Furlen’s slachtoffer van vervalsers die nep Furlen’s Marinade in Nederland verkopen

14
Furlen

Het bekende Surinaamse product Furlen’s Marinade is slachtoffer geworden van vervalsers, die de marinade van Furlen’s hebben nagemaakt en het onder dezelfde naam aanbieden in Nederland. Volgens directeur Furgill Plet van de Furlen’s Group NV in Suriname, staat het bedrijf Noepa Impex in Den Haag achter de distributie van de nep Furlen’s Marinade in Nederland.

Volgens Plet zou Noepa Impex zelf twee Surinaamse toko’s in Den Haag hebben, alwaar de nep marinade verkocht en ook doorgeleverd naar andere winkels wordt. “Wij proberen binnen één week alle winkeliers die nep marinade verkopen te sommeren deze terug te sturen naar Noepa Impex, zoniet zullen zij instaan voor schade” aldus de directeur.

Furlen’s zal verder met haar flessen leverancier (CIC) proberen binnen drie maanden een watermerk op de flessen te zetten, zodat consumenten aan de hand van dit watermerk weten dat zij een origineel product kopen. Dit originele product is in Nederland verkrijgbaar via de distributeur Toko Middelland.

Furlen’s Group NV heeft ondertussen een advocaat in de arm genomen om de namakers aan te pakken.

14 REACTIES

 1. Alles is nep zelfs die van SU is nep…nep..nepper…nepst…genepdt…(met dt erachter ja kinderen)…ok de school is uit ga naar huis nu
  gemodereerd

 2. Tegenwoordig wordt op alles eigendom geclaimd. Is toch prachtig ki koi nakali maal kan maken? Kijk hoe Pepsi Cola groot is geworden door namaken van Coca Cola.


  Maak melding

 3. Eduard Polak met zijn scheepsbeschuiten was ook zoiets. Zijn watermerk was EP toen het werd nagemaakt met de EP en al en Polak naar de Ruzie Hollander ging verklaarde de namaker op de vraag van de weledelgestrenge wat de EP op zijn beschuiten betekende?
  Eerste Proef meneer de rekter.


  Maak melding

 4. Franco @@ en weet jij ook wat er in jou ingrediënten zit of plant je die ingrediënten zelf die komen toch ook uit een fabriek je denkt ook slim te zijn 😂😂😂
  gemodereerd

 5. Ze denken hier weer dat die marinade het enigste namaak product in de wereld is het lijkt alsof bepaalde Surinamers in een afgesloten dorp zitten die wereld vreemd zijn die niks en ook niks weten zelf de apen weten meer
  gemodereerd

 6. Surinaamse producten bevatten veelal surrogate vervangende ingrediënten. De pindasambal bevat meer suiker dan pinda. Pindakaas wordt vermengd met (God mag het weten) rommel …
  gemodereerd

 7. Je kan en mag iets namaken, maar gebruik dan een andere naam voor het product.
  Pepsi Cola en Coca Cola zijn twee verschillende producten die op elkaar lijken met dezelfde smaak en waarvan het belangrijkste ingrediënt de cocabonen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.