Man doodgeschoten bij winkelpand in Paramaribo

15
Man doodgeschoten bij winkelpand in Paramaribo

Bij een schietincident dinsdagavond in Paramaribo heeft een man het leven gelaten. Op deze foto van Waterkant.Net is te zien dat de man levenloos voor een voertuig ligt bij een winkelpand aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er meerdere schoten zouden zijn gelost en dat verdachten op een bromfiets betrokken zouden zijn bij dit schietincident. Ze zouden de plek op het vervoersmiddel hebben verlaten en de bromfiets hebben achtergelaten op de hoek van de Eddy Bruma en de Oranjelaan.

De verschillende gespecialiseerde eenheden van de Surinaamse politie zijn op dit moment bezig met het onderzoek. De straat is afgezet voor het verkeer. Er is een klopjacht geopend om de mogelijke daders te achterhalen.

Later meer.

15 REACTIES

 1. Nog even en u zult zien dat deze regering krachtig gaat optreden tegen elke vorm van criminaliteit. Dit is geen NDP regering waar criminaliteit gestimuleerd werd.
  gemodereerd

 2. Raja
  Verkeerde hij leek qua lichaamsbouw op Hoefdraad.
  Hoefdraad vraag aan de PG om getuigenbescherming maar dan wel zonder vergoeding want zoals bekend bij de mafia praters worden niet gewaardeerd.
  Kijk maar naar Ridouan Taghi wat hij doet met verklikkers.
  Hoefdraad je zal moeten fluiten bij de PG of je zal de schuld alleen moeten dragen


  Maak melding

 3. Juist. Een klopjacht inzetten en de moordenaars oppakken.Sleep ze voor het gerecht en maak procesverbaal dat ze de gevangenis nooit meer zullen verlaten.Geef ze 1x daags 1 stukje droog brood en een beetje water.Genoeg met al de verwennerij dat in santo boma gaande was.De boeven zien santoboma meer als gasten verblijf dan gevangenis.Genoeg is genoeg.


  Maak melding

 4. Ik hoop dat dit een eye opener is voor de kc en minister om hard op te treden tegen criminelen. Zoals santokhi het deed tijdens zijn minister schap. Zero tolerance. Choot at side order. Da ga je zien dat het gaat stoppen.


  Maak melding

 5. Owner of the company I comrade shamdath, was shot dead at the scene
  Was one of my best friends.
  gemodereerd

 6. Heeft dit niet te maken mat de drugvangst in Frankrijk. Bij elke mislukte zending wordt iemand zo boos en dan moeten er doden vallen. ik hoop dat deze man zijn verhaal heeft doorverteld aan iemand of ergens heeft opgeschreven voor het geval dat. op die manier kunnen we die grote honden vangen.


  Maak melding

 7. De man is niet berooft. Gewoon geliquideerd. Het beestje moet wel bij de naam noemen. Onderzoeken wat de man voor de kost deed. Wellicht iets in de criminele sfeer.
  gemodereerd

 8. vrijdag 14 januari 2011
  Directeur Icomtrade Nickerie door politie aangehouden
  Directeur Icomtrade Nickerie door politie aangehouden
  NICKERIE – GFC Nieuws verneemt vanuit Coronie dat de directeur van Icomtrade, Prim Raghoebier, is aangehouden door de politie. Tijdens een roadblock te Burnside in Coronie, werd de auto waarin Raghoebier zat onderzocht en de politie trof een groot geldsbedrag in Amerikaanse dollars aan.

  Raghoebier kon niet verklaren waar dat geld vandaan komt en is hangende het onderzoek door de politie van dat district opgesloten. Ook zijn medepassagier is opgebracht voor verhoor.
  gemodereerd

 9. onder tussen staat lonny in zijn broek te plassen, wetende wat hem zal overkomen. niemand is meer zeker van zijn/haar zaken,, vluchten kan nog wel,,, maar je wordt overal bekeken..
  allerlei landen haasten zich om met s m e een deal te sluiten, dus ook wel diplomatieke betrekkingen met alle leveringsvormen,, crime wordt nergens meer behartigd/ beschermd.. ook die Cubanen bedenken zich wel aan aantal keren, voor zij vreemden toelaten..
  Venezuela is een armoede bedel staat geworden, lopen als bedelaars over de hele wereld rond, om daar heen te gaan is zeker niet aan te raden..

  onder tussen,, hoelang zal boefie zich schuil houden..
  gemodereerd

 10. Man is overvallen en beroofd door 4 boslandcreolen. Ze hebben hem ook nog doodgeschoten.
  Mijn broertje is ook op zondag 9 augustus op Domburg overvallen door 4 boslandcreolen. gewapend met pistool, houwers en hamer is hij in zijn eigen domein/huis overvallen. Het meest sacrale wat de mens kan hebben, zijn eigen huis. Hij is mishandeld met een pistool, gegijzeld, hebben al het geld meegenomen en zijn huisraad in zijn eigen pick-up. Met deze roofhonden moet je geen medelijden hebben. Vroeger had ik medelijden met ze. ER moet eeen shoot to kill beleid zijn. NO MERCY. SHOOT TO KILL. Anders kan je het nooit meer navertellen, En het is een patroon. Altijd met zijn vieren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.