Gevecht bij appartement nadat vrouw haar man met buitenvrouw betrapt

33
politie-eenheden-suriname-in-actie-bij-geval

Bij een appartement aan de Oude Charlesburgweg in Suriname vond er woensdag een gevecht plaats. Dit nadat een vrouw die daar met haar man woont, hem in de kamer met zijn buitenvrouw betrapte.

De vrouw sloeg haar man en zijn buitenvrouw. Er zou toen zijn teruggeslagen. De politie van Munder kreeg de melding van het gebeuren en ging ter plaatse voor onderzoek. Beide vrouwen en de man werden op het bureau verhoord.

De politie heeft het drietal na verhoor heengezonden. Geen van hen heeft ernstige letsels opgelopen. De buitenvrouw verklaarde tegenover de sterke arm dat zij geld heeft kwijtgeraakt in het appartement en deed meteen aangifte van diefstal. Het onderzoek duurt voort.

33 REACTIES

 1. Het heet geen buitenvrouwen, maar straatvrouwen. Wil je andere vrouwen blijft dan vrijgezel dan heb je deze ellende niet.
  gemodereerd

 2. Schaf die buitenvrouw maar af. Een buitenvrouw die gewoon zonder enige scrupules naar een huis gaat waar ze weet dat het niet haar huis is ,heeft drei ai. Jij als man bent nog erger. Waarschijnlijk ben je te gierig om een kamertje te huren. Los van het feit dat je al fout zit. Je had het ook in de bush bush kunnen doen als je te gierig was een kamertje te boeken . Je hebt je eigen nest bezoedeld. Jouw vrouw had beter een ouderwetse honkbalknuppel kunnen gebruiken om je bij te brengen. Daarna doe je het nooit meer. Ma , ma , luku noh , neks no fout, als ome Chan het mag en ome Bravo en ome Somo , mag jij het ook. Het is geen nepotisme ,het is geen racisme, wat is het dan? Op naar de volgende soap
  gemodereerd

 3. ding wan dies tja dre ai.
  in het huis waar man en vrouw wonen een ander vrouw mee naar toe nemen😳
  lespeki no deh no wan se.. vrouw neem je pototo en let them be.


  Maak melding

 4. De dagen van de wakamang en de buiten vrouwen bestaan nog! Overblijfsel van de slavernij die de Christelijke Kerken hebben trachten uit te roeien en in plaats de monogame huwelijk te zetten.

  De welgestelde heren hadden een getrouwde vrouw en verschillende buitenvrouwen verzorgd en wel.


  Maak melding

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Gevecht bij appartement nadat vrouw haar man met buitenvrouw betrapt.

  Dus afgelopen woensdag vond er een HANEN GEVECHT plaatst tussen een Binnen- en Buitenvrouw plaatst te Paramaribo.

  Dit nadat een vrouw die daar met haar man woont, hem in de kamer met zijn buitenvrouw betrapte.
  Dus m.a.w. ging de BUITENVROUW plezier maken in de woning van beiden.

  Niet zolang geleden werd ook een directeur van de Belastingdienst ook op heterdaad betrapt door zijn eigen vrouw, met een niet (belasting) betalende BUITENVROUW bij de Hermitage Mall te Paramaribo.
  Gelukkig dat het slecht op een scheldkanonnade bleef.

  Wij weten met z’n allen, dat het momenteel een heel moeilijke periode is voor de Binnen- en Buitenvrouwen door de LOCKDOWN.

  Maar desondanks blijven jullie 1,5 tot 2 meter afstand houden en maak gebruik van een Mondkapje.


  Maak melding

 6. Een pakslaag is bij deze op z’n plaats. Buitenvrouw heeft geen recht op het zogenaamde geld dat ze in het huis kwijt is. Als vrouw zou ik het houden, kom dan maar met bewijs dat je geld in MIJN huis kwijt ben en hoeveel.


