COVID-19: 1 dode en 3 patiënten in Intensive Care Unit

6
Intensive Care

Het aantal doden in Suriname als gevolg van het coronavirus, is woensdag gestegen naar 62. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website. In de afgelopen 24 uur is dus 1 persoon overleden. Ook zijn er 151 personen getest en 26 nieuwe gevallen geregistreerd.

Er zijn 44 mensen genezen, maar het aantal patiënten in een Intensive Care Unit is vergeleken met gisteren gestegen met 3 naar 23.

Volgens epidemiologe Ingrid Krishnadath is de verspreiding van het virus zowat overal in het land. In de omgeving Paramaribo-Zuid, stukje Welgelegen, zijn de meeste besmettingen.

6 REACTIES

 1. Je vraag je af of de virus op de groenten en fruit zitten. Ook op de vis en garnalen. In Brazilie zaten de virudsen op gatnalen. Hopelijk zitten zr niet op geimporteerde vlees van Brazilie. Als de infecti e zo
  weidverspreid is moeten er verscheidende bronnen zijn. Testen die hap.


  Maak melding

 2. @Tngak: Dat heb ik al vaker aangegeven dit virus is een onzichtbare lifter die je tjokt omdat je niet oplette.
  Je moet alles wassen en ook vaker gorgelen bij thuiskomst met een azijn/zout oplossing want dat monster kruipt je neus een keel in(denk aan de swaps) maar dat leert men ons niet.


  Maak melding

 3. En waar heb jij getest dat een azijn/zout oplossing helpt tegen de covid19 waar heb je het bewijs taktak wang lo stronterij als het in je keel zit dan zit het ook in je longen dus het word handen goed wassen,mond/neus kap op 1.5 meter afstand en KEEL GOED GORGELEN MET AZIJN ZOUT OPLOSSING 👍👍😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣


  Maak melding

 4. Het verbaasd mij steeds weer dat er over genezing wordt gesproken. Mensen die besmet zijn geraakt kunnen juist de virus weer krijgen. Zijn dus vatbaar en kunnen anderen weer besmetten. Dus niet gaat praten over genezing.
  gemodereerd

 5. Nee azijn alleen dan niet helpen het moet een mengsel zijn van AZIJN EN ZOUT vraag de nieuwe WKN covid19 deskundige sammy the covid19 queen hoeveel zout op een liter azijn moet 👍👍😂🤣😂🤣😂🤣😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.