Last minute drukte voor total lockdown

9
Foto: Situatie bij de rotonde aan de Koningstraat/Willem Campagnestraat om 19.00u.

Op dit moment heerst er in verschillende delen van Paramaribo een behoorlijke laat-minute drukte op straat. Dit in verband met de total lockdown die om 20.00u in heel Suriname ingaat. Zo is het druk bij onder andere tankstations en supermarkten.

Daarnaast lopen belangrijke verkeersaders vol zoals de Kwattaweg, de Indira Gandhiweg en de Jaggernath Lachmonstraat. Veel weggebruikers vragen zich af of ze of ze wel op tijd thuis zullen zijn. Doordat de bruggen gesloten worden loopt ook daar het verkeer vast.

De foto hierboven is gemaakt om 19.00u bij de rotonde aan de Koningstraat/Willem Campagnestraat.

De Surinaamse politie gaat komend weekend streng controleren op het naleven van de total lockdown die vanavond ingaat. Zo komen er mini roadblocks op diverse plekken en vindt er gemotoriseerde surveillance plaats.

9 REACTIES

 1. Altijd …………Laatste moment tori. Iedereen wist van die Lock down …en toch deze drukte op het laatste moment. Door de drukte veel mensen bij elkaar en dus grote kans op besmetting…Wanneer gaan jullie het leren……………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 2. En als ze vanavond op een stoel moeten overnachten tot zondag dan moeten ze niet klagen. Morgen mag niemand op straat. Geen enkel dispensatie. Misschien zullen ze het dan leren. Ppffff
  gemodereerd

 3. altijd doen surinamers zo dramatisch. Lockdown is maar 2 dagen maar ze doen inkopen voor een maand. Jullie veroorzaken zelfs deze drukte want je wist vanaf vorige week dat dit weekend er lockdown zou zijn.


  Maak melding

 4. Doen jullie maar,de boetes leveren een aardig centje op voor de schatkist.of zijn er geen sancties ? anders leren ze het toch nooooit.
  gemodereerd

 5. Altijd …………Laatste moment tori. Iedereen wist van die Lock down …en toch deze drukte op het laatste moment.
  Gelul van jou. De mensen werken de hele week, anderen hebben geen geld om spullen te hamsteren voor de Total lockdown. Wat is het nut van deze total lockdown???
  Vanaf deze regering stijgt het aantal Corona doden en besmettingen. Triest 😞 hoor.
  gemodereerd

 6. Aug, 00:00

  De handelsbanken hebben tijdelijk toestemming van de governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Maurice Roemer, om de US-dollar te verkopen voor maximaal SRD 14 indien dat met cash geld gebeurt. De euro-koers wordt afgeleid van de verhouding US$-euro.

  De koers aanpak van Chan is van de tafel. Ze zijn erger dan de vorige regering
  gemodereerd

 7. J moet het volk niet kwalyk nemen want op het laatste moment werd er ook gestord en de meeste pinautomaten waren buitenwerking.zo gingen velen rondryden opzoek naar pinautomaten om tog wat goederen te kopen om in huis te zetten.de regering moet met betere plannen komen en de lockdown is gewoon te vroeg of niet nodig zelf.als j weet dat j imuunsysteem zwak is blyf gewoon thuis,als j bang bent dat n geinfecteerd raakt blyf thuis.we moeten gewoon normaal kunnen leven maar wel mondkapjes en 2m afstand.als nederland het kan doen dan waarom hier niet.het moet gewoon een plicht zyn van mondkapjes op als j op straat bent anders een boete.als j jezelf gud beschermd is er mindrr kans dat j besmet word.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.