  Maak melding

 7. Mannen die hier als vis vrouwen of als mietjes staan te ouwehoeren schaamteloos vind je het gek dat veel vrouwen het liefst met vrouwen doen omdat jullie als boellers doen die vrouwen hebben meer ballen dan die mietjes hier


  Maak melding

 8. Pakira Tigri, deze man en zijn buitenvrouw moeten wel heel erg KRAS zijn om het onder de neus van de vrouw te gaan doen, in het huis waar zij samenwoont met haar getrouwde man. Daarom is er in dit geval sprake van KRASISME..


  Maak melding

 9. Dit krijg je als je elke dag bruinebonen moet eten en dan wil je ook effe iets anders op je bord
  gemodereerd

 10. Spreuken 21:9 en Spreuken 25:24.

  “Het is beter te wonen op een hoek van het dak, dan met een kijfachtige huisvrouw, en dat in een huis van gezelschap”.

  Hallelunee.


  Maak melding

 11. @ Jansen Jan

  Lezen is ook een kunst, we hebben ook leestekens komma’s etc etc: maar bij jou zijn deze allemaal zoek ! Ga het onderwerp weer eens goed lezen voordat je anderen boelers roept, en noemt, terwijl jij zelfs een domme boeler bent !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Ach is toch een surinaams eigen om zich te misdragen {wearever) maakt niet uit waar ze zyn.
  in de Asemble vechten ze toch ook, een mentaliteits verandering wordt aan gewerkt, al jaren maar voor myn landgenoten is het telaat voor verandering. Menis verbitterd,getraumatiseerd,politiek gefrustreerd


  Maak melding

 13. Oke zus dan die joe fit nanga a trawanten sa joe wienie?neks,want nu ga je elke dag waakhond moeten spelen,want je weet dat hij niet betrouwbaar is. Je had gewoon een foto moeten maken en de deuren sluiten of je spullen pakken. Dat is pijnlijker voor beide.zus is anno 2021 vroeger deden onze mensen dat, mang lai!En a mang na ning a wang tja twoo meid fit om mie. Joe na wang dong boi, want if ie bing mang zit a verkeer, no wang aanrijding bing spa. Zus go bigieng test if neks no de. Go tap ie kiendie en mik a mang haar a dang! No sakka joe srefi.


  Maak melding

 14. Ik vind Henkes comment leuk. Ik heb verkeerd gedruk ach mang. Ik klaar niemand aan🤣🤣🤣Krasisme ik ga krom van het lachen, woei
  Henkes 4 september 2020 At 11:29
  Pakira Tigri, deze man en zijn buitenvrouw moeten wel heel erg KRAS zijn om het onder de neus van de vrouw te gaan doen, in het huis waar zij samenwoont met haar getrouwde man. Daarom is er in dit geval sprake van KRASISME..
  gemodereerd

 15. Vreemde gebeurtenissen.
  Vrouw gaat vreemd met man .
  Word betrapt.

  En achteraf klaagt ze dat ze haar geld kwijt is in die huis.

  De vraag is nu wie heeft haar geld gestolen toen ze bezig was met die man ?


  Maak melding

 16. Dit is overduidelijk dat deze vreemdganger geen respect heeft voor vrouwen. Hij is laag bij de grond. Hij heeft geen zelfrespect en zal dit gedrag blijven vertonen. Heeft een IQ van een kip.
  Deze vrouwen die zich lenen voor dit gedrag zijn ook geen haar beter. Je weet dat deze strontkerel met een vrouw samen leeft wat ga je daar zoeken. Ze hebben allebei oogkleppen op. Weg met deze gast. Hij is geen knip voor zijn neus waard. Een gentleman doet zulke dingen niet. Wat een zieke geest heeft deze gast.
  gemodereerd

 17. Man eet goed. Maakt genoeg zaad aan voor lozingen in 2 riolen. Sterke man. Helaas zwakke vrouwen. Die getrouwde vrouw zal waarschijnlijk nooit gebukt hebben voor hem. Die buitenvrouw zal elke spleet van haar lijf aangeboden hebben.
  De waarheid zal ergens tussen de benen liggen.


