Vrouw van doodgeschoten ondernemer aangehouden

11
'Moord op 52-jarige ondernemer Shamo Ragoebier lijkt op liquidatie'

De vrouw en een arbeider van de op dinsdagavond 11 augustus om het leven gebrachte ondernemer Shamdath Ragoebir zijn op dinsdag 25 augustus aangehouden en in verzekering gesteld. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De vrouw is aangehouden ter zake diefstal of verduistering van een groot geldbedrag in vreemde valuta, een grote partij gouden sieraden en elektronische apparaten. De arbeider verdacht wordt van medeplichtigheid aan diefstal of verduistering van het geldbedrag, sieraden en apparatuur.

Volgens de politie hebben de twee verdachten vermoedelijk na de dood van de ondernemer de diefstal of verduistering gepleegd.

UPDATE donderdag 27 augustus: De twee zijn donderdag weer in vrijheid gesteld. Ze werden dinsdag 25 augustus aangehouden, maar anderhalve dag later vrijgelaten. Ze zijn niet te spreken over de handelwijze van de politie, die hun onterecht in een kwaad daglicht zou hebben gesteld.

11 REACTIES

 1. 😂😂😂😂😂😂😂 kon niet anders steeds maar anderen de schuld geven eigen vrouw wijst weer aan de Hebzucht van de Economische vluchteling zijn niet anders gewend, ouders vermoorden voor Huis /€€€€ en $$$$$ zit in hun Aard had ook niet anders verwacht . Hebzucht en nogmaals Hebzucht.
  gemodereerd

 2. De kans is ook groot dat zyn die mood heeft opgezet ik had t vermoeden al ze was te nerveus🤔🤔🤔🤔
  gemodereerd

 3. Kijkt u verder, zie wat mensen doen.
  Om harteloos aan geld te komen. Als u goed op de hoogte bent, zult u erachter komen dat het niet de zelfde zijn.
  En heeft niks met racisten te maken!
  Uw gedachten, vertelt u wat, maar uw brein heeft ergens een klein knoopje.


  Maak melding

 4. Deze hindoestaanse meneer had een braziliaanse vrouw. Wie weet wat er nog meer achter de moord schuilt. Bij echtparen zie je vaak dat wanneer er sprake is van één van de partners van buitenlandse afkomst en financiën in het geding zijn, sprake is van hebzuchtelijk gedrag. Mogelijk dat familiedruk een rol spelen. Dus lieve mensen wanneer je rijkdom hebt is je leven ook niet veilig.
  gemodereerd

 5. Het is een bewijs ook al ben je getrouwd be careful.
  En ook niet te vertrouwen.
  Hebzucht naar geld iemand vermoorden vreselijk en dat je medeplichtig bent gewoon beschamend.
  Wst heb je aan geld ?
  Het is handige betaalmiddel of een ruilmiddel.
  Maar wordt je gelukkig om iemand te vermoorden ?
  Gewoon opsluiten levenslang.
  Sterkte nabestaanden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.