VIDEO: Camerabeelden laten zien hoe auto op paaltjes eindigde

21

De auto die donderdagmiddag bovenop paaltjes langs de weg eindigde in de Koningstraat in Suriname, haalde een file in de straat in en werd daarbij geraakt door een afslaande pick-up. Dat blijkt uit camerabeelden die hieronder te zien zijn.

De bestuurder van het voertuig dat op de paaltjes eindigde haalde om 15.34u een hele rij langzaam rijdend verkeer in. Een van de auto’s die hij inhaalde, de pick-up, wilde echter naar rechts afslaan in de Nassaustraat en raakte het inhalend voertuig in de flank. Door de klap raakte de auto van de weg en eindigde bovenop de paaltjes.

Het voorval kreeg veel aandacht op social media en werd veel gedeeld. Onduidelijk was echter wat de oorzaak was. Onderstaande camerabeelden maken het geheel duidelijk:

21 REACTIES

 1. Ik vraag me af of deze bestuurder in het bezit is van een rijbewijs: Hij kan alleen op het gaspedaal trappen. Verkeersinzicht heeft deze DOMBO totaal niet.


  Maak melding

 2. Dit is een uitstekende opname voor het programma idioten op de weg. Ben ervan overtuigd dat er een hoop geld mee te verdienen valt.
  gemodereerd

 3. Nu weet ik waarom er in Su veel domme aanrijding gebeurd, ze rijden in een auto rond maar hebben geen hersens ! Pick up bestuurder is op deze deze beelden de domste van allemaal, en daarna de man / vrouw van de zwarte auto !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Gelukkig waren er geen voetgangers. Deze idioten moeten zwaar gestraft/ beboet worden voor dit soort domme acties.
  Zo een smalle straat, den libisma dis’ ede boro wreed!!
  gemodereerd

 5. Ik weet niet waar de voorgaande commentatoren hun rijbewijs gehaald hebben., niet de chauffeur die op de paaltjes belandde is fout maar die idioot die plotseling zijn rijbaan verlaat, zonder zich eerst ervan te overtuigen dat het kan.


  Maak melding

 6. Klopt die afslaat moet goed kijken rechtdoor heeft voorrang zo te horen hebben veel Surinamers nog veel te leren gezien commentaar tip doe opfris cursus voordat jullie elkaar dood rijden
  gemodereerd

 7. De persoon had gewoon teveel haast. Koningstraat is geen eenrichtingsweg, dus kan je niet een file inhalen. Je ziet niet als de auto voorin richting geeft om rechtsaf te slaan. Meestal merk je het pas als je bezig bent in te halen, maar dan is het te laat.
  Men heeft altijd zoveel haast in het verkeer.
  gemodereerd

 8. Die Pick up kreeg de ruimte om af te slaan. Je moet wel gek zijn een in een file in te halen en ook nog op een kruispunt. Foei Henkes en Davis jullie kennen de verkeers regels echt niet he.


  Maak melding

 9. De chauffeur van de auto die aan het inhalen was heeft de hele verkeerssituatie totaal verkeerd gezien en het totaal verkeerd beoordeeld.

  Hij was meer met zijn eigen plan in zijn hoofd bezig, zo snel mogelijk weg wezen uit de verkeerssituatie dat zich niet verplaatst, een andere auto de gelegenheid kreeg om op de Koningsstraat te komen en de westelijke zijstraat van de Koningsstraat in te slaan, zonder met de andere verkeersdeelnemers die stil stonden in het verkeer rekening te willen houden.

  Hij kon toch zien dat het verkeer om Ă©Ă©n of andere reden vast liep en dat anderen voor hem erbij betrokken zijn en er mee bezig zijn om het goed te laten verlopen. Hij dacht uit een onoverzichtelijke verkeerssituatie waar hij zich bevond, achter anderen in het verkeer met snelheid weg te komen. Een maal aan het inhalen met hoge snelheid was het al te laat om het verkeerde besluit te stoppen. Het stond voor hem vast dat het verkeerd zou aflopen.

  Boen Sari Tori.

  Niet te veel je eigen lijn trekken, maar houdt rekening met alle verkeersdeelnemers in het verkeer.

  Situatie heel goed overzien van alle kanten, vooral als het verkeer vast loopt. Je kan maar beter langzaam rijden dan snelheid te gaan maken in dergelijke verkeerssituaties. De andere auto’s, verkeersdeelnemer m/v zijn in het verkeer niet voor de lol.

  Heel goed dat anderen heel goed op bleven letten en het niet erger geworden is.

  Hopelijk dat hij hieruit een heel goede les geleerd heeft. Goed dat die paaltjes daar aarde vast in de grond zijn geplaatst. Die stratenmakers begrijpen hun vak en hebben een 10 met een griffel verdiend.

  De snelheid van de auto werd boven de palen binnen enkele minuten tot nul gebracht en zijn in staat het gewicht kunnen dragen.


  Maak melding

 10. Pickup is fout geen discussie. Rechtdoorgaand verkeer heeft voorrang. Ingehaald of niet dat zal de politie bepalen als hij een boete krijgt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.