Broer Amzad Abdoel aangehouden voor verduisteren gelden van voedselpakketten

66
Amzad Abdoel en Istagar Abdoel
Amzad Abdoel (l) samen met zijn broer Istagar Abdoel (r)

Istagar Abdoel, de broer van NDP-topper Amzad Abdoel, is aangehouden voor het verduisteren van gelden van voedselpakketten. Istagar zou 300 voedelpakketten genomen en verkocht hebben voor SRD 115 per stuk, zonder het geld te storten. Het gaat om een voedselpakkettenproject van de Stichting Haathi Club Wanica van de VHP.

Nadat er aangifte gedaan is tegen Istagar, is de zaak overgedragen aan de recherche voor onderzoek. Uit het onderzoek is daadwerkelijk gebleken dat het geld niet gestort is. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

In januari van dit jaar maakte Istagar officieel de overstap van de NDP naar de VHP. Hij gaf toen aan dat hij de paarse partij heeft verlaten uit ontevredenheid over het slecht gevoerd beleid in Suriname.

66 REACTIES

 1. Van alle tijden!
  Ik herinner me, hoe grote ladingen CIS- pakketten, richting Guyana werden gesmokkeld.
  gemodereerd

 2. Deze klootzak heeft zijn Moesliem broeders door het slijk gehaald, dus ze moeten hem vierendelen vind ik !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ma Djamoe ie no sai siki joe bal now wang lesi toe dang? Fade ju e libi na Rust en Vrede strati. Ma fa joe e ruste dang na tapoe wang kanape nosso wang schommelstoel nosso wang amaka?
  Oppo jere alle handen zijn nodig go melde joe srefi na skowtoe foe go arresteer deng abani foe ndp.
  gemodereerd

 4. Goed van VHP om vuile was buiten te hangen door dit niet intern op te lossen, of te laten, maar Politie zaak van te maken.
  gemodereerd

 5. Geen van de ndp parasieten is te vertrouwen.
  Tijdens de vhp campagne had deze varken een grote mond jegens ndp ers. En nu valt hij zelf door het mandje.
  Het verduistering van voedselpakket gelden is toch belachelijk man!!!!
  Schaam je !!!!

  Success in de jilla!!!!


  Maak melding

 6. Zijn overstap van NDP naar VHP is vast een zet geweest om de boel te kunnen belazeren!!!
  gemodereerd

 7. Deze NDP spion is door de mand gevallen. Idd dat wordt vaseline smeren in de jail. Wens deze beest een paar pijnlijke jaren toe.
  gemodereerd

 8. Santokhi had dus groot gelijk door deze boef te wantrouwen want per slot van rekening komt het addergebroed uit dezelfde nest. Abdoel I probeerde binnen de VHP een vooraanstaande plaats te bemachtigen en hij ging als een zwakzinnige tekeer tegen de NDP. Gelukkig had Zijne Excellentie Santokhi hem al snel ontmaskerd en heeft Zijne Excellentie weten te voorkomen dat Abdoel I. een leidende rol binnen de VHP zou spelen. Hoe lag moet je gezakt zijn om de pijn van hongerende mensen te vergroten ? Je bent niet te vertrouwen !
  gemodereerd

 9. Een dief heeft geen politieke kleur. Een dief blijft een dief. Een dief denkt alleen maar aan poen
  gemodereerd

 10. Goedzo VHP👏👏👏👏👏en nog velen na deze.a san dies no mang stop nooit na gron tapu maar als men rechtvaardig gaat werken kan er wel een kleine verandering komen .straf alla deng mpp foermang sang mek a volk pina.gado arkie a sting foe a volk.gado arkie fa a volk kree.en now gado aw mek deng foermang pai foe alla deng kree sang a volk kree so langa..IF IE WANI KA IN WATRA IEM SABIE A KA DATI AW KONG NA LOKTU.maar foeroe sma ai vergiet dati.
  gemodereerd

 11. Nog everything needs my reaction!

  Off topic.
  Meanwhile in parbo een bigie fetie in medialand. 😆😋

  Hahaha, helemaal eens met journalist Belfor(zonder t).
  Menig reageerder op wkn heeft zich weleens afgevraagd; “waar blijven de kritische vragen vd journalisten”. Belfor heeft 100% gelijk. Aan de verschillende reacties op Belfor, herken je de kleur.
  Goed stuk Iwan, maar.., niet eens met de aanval van ‘nasty ramcha’, gericht op reageerders. Velen zijn visueel ingesteld ik ook. Als ik nasty R. Google en prominent zie staan naast bouta, vrouw en dino, dan heb ik 3x gegeten en gedronken,sorry.
  Uitmuntende journalistiek afgelopen 10jr, maar niet heus. Het was limbo voor, limbo v achter. Voor meer info, lees starnieuws.

