Coronadode nummer 39 ook al geregistreerd

4
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

Nadat vandaag bekend werd dat het aantal coronadoden geen 30 maar 38 bedraagt, is er opnieuw een dode bij gekomen. Dit brengt het aantal doden in Suriname, als gevolg van het gevreesde coronavirus, op 39. Volgens Starnieuws gaat het om een man die het leven heeft gelaten in het St. Vincentius Ziekenhuis.

De afgelopen twee dagen is het aantal opnames in een ICU ook meer dan verdubbeld: van 6 naar 13. De teller op de officiƫle Surinaamse COVID-19 website zal na 20.00u weer bijgewerkt worden. Dan zal blijken wat de actuele stand van zaken tot nu toe is.

Lees ook:

4 REACTIES

  1. Noem het niet triest noem het crisesbeleid van de huidige regering. Stelletje idioten zijn op heksenjacht om politieke carriere terwijl het volk sterft… kan men makkelijk praten over eigen verantwoordelijkheid wetende dat je dat niet aan een volk kan overlaten die dat nooit eerder gedaan heeft maarja die gasten zijn deskundig… Belachlijk noem ik het nu kan niemand expliciet aangeven waar de rode zones zijn hihihi… stelletje hypocrieten.. stel de markten verder open… Jammer hooor echt jammer. Er bestaat nu maar 1 aanpak dat land helemaal dichtdoen voor zeker 6 weken om zo die ader in kaart te kunnen brengen.. maar dat zou betekenen dat je de bevolking 6 weken moet voeden… Dat is pas een uitdaging… Maar zoals we allemaal weten is in ons geliefd Suriname vooruitzichtloze politiek belangerijker
    Dat is wat de zaak komisch maakt… zoveel clowns verzamelen zich in een circus die ze DNA noemen.. dan durven zij zich nog deskundig te noemen.. what a joke!!!
    gemodereerd

  2. Hahah dan is er nog een sorry PS.
    Dan zegt onze president dat het prioriteit is de grens in het westen met Guyana open te gooien hihihi Hypocritisie van de hoogste graad… maar jongens houden jullie rekening het betreft deskundigen met een crisesplan danwel crises beleid foei toch echt een grote Mop
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.