‘Faluma’-zangeres en kaseko legende Sisa Agi overleden na ziekbed

10
'Faluma'-zangeres en kaseko legende Sisa Agi overleden na ziekbed
Foto - via dWT

Voormalig zangeres Agnes Nagi beter bekend als ‘Sisa Agie’ is overleden. De eens zo befaamde artiest, die vooral in 1994 grote hits scoorde en bekend werd met het nummer ‘Faluma’, is na een ziekbed overleden in Suriname.

Nagi werd begin november 2019 onwel op het verjaardagsfeestje van haar kleinzoon, en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een hersenbloeding vastgesteld. Ze raakte aan één zijde verlamd en werd opgenomen in het zorgcentrum Libi Makandra.

Als zangeres werd ze bekendheid met haar songs ‘Faluma en ‘Ba pinda’ met de kaskawiformatie Ai Sa Si. De band kreeg voor deze songs een gouden plaat. Het lied ‘Faluma’ is toen gekocht door Alison Hinds van Square One uit Barbados.

‘Sisa Agie’ is 57 jaar geworden.

10 REACTIES

 1. Waka Bung Sisa Agi
  Sranang sma gecondoleerd , i.h.b de fam van sisa Agi
  Heel veel sterkte 🙏
  gemodereerd

 2. R.I.P. sisa Agi. God weet alle dingen.
  U heeft mooie herinneringen achtergelaten💗💛💗🙌🏾💯👌🏾
  gemodereerd

 3. Vreemd geval om zo aan je einde te Rust zacht lief mens mooie herinnering en heelveel ķracht aan de familie.
  gemodereerd

 4. Mijn god. Het is natuurlijk niet het moment om kritiek te uiten, maar haar zoon is met de ingezamelde gelden er vandoor gegaan. Wat voor zoon ben je. Ik denk dat je in je verdere leven niet gelukkig zal zijn om jouw moeder zo te belazeren.
  In ieder geval Zuster Sissa Agi: ik hoop dat God u mag belonen met een mooie plek in het paradijs. En natuurlijk bedankt voor uw muzikale nagedachtenis aan u. We zullen u niet vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.