Busje boort zich in winkel na achtervolging

9
Busje boort zich in winkel na achtervolging

Dit busje kwam vanmiddag rond 14.45u terecht in een winkel op de op de hoek van de Bergenshoopweg en de Sumatraweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een voertuig dat doorgereden was na een eerdere aanrijding en achtervolgd werd door de benadeelde.

Tijdens deze achtervolging zou de bestuurder van het busje de controle over het stuur hebben verloren en met het voertuig de winkel zijn ingereden. Bij het ongeval raakten twee personen gewond. Een ambulance werd ingeschakeld om de gewonden voor medische behandeling af te voeren naar de Eerste Hulp.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

9 REACTIES

 1. Vroeger was is de NDP regering die schuld kreeg van zulke ongevallen nu zijn die er niet Meer , aan wie wordt de schuld nu gewezen 😂😂😂😂😂😂, ze zijn gefrustreerd dat de Prijzen nog steeds zo Hoog zijn in de winkels vandaar dat Hij door paniek de winkel 🏬 in reed 😂😂😂😂😂, de Criminaliteit is er nog steeds mevr Mathoera en meneer Santhoki ,Belfort heeft gelijk . Aanpakken wat jullie het Volk Hadden belooft .
  gemodereerd

 2. @K

  Beste te K hebben jou ouders jou ook binnen 1 dag op deze wereld gezet..hou aub met deze onzin…lopen deed je ook niet binnen 1 dag…alees staat en valt met tijd…masr blijkbaar bij jou niet….wereld verbeteraar…na K


  Maak melding

 3. Wat de criminelen in 10 jaren gezaaid hebben,, kun je niet in 3 weken en twee dagen opruimen..
  Eerst moeten alle regels diefstallen gestolen goederen gelden stevig zichtbaar aangemerkt worden..aanreidingen stelen roven, dat doen de mensen zelf,je kunt alleen regels maken de invulling ligt aan de betrokkenen.
  Je weet heel goed, hoe het m p p volk suri is, stront eigenwijs..,, de gevolgen dragen ze zelf..
  gemodereerd

 4. Dit is het gevolg van de lakse houding van de politie om zgn blikschade gevallen over te laten aan de mensen zelf om op te lossen. Hun probleem van geen vervoer en geen brandstof toentertijd hebben ze naar de burgers toe geschoven. Gevolg: zelf politie spelen en als de veroorzaker doorrijdt, dan de achtervolging inzetten. Karma was er wel snel bij, want die uilskuiken belandt in een winkel. Jammer genoeg voor hem/haar hebben we (nog) geen drive-thru chineze supermarkten.
  gemodereerd

 5. Die hebben tog zoveel jaar geleden hun eigen familie verbrand boontje komt nog eens op loontje
  gemodereerd

 6. 11 jaar geleden opdezelfde locatie is er een brand geweest waarbij een jongen uit Nederland om het leven kwam
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.