  Het is geen schande om toe te geven dat er angst heerste. Er zijn een aantal journalisten vermoord en mediahuizen opgeblazen.
  We know!


  Maak melding

 12. Alle paarse ratten en Abdoel in het bijzonder komen uit een schaamteloos, crimineel nest.

  Wat een misdadige familie.
  Oppakken, berechten, veroordelen en opsluiten dit tuig.


  Maak melding

 13. Dit moet een waarschuwing zijn voor de huidige coalitie. NDP ers zullen de komende tijd een overstap proberen te maken naar de partijen die nu deel uitmaken van de coalitie. Bij de meeste NDP kandidaten ontbreekt het moreel kompas.


  Maak melding

 14. Zo zie je maar weer. Dit soort personen liet zich paaien met mooie beloftes door VHP en ABOP. Uiteindelijk komen zij erachter dat ze misleid zijn door deze politieke partijen. Hij heeft zich de zweet uit zijn poriën gewerkt voor de VHP. Echter, de manier waarop de broer van Amzad wraak neemt op de VHP keur ik ten strengste af. Ze hadden alleen zijn stem nodig en daarna was hij afgedankt vuil.
  gemodereerd

 15. @RobG,

  Maar je reageert niet op het artikel. Wat hij heeft gedaan. Probeer je ons zand in de ogen te strooien.

  Wat een paarse rotstreek van jou.
  🤣🤣🤣

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 16. Mocht uit onderzoek blijken dat deze handeling op waarheid berust. Vind ik het erg jammer. Tegenwoordig is alles een vies spel. Het kan ook zo zijn dat deze ezel, zich heeft laten gebruiken. En moest het nog gestort worden. Liegen is tegenwoordig een trend. Ik kan het niet begrijpen dat iemand zich zal uitlenen hiervoor.
  gemodereerd

 17. Esmerald 12 augustus 2020 At 11:57
  Nog everything needs my reaction!

  Off topic.
  Meanwhile in parbo een bigie fetie in medialand. 😆😋

  Hahaha, helemaal eens met journalist Belfor(zonder t).
  Menig reageerder op wkn heeft zich weleens afgevraagd; “waar blijven de kritische vragen vd journalisten”. Belfor heeft 100% gelijk. Aan de verschillende reacties op Belfor, herken je de kleur.

  ======
  verder off topic: eens met Belfor, inderdaad is vaker aangegeven dat journalisten zich precies houden aan het briefje van NII en zelf geen kritische vragen stellen. niet gesteld is dat journalisten de maatschappij moeten veranderen, maar wanneer je naar een interview luistert, dan moeten de vragen die in je opkomen gesteld kunnen worden door die journalist. niet omdat de journalist helderziend moet zijn, maar omdat hij logisch moet kunnen nadenken en een beetje moedig en brutaal moet kunnen zijn.
  heeft een journalist ooit aan bouterse (desnoods aan brunswijk) gevraagd of het wel verstandig is om zich actief verkiesbaar te stellen terwijl er een aantal dingen gebeurd zijn in hun verleden die zich niet verenigen met het actief verkiesbaar stellen. nooit gehoord. dus. wees dapper, journalist.


  Maak melding

 18. RobG

  12 augustus 2020 At 12:27

  Zo zie je maar weer. Dit soort personen liet zich paaien met mooie beloftes door VHP en ABOP. Uiteindelijk komen zij erachter dat ze misleid zijn door deze politieke partijen. Hij heeft zich de zweet uit zijn poriën gewerkt voor de VHP. Echter, de manier waarop de broer van Amzad wraak neemt op de VHP keur ik ten strengste af. Ze hadden alleen zijn stem nodig en daarna was hij afgedankt vuil.

  ==============================

  Rob, als je het zo goed weet, welke beloftes zijn er dan gedaan ?


  Maak melding

 19. Djamoe
  RobG is een selectieve lezer en kijkt en leest ieder artikel met zijn NDP bril op.

  Belfort heeft gelijk “captain watch your crew with Misiekaba, you will never know until it’s too late”
  Familie genen die Abdoel


  Maak melding

 20. Dus deze zogenaamde overloper dacht dat het hem gelukt was te infiltreren bij de toekomstige winnaar. Mocht de ndp toch nog winnen dan was hij gewoon weer terug lopen.
  VHP won en hij dacht mooi mang dat heb ik goed gedaan. Helaas wisten ze al lang wat voor hond het was.


