VIDEO: Beveiligingscamera legt vast hoe busje winkel binnen rijdt

8

Er zijn camerabeelden opgedoken van het incident, waarbij een busje afgelopen maandag een winkel binnen reed aan de Sumatraweg in Suriname. De bestuurder van dat busje had eerder een ander auto aangereden en was daarna doorgereden. De benadeelde zette de achtervolging in, waarna de bestuurder van het busje harder begon te rijden.

Ter hoogte van de winkel verloor hij de controle over het stuur en boorde zich in de winkel. Op de beelden die gemaakt zijn met een beveiligingscamera buiten, is te zien hoe hij de winkel binnen rijdt. Er zijn ook beelden van de situatie binnen in de winkel, waarbij te zien is dat er mensen bij de kassa staan als het voertuig naar binnen rijdt.

Drie mensen die in de winkel waren raakten gewond. Een vrouw die bij de kassa stond kwam zelfs onder de bus terecht. Op de beelden is ook te zien hoe de bestuurder vrijwel direct uit het busje springt en de winkel uit rent.

Deze veroorzaker is nog steeds voortvluchtig. Hij schijnt al eerder met justitie in aanraking te zijn gekomen. Het busje is in beslag genomen door de Surinaamse politie.

8 REACTIES

 1. Die ellendeling van een bestuurder mag wel poging tot doodslag worden aangerekend. Hij rijd regelrecht op de kassa en de klanten af.
  En dan ook nog razendsnel wegrennen. Totaal geen medeleven naar anderen toe, dit doe je toch niet met gezond en nuchter verstand…


  Maak melding

 2. Nieuwe coalitie wat gaan jullie met deze gasten doen , want het was ook tijdens de campagne die jullie gingen uitvoeren tijdens de verkiezingen. Maar ik zie er nog niks van . Hoe lang nog ?????????????????????
  gemodereerd

 3. Wat men hieruit kan leren is dat bij Chinese winkels auto,s via de deuropening naar binnen kunnen rijden.

  Omdat er daar ook de kassa links of rechts van de deuropening is waar klanten voor hun boodschappen afrekenen en anderen na hen wachten tot zij aan de beurt zijn, is de kans op ongelukken van voertuigen heel groot. Zie dat bij de deuropening klanten via de deuropening de winkel binnen komen en
  gaan.

  Om te voorkomen dat voertuigen de winkel niet in rijden zal men moeten gaan nadenken aan maatregelen om
  wat hier in deze video te zien is te voorkomen.

  Ik denk dan aan:
  1.- betonnen blokken op 2 m voor de deuropening van de winkel.
  2.- auto’s verbieden dat ze voor de deuropening hun auto’s komen parkeren,
  3 .- voor komen dat er te veel klanten voor de kassa in de rij staan of een drukte bij de deuropening. Een andere inrichting van de plaats van afrekening bij de kassa in de winkel
  waardoor de klanten en de winkelier, personeel veilig zijn in de winkel. Veiligheid voor de klanten moet prioriteit nummer 1 zijn.

  Waar is hier de nooduitgang? Dat ontbreek in vele ( Chinese) winkels in Suriname.

  Hoe te handelen als het fout gaat in de winkel.

  De hoogste tijd om ma te gaan of winkels wel veilig zijn voor klanten en hieraan wat te gaan doen.

  ps.

  Het is niet duidelijk wat de oorzaak/ reden is dat de auto de winkel kan binnen rijden.

  Lag het aan onoplettendheid van de bestuurder, onder invloed van alcohol vd bestuurder, remmen voertuig, wel of geen rijbewijs bestuurder, enz.


  Maak melding

 4. Passant@@ en zeker ook voor je erf en woning daar kunnen ze zeker niet naar binnen rijden of beter heel Suriname beveiligen en niet alleen de winkels of de auto’s verbieden 🤣🤣🤣 tak tak wang hoop law,law sanie
  gemodereerd

 5. En wat dan als hij tegen een passagiers bus was aangereden zeker ook paaltjes achter de bus plaatsen
  gemodereerd

 6. Als je het artikel leest dan lees he de reden van het ongeval je weet het fijne niet maar wel een reactie
  Er is ééntje een kanaal ingereden zeker ook paaltjes plaatsen.
  gemodereerd

 7. Comedy Capers,..elke dag aan de lopende band in het verkeer.
  regering Doe wat.Brunswijk, jij ook Belfort heeft gelijk jullie doen niks.,wat jullie beloofd hebben ! BELFORT TIEGRIE BARBA. FOR PRESIDENT !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.