Grote partij drugs aangetroffen in container op haven Suriname

20

In een container op de Jules Sedney Haven in Suriname is vanmorgen een grote partij drugs aangetroffen. Waterkant verneemt dat het gaat om 8 tassen met een bruto gewicht van meer dan 700 kilogram. Om welke drugs het gaat is nog niet duidelijk. Later meer.

20 REACTIES

 1. De “gevonden” container met drugs is de afleidingscontainer. Hoogst waarschijnlijk gaat het om minstens 4 of 5 containers die gereed gemaakt worden voor het exporteren van de rommel. De ene “ontdekte” container dient om de aandacht van de instanties van de overige “geladen” containers af te leiden. Binnenkort horen we weer van een grote drugsvangst in Europa met de mededeling dat de container uit ons land afkomstig is.


  Maak melding

 2. Hoeveel doden en liquidaties zullen hiervan het gevolg zijn? Bij elk mislukt transport vallen de gebruikelijke doden. Mensen schrijf je verhaal op of vertel het door.We willen ook weten wie die grote honden zijn.


  Maak melding

 3. De duane heeft een bepaalde routine. De transit boeven moeten snel handelen tussen de handelingen van de duane.Ze hebben dit keer een signaal gemist. Of de concurrent heeft ze ingelikt. Of de spionnen hebben hun werk gedaan. In ieder geval goed gedaan.

  Santhoki een, boeven nul.


  Maak melding

 4. Het ministerie van justitie moet de organisatoren van deze transporten nu echt hard gaan aanpakken en dat houdt in ook volledig kaalplukken.
  Laat deze wormen zich nooit meer kunnen vertonen in onze geliefde samenleving.
  Ons land moet de wereld tonen dat wij een fatsoenlijk natie zijn met respect voor normen en waarden.
  Laat defensie desnoods een speciale afdeling in het leven roepen om de politie te helpen deze criminelen uit de samenleving te verbannen.
  Wij moeten de wereld tonen dat wij deze rotzooi niet langer tolereren in ons land.


  Maak melding

 5. Foei toch Su.
  Het land produceert geen drugs en toch nog zoveel drugs aanwezig. Hoe komen ze het land binnen.
  gemodereerd

 6. Er zijn genoeg camera’s op het terrein daar , dus kan makkelijk achterhaald worden wie de voorbereiders zijn. Als dit probleem uit de wereld geholpen wil worden, dan is het vrij simpel. tenzij er iemand van hogere hand er belang bij heeft dat dit soort zaken hun gang kunnen gaan.
  gemodereerd

 7. Ik hoop dat onze Sheriff, politieman in hart en nieren, tot op de bodem laat uitzoeken wie hierbij betrokken is. Als dat gebeurd zul je zien dat alleen de loopjongens worden gepakt en de grote boeven buiten schot blijven. Het bestrijden van het feit dat Suriname een drugs doorvoer land is geworden schreeuwt om een andere aanpak. Een van infiltratie binnen deze misdaadorganisatie om ook de bovenkant in beeld te kunnen krijgen. Dat doen ze overal in de wereld, het is dus geen rocket science. In de loop der jaren hebben landen als Amerika en Nederland hier veel ervaring mee opgedaan en zijn een heleboel grote jongens achter slot en grendel verdwenen. President, vraag hulp. Met uw reputatie zal die gauw komen.


  Maak melding

 8. Waarom toen NDP en Bouterse aan de macht waren hoofd laa ik nooit comment dat men moest opschieten met onderzoek naar fraude en corruptie .en nu moet alles biim3n een maand op rolletjes gaan.weer men war voor een tering zooi NDP heeft achterlaten voor de nieuwe regering. Dus alle paars gezinde mongolen effe een jaar je ben houde,daarna mag je oordel3n en j3 omment geven. Jullie paarse ratten zeiden niks of vonden alles goed.tijdens NDP dictatuur. Rob g kan al niet lager vallen dan het al was. H8j komt niet meer uit zijn woorden en loop nog steeds zijn onzin uit te kramen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.