Braziliaanse man doodgekapt in Lawagebied Suriname

3

In het Lawagebied is afgelopen vrijdag het lijk van een man aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een Braziliaanse man. Zijn lichaam werd door dorpsbewoners langs de rivier aangetroffen.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en de Recherche Oost ging ter plaatse voor onderzoek. Daarbij bleek dat het stoffelijk overschot een kapwond in de nek had. Wie hiervoor verantwoordelijk is, is nog niet duidelijk.

Het lijk van de man is inmiddels afgevoerd naar Paramaribo. De politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: Volgens de Surinaamse politie gaat het om een 55-jarige Braziliaanse man genaamd Roberto, Clau de Mor Da Rocha. Bewoners van een nederzetting genaamd ”Ronaldo” hebben het lijk langs de rivier aangetroffen. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie.

Volgens verklaring van de plaatselijke bewoners leed Roberto een zwerversbestaan. Hij deed karweitjes voor de bewoners van de nederzetting. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak meldt het Korps Politie Suriname.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.