  Maak melding

 21. De hele familie Abdoel is zwaar besmet met arrogantie, seksuele uitspattingen (vooral te vinden bij die uit Den Haag en zichzelf als hoeder van de Islam ziet). In werkelijkheid zijn criminelen die graag van anderen jatten en stelen.


  Maak melding

 22. Als jullie Surinamers actie doen nee hoor lui heid overheerst steel van deze mensen net als hoe ze van jullie stelen karma heet dat doekoe hebben ze zo ie zo alleen wie heeft lef wie heeft ballen
  gemodereerd

 23. Geleerd bij de paarse roversbende en dacht slag te slaan bij de vhp. …bel je broer Aboel tel nr 117. ….
  En Rob G. …goed lezen wat je geschreven heb .ik citeer :”Echter, de manier waarop de broer van Amzad wraak neemt op de vhp keur ik ten strengste af”…..dus je keurt zijn corruptieve handelingen af?


  Maak melding

 24. Nu gaat hij zijn hele leven lang blijven horen: “pakket tjoor”!!! Zelfs als ze langs zijn huis rijden, gaan ze hard schreeuwen. Zo gaat dat in Su….


  Maak melding

 25. @RobG
  Ken je dan geen schaamte?
  Hij is in hart en nieren altijd een ndper gebleven!De vhp heeft hem niet uitgenodigd om over te stappen van de ndp naar de vhp en heeft hem geen enkel belofte gemaakt.Hij deed wat de ndpers doen en dat is ..STELEN en de boel belazeren!!
  De vuile streken van de ndp is hem altijd bijgebleven.De overstap naar de vhp was voor show ,hij is nog altijd ndper!
  Opsluiten deze boef en de hele familie graag onderzoeken!!


  Maak melding

 26. Alle corruptie dient aangepakt te worden.
  Maakt niet uit kleine of grote bedragen.
  Straf op corruptie dient ook verhoogd te worden.
  Vingers dienen afgepakt te worden of een hand.
  gemodereerd

 27. die misie bakabana die dol graag bij de abop wil aansluiten, heeft ook dergelijke streken gehad binnen de n d p. daarom wil hij zo spoedig mogelijk veranderen, voordat de beerput open barst.. en zo zijn er nog meer van die beesten die weg willen gaan..

  laat ze maar kome, ze zullen stuk voor stuk ontmanteld worden en terug gaan.. naar hun eigen nest n d p.. als die dan nog bestaat..
  gemodereerd

 28. Het is een feit dat sommige gasten letterlijk over lijken gaan om hun zelf te verrijken. Alleenstaande moeders, mensen zonder werk of inkomen,zieken zijn benadeeld. Hoe onmenselijk kun je zijn. God slaapt niet. Deze gasten krijgen hun straf wel.
  gemodereerd

 29. @esmerald, hoe je het ook draait of keert, linksom of rechtsom, de NDP is een factor waarmee altijd rekening mee moet worden gehouden. De NDP of de NDP parlementariërs / politici kan de media niet in een cordon sanitaire plaatsen. Hetgeen Belfor heeft voorgesteld is een farce. Hij heeft zijn scholing genoten via de sociale media. Dit houdt in dat hij geen ruggengraat heeft. We weten allen dat de sociale media een ander beeld geven van de werkelijkheid. Mensen die zich laten beïnvloeden door de sociale media gaan uiteindelijk domme fouten en domme beslissingen nemen en domme meningen verkondigen.
  gemodereerd

 30. @koos, als jij op een politieke partij gaat stemmen zonder hun programma bestudeerd te te hebben voorspelt weinig goeds over jou oordeelsvermogen. Ga je maar eens verdiepen in de voornemens van Chan en zijn coalitiegenoten. Er gaat geoordeeld worden over Chan zijn beloften. Maak je borst maar nat.

  @Bigi Sma,
  De NDP heeft fouten gemaakt en de kiezers hebben een oordeel gegeven. Het ligt nu aan de partij om het geheel te evalueren en de nodige veranderingen door te voeren. Ik blijf een sympathisant van de NDP.Ik ben principieel en zal de NDP blijven steunen.

