125 overtreders total lockdown overgebracht naar Politieacademie

6
lockdown-overtreders-aangehouden-politie-suriname
Lockdown-overtreders worden overgebracht naar de Politieacademie.

Verschillende politie-eenheden hebben tijdens de total lockdown van vrijdag 28 augustus tot zondag 30 augustus in totaal 125 overtreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie in Suriname. 

De Surinaamse overheid heeft de total lockdown van vrijdag 20.00u tot zondag 05.00u als coronamaatregel ingesteld, omdat gebleken is dat veel mensen juist vrijdag- en zaterdagavond uitgaan.

President Chandrikapersad Santokhi heeft zondagavond in een televisietoespraak de COVID-19-maatregelen met nog twee weken verlengd. De total lockdown is ook aangepast. Deze is nu van vrijdag 20.00u tot en met maandag 05.00u.

Het afgelopen 24 uur zijn er 55 nieuwe besmettingen bijgekomen en 82 personen genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 4.009. Er zijn momenteel 869 actieve cases.

6 REACTIES

 1. Net goed! Als je je bedenkt dat deze 125 allemaal besmet/en besmettelkijk zouden kunnen zijn en minimaal 2à3 mensen zouden kunnen besmetten dan praten we al gauw over 250/375 besmettingen er ineens bij en zo kan men doorgaan met vermenigvuldigen per persoon ,
  Ik heb trouwens niet begrepen of de overtreders ook meteen verplicht geswapt worden wat zulke gevallen pochen bij voorbaat met opo borsoe dat deng no abi a siki. Die tapoe skreki gi deng dat ze moeten wachten op de uitslag en tot dat de uitslag bekend is ze met een persoonlijk bevel nu thuis moeten blijven al is hun beroep Hosselaar nex mee te maken! Geef ze aandacht als ze het zo graag willen!


  Maak melding

 2. Eens schreef @ Flyer over dom en achterlijk volk, ik begin nu echt te geloven dat het echt zo is !!! ” Dus @ Flyer je hebt gelijk”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. zolang er geen (hoge)boetes komen blijft het door gaan. Wat hebben we aan score hoeveel u hebt staande gehouden. Dat zijn shit verhalen. Laat die mensen gewoon mee betalen aan de zorg. Ding San dies na tien boi tori. Wanneer men een boete zou krijgen gelijk aan 2 maanden salaris, dan zou het anders zijn. Gwe boi


  Maak melding

 4. Dan wat heef het korps bereik en de president ermee tog stijgt die covid situatie deze regering heef die record gebroken met lockdown overtreders terwijl bouta had he nieteens zoveel tijdens lockdown in zijn tijd omdat je kon nog bewegen je kon na winkel maar deze ka idioot zet totale lockdown en verhoog ie benzine prijs
  gemodereerd

 5. @JJ: Ik heb je zo te zien getroffen/indruk gemaakt met mijn koni. Was je bij alle tips in je leven zo trouw omgegaan. Ik merk ook op dat je grossiert in nicks. Laat je nakijken want dit wat je tentoon spreidt is misschien gevaarlijker dan Corona. Ik heb 1 nick en slaap goed!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.