COVID-19: Record aantal van 6 doden en 139 besmettingen in 24 uur

9
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

Nog nooit zijn in één etmaal 6 doden en 139 nieuwe besmettingen met het coronavirus genoteerd in Suriname. Het aantal actieve cases is hiermee gestegen naar 966!

Dinsdag zijn 63 personen genezen verklaard, wat de teller brengt op 2.196. Het aantal positief geteste personen sinds de uitbraak in maart is opgelopen naar 3.216. Het aantal doden bedraagt nu 54.

9 REACTIES

 1. Covid, daar heeft geen enkele regering nog een antwoord op. Wel kunnen zij maatregelen treffen om het virus te beperken. Maar dan wel de juiste.

  En daar is het fout gegaan in Suriname. Destijds heeft de regering bouterse fouten gemaakt wegens falend beleid. Zo is er geen geld vrijgemaakt, voor bijvoorbeeld intensieve grensbewaking. Gelukkig pakt de onvermoeibare excellentie Santhoki dat probleem met beide handen aan.

  Ook is er niet geinvesteerd in steun voor ondernemers die daardoor de prijzen omhoog moesten gooien. Ten nadele van het volk dat toch al was uitgekleed door de toenmalige regering.

  Er is ook niet geinvesteerd in medische hulpmiddelen die het volk hard nodig had.
  Met veel doden en besmettingen tot gevolg.
  Toch is er ook een lichtpuntje, en dat is dat onder de nieuwe regering het aantal genezingen al geruime tijd toenemen.

  Je zou hieruit kunnen opmaken dat wanneer de regering bouterse herkozen was, het aantal doden momenteel tot ver in de duizend zou zijn.


  Maak melding

 2. Struisvogel politiek denk dat de juiste oorzaak bij deze regering moet zoeken als men geen druk had gezet zou het makkelijker geweest om de verkiezingen te verschuiven maar ja zo lang men vindt dat de economie voorrang heeft zal men niet de juiste oplossing vinden nu is het koppen bij elkaar en gewoon streng optreden


  Maak melding

 3. Suriname was vrij van corona, die zijn door de Brazilianen het. Land meegebracht?
  Ik vraag mij nogsteeds af wat heeft ndp goed gedaan voor de surinamers?
  Terwijl men bliksem goed wist dat het in Brazilië veel doden vielen, geen goede woord voor koullo ndp ma pangang


  Maak melding

 4. Hihihi we set ing maarja het is maar stemvee ze zijn niet meer nodig dus liever sterven ze… Het geniet helemaal geen prioriteit, hun stem hebben we al dus nu is het hun eigen verantwoordelijkheid… Hey ik wil dat stukje taart met die kers op.. en zo gaat het in ons land ik bedoel van waar wachten we nog op is het nog geen tijd om de noodtoestand af te kondigen??????? Maarja de deskundigen geven aan dat het geen prioriteit geniet, liever de grens met Guyana heel snel open stellen dat geniet prioriteit… pffffft
  gemodereerd

 5. In Suriname ziet men het goede na jaren zie bosje burg iedereen is nu blij mee. Goed voor de handelaren. Dus al dat goede van regering bouterse vanaf 2010 zal eens na buiten komen
  gemodereerd

 6. Een Lockdown gaat zeker werken.
  Het is niet anders.
  2 weken lockdown.
  En de zaak loopt terug.
  We gaan straks naar 100 doden en 5000 besmettingen enz.
  Liever nu remmen de zaak.


  Maak melding

 7. Oja wie moet zich aan die lickdown houden??
  Covid was toch griepje??
  Nu op jullie bord. Hou het tegen. De markt doet zn werk goed.
  Wat is de meerwaarde van dat nederlands team?? Niets. Nada. Nothing.
  En die minister met zn enge ogen kijkt de mensen niet aan. Waarom?? Bedrieger. Lijken liggen te lang in motuarium. Plaats maken voor anderen. Dus doden moeten meer komen. Deze grapjassen dachten effe de problemen oplossen. Mooi niet
  nu gaan ze met Cuba werken. Hun eigen braaksel inslikken
  gemodereerd

 8. De huidige toestand is zorgwekkend, want Surinamers zijn nogal laks. Er zullen idd stevigere maatregelen moeten komen, wil men verdere massale besmetting voorkomen.


  Maak melding

 9. `Er zijn medicamenten op de markten protocols die in vele landen gebruikt worden om mensen te genezen. Waarom gebruikt men die niet in Suriname en wil men er niet eens van horen spreken??? Wat kan er gedaan worden om ze wakker te maken?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.