  @Ray,
  Het grootste deel van de recente stemmers op de VHP zijn proteststemmers geweest. Zij hebben gestemd met de voeten door weg te lopen van de NDP. Maar deze stemmers komen terug.Het is een kwestie van tijd dat zij enorm teleurgesteld geraken door het beleid van Chan en partners.


  Maak melding

 31. @RobG: de ndp is een ongeleid projectiel. Een partij zonder moraal of fatsoen met leden die weinig tot geen scholing hebben gehad. Praten kunnen ze niet,op de vuist gaan, ook met elkaar kunnen ze wel! Ons geliefde land is gered van deze boeven die niet schromen om hun moeder te vermoorden voor een stuiver. Let op mijn woorden, als jou ex volkspleesident de pijp uitgaat, is het gedaan met de ndp. De rest van de ratten zullen vechten om de macht en de partij zal uit elkaar vallen in kleine kakkerlak partijen. It’s just a matter of time…


  Maak melding

 32. RobGay….

  blijf jij nou maar op flightradar naar dat “spookvliegtuigje” kijken.
  🥳🥳🥳

  Want er komt geen zinnig woord uit die paranoïde, geïndoctrineerde paarse rioolbek van je.
  💩💩💩


  Maak melding

 33. De broer van….., is al acht maanden lid van de VHP.
  Eerst maakte hij zijn broer belachelijk, nu is hij aan de beurt. Hoe kan je jouw eigen broer laten vallen?
  gemodereerd

 34. Whahahaha@robg,
  Inkoppertje hé, social media á la faya pepre en meanwhile in su zijn zeker weten garbage, 100% mee eens.
  Ik hoef en zal never nooit rekening houden met een ndp, no sorry!

  Journalist Belfor heeft gelijk.
  Toedels 😘


  Maak melding

 35. We weten allemaal dat de NDP een criminele organisatie is en zich als zodanig heeft gemanifesteerd vanaf de oprichting in 1987. De geschiedenis zal uitwijzen dat er in de nabije toekomst geen ruimte meer zal zijn voor criminelen in het overheidsbestel.


  Maak melding

 36. De NDP is geen politieke partij met een constructief en consistent beleid in landsbelang. De NDP is een vereniging van oplichters en profiteurs. Stuk voor stuk nemen ze eerst waarvan zij zelf vinden dat zij er “recht” op hebben al voordat ze iets hebben betekent. Dat “model” van Chotelaar (zie factuur handsantizer, etc.) is kenmerkend en is een vaste eigenschap van de gehele NDP. Iedereen bij de NDP berekent eerst hoe en hoeveel zij extra kunnen bemachtigen. Zie ook weer het graai gedrag van de laatste weken voor de overdracht.

  Iemand die nu nog na zoveel bewijs gezien te hebben nog steeds de NDP sympatiseert is gewoon een gewetenloze Bouta-lover, iemand die corruptie en criminaliteit sympatiseerd, iemand zonder principes en zonder moraal, iemand zonder liefde voor Suriname en het volk. Zo een iemand is niet mans genoeg om verantwoording te dragen en is niet volwassen genoeg om foute keuzes te erkennen en te herstellen net als Bouta zelf.

  Deze mensen mogen nooit meer zeggenschap krijgen, zij zijn onverantwoord en roekeloos.

  Wij werken aan een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 37. @Dengdong,
  De NDP is helemaal geen ongeleide projectiel. Jij gaat af op de hele onwaarheden die VHP kopstukken verkondigen over de NDP. Wel vreemd dat jullie nog geen weet van hebben dat juist Ronnie Brunswijk een zeer grote ongeleide projectiel is. De man trekt een pistool voor de scheidsrechter omdat bij het voetballen de tegenstander zijn zijn club Inter Moengotapoe verslaat. Het was volgens Romeo Bravo de schuld van de scheidsrechter. Jouw Chan Santokhi werkt nu samen met deze ongeleide projectiel. Het gaat nog leuk worden met Ronnie.


