Alle gesloten bruggen weer geopend vanwege extreme drukte

19
Alle gesloten bruggen weer geopend vanwege extreme drukte
De situatie aan de Coesewijnestraat richting de brug om 19.55u. (c) Ritchel Baladien

De leiding van het Korps Politie Suriname heeft vrijdagavond alle afgesloten bruggen weer laten openstellen. Dit vanwege de extreme drukte die niet was verwacht.

De drukte komt onder andere doordat vrijdag de salarissen van ambtenaren en personeel van tal van bedrijven zijn gestort. Kort voor 20.00u heerste er in verschillende delen van Paramaribo nog een behoorlijke last-minute drukte op straat. Vele bestuurders vroegen zich toen al af hoe de politie tegen iedereen zou optreden.

De bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppenamerivier en over het Saramaccakanaal worden door de politie in de avond tijdens de lockdown afgesloten. Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, worden doorgelaten.

De total lockdown in Suriname is vrijdagavond 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met zondagochtend 05.00u. 

19 REACTIES

 1. Wat is het toch een chaos in suriname; alleen idioten bedenken zoiets; bruggen afsluiten in de strijd tegen Corona ; waarom niet gewoon gelijk geen benzine meer verkopen?
  gemodereerd

 2. 😄😄😄Zal nooit goed zijn hé er te veel rekening gehouden maar ja Surinamers zijn gevoelige mensen 😀😀😀
  gemodereerd

 3. Dit gaat maken dat er dan geen lockdown gaat komen is tog erg hele fucking dag een drukte lockdown is maar 1 verdomme zaterdag waneer gaat men dan beseffen zoveel doden en zoveel besmettingen echt surinamers zoeken het zelf en vragen er zelf naar geef de schuld niet aande verpleegsters wanr je vierkant wordt gelaten in het ziekenhuis want tranga jesi ow mik unu ow firing
  gemodereerd

 4. Gewoon de richtlijnen blijven volgen jammer voor de drukte ze wisten van tevoren .
  Dit is een Veeren js van zwakte geen draagkracht
  gemodereerd

 5. Dat zal wel met 50000! ambtenaren(voor 500000 inwoners😜) en een wegen infrastructuur uit de jaren 80. was verwachtbaar
  gemodereerd

 6. 😂😂😂😂😂🤫🤫🤡🤡🤡🤡🤡🤡wat een stelletje grapjassen,Doe het deed het nog beter. Veel beloven aan het Volk tijdens de verkiezingscampagne 🤡🤡🤡😂😂😂🤡🤡
  gemodereerd

 7. Veertig jaar geleden moest er geleerd worden om een rij te vormen
  en je beurt af te wachten. Nu moeten de hersenen getraind worden
  in ordelijk denken en plannen.


  Maak melding

 8. De bruggen gewoon dicht houden. En bij de volgende lockdown houd iedereen zich aan de maatregelen. Nu is het afwachten, want de bruggen gaan toch open.


  Maak melding

 9. @ Flyer

  Je hebt groot gelijk, ze moeten deze imbecielen de pleuris slaan !!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Wat een slappe vertoning. Gewoon gesloten houden en laat ze allemaal maar in de auto slapen. Regel is regel…punt uit..!!
  gemodereerd

 11. Het volk gaat opzettelijk vergeten dat de corona regels nog altijd gelden.Geef ze voor eventje de vrijheid en ze gaan regels negeren zo als altijd.Ze snappen niet dat een lockdown is bedoeld om hun te beschermen,ons allemaal te beschermen.Met het open stellen van de bruggen zal het weer 1 chaos worden,tenzij men wat fatsoen heeft en de coronaregels in acht nemen.
  gemodereerd

 12. Ik hoop toch echt dat alle auto’s gefotografeerd zijn en een dikke boete krijgen.
  Ook is het vreemd dat de bruggen niet op een later tijdstip alsnog zijn afgesloten.
  .
  Ik kan begrijpen dat ze niet al die auto’s naar een speciaal parkeer terrein konden sturen omdat het er gewoon te veel waren maar een boete en om bv 21:00 alsnog afsluiten was de meest gepaste actie. Nu wint de anarchie.


  Maak melding

 13. Mazzel! Die mensen hadden ontvangen en het grootste gedeelte weer meteen uitgegeven dus werden ze gematst. Even was corona bijzaak. Een andere president zou anders besluiten. Mooi verhaal voor evt kinderen in de auto’s over een paar jaren tegen hun kinderen.
  Boi die total lockdown in mijn jeugd was een lachertje. We gingen gewoon de straat op met de auto en ze moesten de gesloten bruggen gewoon weer open gooien. Ze zeiden dat er een vreselijke ziekte heerste maar kijk me hier! Er was niets aan de hand een paar familieleden werden wel ziek zeiden ze maar iedereen wordt eens ziek toch? Fauwekul allemaal laten die mensen me laten hoor!
  We moesten binnen blijven toch? We mochten niet op straat gaan. Maar we zaten toch binnen in de auto? we waren niet buiten.
  Me kind geniet van het leven want het duurt maar even.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.