  Maak melding

 18. Vreemd gaan?
  Moet ieder voor zichzelf weten, maar
  als deze man een condoom gebruikte zou hij deze dan in de prullenbak gooien?
  als deze man geen condoom gebruikte, vindt hij het dan geen probleem om zijn vrouw eventueel een soa te bezorgen?
  daarnaast getuigt het van totaal geen respect hebben voor je vrouw door in haar huis, in haar bed met een ander te gaan rotzooien.
  Walgelijke vent.
  Dit zal hij zeker weer doen.


  Maak melding

 19. Geilheid is een voorwaarde van de overleving van de menselijke ras/soort. De natuur heeft zich zo ingeregeld, dat de voortplantingsdrift geen grenzen, geen taboes en barrières kent. Het is de menselijke soort die wil overleven.
  Geeft de natuur, de biologische voorplantingsdrift om de menselijke soort in stand te houden maar de schuld.


  Maak melding

 20. Pico
  Dit zal hij zeker weer doen.

  Het moet zijn “dit heeft hij zeker vaker gedaan”.
  Maar door de armoede kan hij het bedrag van de short stay hotel niet meer betalen reden waarom hij het toch op een bed wilde doen i.p.v in het gras of in de auto


  Maak melding

 21. Vreemd gaan zit in alle lagen van de bevolking, wat voor ras je ook bent en in welk land je ook bent. Dus de schrijver die hier een Surinaams probleem van maakt, moet even zijn bek houden. Het trieste en walgelijke van de zaak is dat die vent zijn buitenvrouw in het huis heeft gehaald voor zijn rotzooi. Dus man en buitenvrouw hebben geen respect getoond voor de vrouw des huizes. Lager kun je niet zinken. In mijn geval zou het niet bij schelden blijven als je het lef hebt om een ander in mijn huis te brengen, of dat ik jouw zaadvraagster in mijn huis aantref. Aj boi. Mannen halen dit soort streken uit, omdat ze weten dat de vrouwen financieel afhankelijk van ze zijn. Daarom moeten de vrouwen voor zichzelf leren zorgen, zodat ze dit soort honden het huis uit kunnen schoppen, of een nieuw bestaan kunnen opbouwen zonder zo’n vieze zak stront.


  Maak melding

 22. Rbrown, kun je aub proberen om voortaan geen onzin meer uit te kramen, want joe lasie mi djaso boi.
  En dit geldt ook voor de mensen die niet in staat zijn om hier iets zinnigs over te zeggen, maar niets zeggende uitspraken doen en domme grapjes maken. Wordt volwassen aub.


  Maak melding

 23. Dit soort avonturen blijft een uitdaging voor vele mannen en vrouwen. Zij zoeken de grenzen op ondat de spanning die het avontuur oproept verslavend werkt. Soms loopt het goed af. Maar in dit geval liep het minder goed af door een verkeerde timing. Een ervaring rijker en een goede les voor de volgende avontuur.


  Maak melding

 24. Hoezo is ze daar geld kwijtgeraakt🙄, ze had daar gewoon niets te zoeken, het is gewoon betaling aan de vrouw die daar woont ,voor het gebruik van haar man en haar woning.😏
  En de vrouw moet gewoon deze waardeloze man, gelijk met zijn privé hoertje laten vertrekken.
  Als hij zo respectloos zijn hoertje mee kan nemen naar zijn privé adres,is hij het nog niet waard om je er druk over te maken.✋


  Maak melding

 25. @mica,

  Je begrijpt het niet.
  Die buitenvrouw betaalde de man voor die vrij partij. Hij is een gigolo. Maar het was te link bij haar thuis, dus spraken ze af bij hem thuis. Helaas kwam de echtgenote wat vroeger thuis dan verwacht.


  Maak melding

 26. elke dag pindakaas zou mij ook de keel uithangen. hij heeft gewoon gekozen voor wat zoets op zijn brood. zou ik ook als Surinamer doen. heel gewoon. effe erop of eronder, en dan wegwezen. klaar, toch ? snel en makkelijk. alleen niet aan de grote klok hangen. en zo komt dan ook niemand er achter wat je uitgespookt hebt. ))
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.