  Maak melding

 38. Kondremangs
  Jouw veroordeelde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri is de grootste verkrachter van Suriname vanaf 25 februari 1980 en dat zijn FEITEN en geen fake. ……blijf je paarse nonsens verkondigen. ..heeft een hoog amusement gehalte. ..en nogmaals de uitnodiging om naar Su te komen wanneer het weer mogelijk is jo bongrobita. ……
  Jouw onheilstijdingen over de regering van Suriname zullen 1000 x backfiren op de paarse roversbende. …..jij denkt minachtend over de Surinaamse kiezer, die de paarse pina van de afgelopen 10 jaar heeft ondergaan. …..nooit meer paarse stront in Su. …..knoop dat maar eens goed in je paarse tongtong jo djamoe ede. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 39. @ robg ja dat grapje van dat wapen bij de voetbal was niet het slimste van bravo

  maar alsnog heeft hij niet 12 man tegen de muur gezet en laten executeren.

  altijd maar zeuren en zeiken over alles wat tegen de ndp is, terwijl er voor alles wat jij kan verzinnen een erger verhaal is wat bij de ndp gebeurd is.

  je bent ziende blind en ongelooflijk achterlijk… of gewoon een uitgekookte crimineel net als je boi bouta


  Maak melding

 40. Het is bizar dat de VHP genoemd wordt. In de jaren 2015,2016 en 2017 werden ook voedselpakken verkocht. Op de hoek van de derde rijweg en sofia s’lust. Achter de groente winkel en voor de kapper zaak was een ruimte afgeladen met zaken voedsel. Toen zat deze rat bij de NDP. Op faceboek is Amzad Abdoel nu de VHP aan het zwart maken. Hijn moet zijn hand in zijn eigen achterwerk steken. Heeft hij in die jaren de inkomsten met zijn broertje gedeeld.

  mie mofo


  Maak melding

 41. zolang de moordenaar nog aanwezig is,, zal die partij nog blijven bestaan, maar het zal de langzame dood sterven..
  de meeste invloed rijke figuren verlaten nu al het zinkend schip, moro ó doro..
  over 5 jaar, zal de bodem al zicht baar zijn..
  denk niet, dat dilip sardjoe het volhoud met de miljoenen die hij nog moet krijgen Combé markt, zal ook langzaam terug vallen, bijna alle bestellingen zijn in Europa in beslag genomen..
  de lijder zelf is tot een bedelaar gevallen,, alles wordt nog geconvisqueerd door de huidige macht hebbers..
  de meest belangrijke kontacten zijn op leven na dood.. ook die duikboot is gezonken, niemand wil het boven water halen..
  bij de s l m worden de meeste voor het zeggen hebben, verplaatst weg gehaald..
  de s m s is ook al op leven na dood..

  ga zo maar verder..
  gemodereerd

 42. @Esmerald,
  Die Belfor heeft angst voor de kracht en de potentie van de NDP. Belfor maakt echter een grote misrekening. Hij gaat er zeker vanuit dat de VHP nu heeft gewonnen en dat deze politieke partij en haar samenwerkingspartners voor eeuwig aan de macht blijven. Hij ziet graag dat de media loyaal moet zijn aan VHP, Abop,PL en NPS. Dit is zeker geen gezonde situatie.

  @directeur zonder bedrijf,
  Ik denk dat er naast het verhaal van de VHP ook een ander verhaal boven water zal komen drijven. Het was toch Chan die op de foto ging met Istagar. Het is mogelijk dat de VHP een behoorlijke schuld heeft opgebouwd bij Istagar en dat de betaling achterwege is gebleven.


  Maak melding

 43. @RobG ..je beseft hoop ik wel dat the party over is? Je mag blijven hopen dat je criminele go matties nog ooit een come back zullen maken.
  Hoop doet nl leven…maar ijdele hoop tegen beter weten in lijkt mij in jouw wereldje meer stroken met de realiteit.
  Su gaat nu de rekening presenteren aan de criminele NDP clan en als jij ballen hebt mag jij alles wat zij hebbben misdaan voor de rechter gaan rechtbreien.
  Of zit je alleen maar te stoken vanuit je veilige vluchtheuvel?


  Maak melding

 44. @Dengdong je verwoord het perfect. De NDP zit vol met achterlijke figuren die de lagere school nog nooit van binnen hebben gezien. Zolang die moordenaar er nog is, zal su blijven zoals het is. Het wordt hoog tijd om hem af te schieten, zodat su eindelijk een nieuw begin kan maken. Was vorig jaar in su, en je zag overduidelijk dat het land door een crimineel wordt bestuurd. Je voelt aan alles dat het wetteloos is. En nog steeds geloven mensen in hem, ik begrijp er niks van!!!
  @RobG, koop een touw en verlos jezelf en ons van je achterlijke gelul!!!!!!!!!


  Maak melding

 45. eye opener voor de abob met het overlopen van misikaba want owru gwenti fu todo na kras krasi
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.