treden met hun rijscholen.

3 REACTIES

 1. @ mica

  Nee ze hebben tjoekoe en geen test nodig, want ze hebben ook al geen rijbewijs !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. En jij weet het weer beter bewijs Suriname een dienst word zelf rij examinator als je het beter weet of beter kan
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.