VIDEO: Tientallen autobestuurders staande gehouden bij afgesloten bruggen

19
Tientallen autobestuurders staande gehouden bij afgesloten bruggen
De situatie bij de Coesewijnebrug

Ondanks het Korps Politie Suriname woensdagochtend heeft bekendgemaakt dat de bruggen over de Suriname-, Coppename-, en Saramaccarivier en het Saramaccakanaal in de avond tijdens de lockdown gesloten zullen worden, zijn momenteel tientallen koppige autobestuurders staande gehouden bij de verschillende bruggen.

Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, worden doorgelaten.

De overtreders gaven verschillende redenen op waarom zij laat waren. Zij moeten ter plaatse blijven tot 05.00u in de ochtend.

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1181325952242247/

19 REACTIES

 1. Al deze beperkingen zijn ook een inbreuk op de vrijheid van de burger; het virus gaat er straks voor zorgen dat we gevangenen worden en geen kant meer opkunnen; ook in andere landen nemen Protesten toe; Maar versta rennen we met zijn allen naar Kirpalani of andere winkels en staan we in lange files maar Savonds mag j niet met je auto van a naar b; alsof Corona je Autoraam binnenvliegt savonds ; vraag me wel af wie al deze maatregelen bedenkt? Als ik naar ehbo moet gaan ze me doorlaten ?? En mag j dan in file gaan staan voor een brug??
  gemodereerd

 2. Deze overtreders moeten flinke boetes krijgen waarbij de voertuigen ook in beslag worden genomen.

  Men schijnt gewoon lak te hebben aan regels die door de overheid zijn afgekondigd.

  Er moet strenger worden opgetreden anders is het dweilen met de kraan open.


  Maak melding

 3. De voertuigen voor 2wkn in beslag nemen en de inzittenden moeten het bekijken hoe ze na 5u thuis komen. Bij het ophalen van hun eigendom na 2 wkn eerst stallingskosten aftikken en wegsleepkosten ook erbij optellen. Bij herhaling het voertuig verbeurd laten verklaren. Je moet zulke figuren pakken waar het pijn doet.


  Maak melding

 4. Zet deze overtreders aan het werk. straten ,goten ,onbewoonde percelen en begraafplaatsen kunnen een schoonmaakploeg gebruiken. Laat ze 10 weekenden beschikbaar zijn voor sociaal werk. Wie niet komt op dagen daarvan wordt de straf verlengd.
  Een boete betalen is niet voldoende.


  Maak melding

 5. Gewoon, volgens de wet sanctioneren. Suriname is een prachtig land met goede mensen.
  Na 20 jaar, zal het even tijd kosten, dat men echt inziet dat Suriname een democratie is en veel te bieden heeft.
  Niemand mag illegaal, gestraft worden, door wie dan ook.
  Geduld…


  Maak melding

 6. En vooral niet vergeten je keel te gorgelen met een oplossing van azijn en zout het advies van de nieuwe WKN covid19 deskundige sammy the covid19 queen 👍👍😂🤣😂🤣😂🤣


  Maak melding

 7. Overdag krijg je geen Corona alleen Savonds ; bruggen afsluiten als dwangmiddel ; wat volgt nog meer straks? Iedereen neerknallen die geen mondkap draagt? Wie bedenkt Nu zulke maatregelen ? En welk doel dient het ? Samenscholen doet men ook overdag ; juist in j auto rijden lijkt me nog relatief veilig; maar goed we zullen zien of deze maatregelen helpen want voorlopig stijgen de besmetting alleen maar ondanks deze maatregelen ;
  gemodereerd

 8. Nurhohamed zei is griepje en Belfort zei bestaat niet. Zelf in grote landen alles open.
  Wat kletst men nu???
  gemodereerd

 9. Je vraagt je af of men de berichten via de media wel volgt of heeft men geen krant of radio ter beschikking. Kunnen ze misschien ook niet lezen? Jammer dit.


  Maak melding

 10. Dit soort beslissingen moeten 2 of 3 dagen vantevoren bekend gemaakt worden. Foei toch regering.
  gemodereerd

 11. Het lijkt net erop als of de surinamers manieren zoeken om getroffen te worden door het coronavirus.Willen ze echt ziek worden met het coronavirus?!
  De regering Santokhi doet zijn best om de surinamerd te beschermen daarom die lockdown.Een ander manier om ze te beschermen is er niet.Maar helaas..de koppige surinamers zijn een gevaar voor zichzelf.Ze kennen geen verantwoordelijkheid.
  Politie neem geen genoegen met hun excuses.Geef ze een flinke boete.Ze waren gewaarschuwd en nu moeten ze de consequenties voelen.


  Maak melding

 12. Wel stomme opmerkingen waarom de mensen hun vervoer afpakken??
  Gewoon hoge boetes opleggen klaar.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.