Man op intensive care nadat ex-vrouw hem in hals steekt

11
Ambulance naar SEH in Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week de 25-jarige Stacy L. aangehouden. De vrouw zou haar ex-man in zijn halsstreek met een scherp voorwerp hebben gestoken, toen hij in de auto zat. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond, meldt het Korps Politie Suriname zaterdag.

De Surinaamse politie is al geruime tijd bezig een slepende ruzie tussen Stacy en haar ex-man te beslechten. Volgens verklaring van de man deed hij het adres van Stacy aan om informatie op te vragen over hun twee kinderen. Terwijl hij in zijn auto zat zou zij hem met een scherp voorwerp in de halsstreek hebben gestoken.

Volgens de ex-man had hij haar geen enkele aanleiding daartoe gegeven. Stacy verklaarde echter dat het slachtoffer haar aanviel en dat zij zich verdedigde. De man werd in eerste instantie opgenomen op de afdeling Intensive care van het ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbetert dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

Zijn ex-vrouw is op dinsdag 1 september door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden voor onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, aldus de politie.

11 REACTIES

 1. Nog maar een keer dan:

  Spreuken 21:9 en Spreuken 25:24.

  “Het is beter te wonen op een hoek van het dak, dan met een kijfachtige huisvrouw, en dat in een huis van gezelschap”.

  Hallelunee.


  Maak melding

 2. Domme meid.
  Dit is inderdaad een flinke smet op jouw verdere leven.
  Hij is nu slachtoffer en jij bent dader.
  De kids zijn nu de grootste verliezers.
  Voortaan maar toch je verstand gebruiken.


  Maak melding

 3. Associale domme vrouwen. Zonder aanleiding. En dan heeft ze ook nog kinderen. Ik zou mij wel verdedigen als hij mij zou aanvallen. Maar goed, ik was er niet bij, dus de juiste aanleiding hiervan kan ik niet beoordelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.