Anti-corruptie unit brengt interne opsporing Hoefdraad uit

51
Hoefdraad wil wet aanpassen zodat hij niet meer aangeklaagd kan worden
Gillmore Hoefdraad, ex-minister van financiën in Suriname.

De Anti-corruptie unit van het Korps Politie Suriname heeft vandaag een interne opsporing van de Surinaamse ex-minister Gillmore Hoefdraad uitgebracht. In het document, dat hieronder te zien is, wordt Hoefdraad aangemerkt als verdachte ter zake overtreding van de Bankwet, de Wet Moneylaundring, ambtsverduistering en oplichting.

Waar Hoefdraad op dit moment is, is niet duidelijk. Vorige week werd gezegd dat hij zou zijn gevlucht via Guyana en mogelijk in Venezuela of Cuba zou zitten. Volgens anderen zit hij gewoon in Paramaribo-Noord bij vertrouwelingen van Bouterse.

51 REACTIES

 1. Eindelijk! Deze man is hoofdverantwoordelijke voor de financiële chaos waarin Suriname zich bevindt.
  gemodereerd

 2. Hoefdraad is gevlucht via Guyana naar Venezuela.
  Venezuela zal Hoefdraad niet uitleveren.
  Maduro is bevriend met Bouta.
  Bouta, Adhin, Hoefdraad Dilip Sardjoe hebben allemaal bankrekeningen in Zwitserland.
  Al het geld dient terug gestort te worden naar de Surinaamse staat.
  gemodereerd

 3. En er zullen meer gaan vluchten. Nu gaan ze nog meer poepen in hun broek dan ze al deden. De zittende regering geeft hiermee een serieus en daadkrachtig signaal af. Er valt niet te sollen met ze!


  Maak melding

 4. Jarenlang liegen, bedriegen, oplichten en frauderen en vervolgens als een laffe hond wegvluchten.

  Hoe flink ben je dan….de mentaliteit van een rioolrat.

  De jacht is geopend op dit vette, volgevreten politieke monster.
  gemodereerd

 5. Het bevreemd mij dat Bouterse nog steeds buitenschot blijft. Er zal vast een corruptie zaak zijn die aan hem gelinkend kan worden. Ingrid Bouterse, Anwar Moenne en Nerkust zijn rijp voor de rechtbank inzake
  de Malversaties rondom de Palmentuin.


  Maak melding

 6. Handlanger Boefdraad al op weg naar Santo Boma. Daarna is het de beurt van de mpp meervoudige veroordeelde moordenaar. Wat een stunt van deze nu al zo populaire volkspresident. Ga zo door.


  Maak melding

 7. Nu nog zijn rechter Hand Donovan Bruyne, USA en NL heeft beloofd te helpen. Go get Him. Location Woodbridge Virginia USA. Transparency-International Boven opzetten om jacht te maken naar het verdwenen geld. Donavan was vaker op de Bahama’s gesignaleerd. Daar Zal ook een deel van het geld ook zijn


  Maak melding

 8. de 26 leden ja knikkers moeten ook allemaal opgehaald en de directeuren, alle ministers onder minister, als wel de vrouwen die direct betrokken waren ook die mevrouw waldring met alle diamanten gouden broodjes enz enz ..
  al deze figuren moeten gewoon eerst twee maanden opgesloten worden in een afzonderlijk cel b. v. Fort Zeelandia al waar de moordenaar de 16 mensen had vermoord gemarteld ..
  gemodereerd

 9. Stapje voor stapje.
  Abdoel was al heel erg rustig tijdens en het antwoord van de NDP’
  Bouva heeft een kort kontje
  Van de San werkt nee aan het zuiveren van zijn naam
  Adhin zit naar Etnel en raaskalt er stevig op los.
  Bouterse bekent fouten en wil verjonging zo dat hij zijn Pyama aan kan doen,
  Plukse wet maken en beslag leggen.
  Boefdraad ligt nu voor anker en is aangeschoten wild.


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Anti-corruptie unit brengt interne opsporing Hoefdraad uit.

  Eindelijk Opsporing verzocht van de Surinaamse ex-minister Gillmore Andre Hoefdraad.
  Ook meer bekend als BOEFDRAAD.

  Dus nu is de jacht op deze PAARSE NDP SCHURK geopend.
  En natuurlijk zullen er meer volgen.

  BAAS BOUTA had vooraf gezegd, dat alle PAARSE NDP SCHURKEN, echt slapeloze nachten zullen krijgen.

  Ook Joy ten Berge (met haar Belgische nationaliteit) zal nu zenuwachtig worden.
  Want de onderzoek journalisten in Nederland en België, gaan je ook achterna zitten.

  Ook Melvin BOUVA met zijn grote PAARSE NDP mond, kan zijn borst nu nat maken.
  Want er komt alsnog een nader onderzoek over de Naschoolse financiële middelen.


  Maak melding

 11. Als hij schuldig bevonden wordt moet hij inderdaad de BAK in. Droog brood met water en kakkerlakken onder je celdeur HOEFIE. Triest beeld maar ik heb totaal geen medelijden met je, omdat je het volk met droge ogen zand in hun ogen hebt gestrooid ter verrijking van je zelf.
  ik gun jou het aller beste. KARMA IS A BITCH.


  Maak melding

 12. Het “H. H. H. – virus” is de NDP fataal geworden en zal de grote jongens ook besmetten.
  Hoogmoed en Hebzucht van Hoefdraad zal uiteindelijk ook Bouta de das omdoen.

  Bouta-lovers, jullie kunnen het de nieuwe regering niet toerekenen of kwalijk nemen. Zij voeren de kruistocht naar corruptie, die Bouterse zelf had beloofd en waar jullie toen zelf voor hadden gestemd, uit.

  De regering Santo(khi) / B(runswijk) komt alle Surinamers dus ook het NDP-volk tegemoet. Want wij willen toch allemaal een corruptie vrije Suriname ?!

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 13. Beste mensen…, niet de brug wordt paars geschilderd…, maar de staats-gevangenis van Paramaribo – Suriname … Verdachte Gilmoor H. wist te ontkomen en sindsdien is hij foetsie.. Misschien een begin van een war on crime in Suriname. Slordige leningen in Amerika die in privé-handen zijn verdwenen .. . H.. kreeg hulp uit nickerie van een zekere R. D.. volgens dagblad de west… . Verdachte was op de dag van inauguratie van de nieuwe president aan het inpakken., aldus de west….. Zoals u al eerder hebt gehoord is mijnheer Gilmoor . H.. lid van een nieuwe generatie bankrovers.. Er zijn naast een verdwenen kasreserve ook directe bedragen doorgesluisd via een woning-vereniging. Ook het staats-ziekenfonds is als dekmantel gebruikt zegt dagblad de west.. Heeft hij… tatoeages…, willen ze in Guyana weten.. H.. zelf wil heel graag verder naar een land.., waar hij mogelijk politiek-asielzoeker zal worden…, zegt dagblad de west..Mogelijk dus een Interpol zaak nu…, mensen in Suriname,,.., sterkte voor nu en vergeet je mondkapje niet.. .


  Maak melding

 14. Als jullie deze man zijn kaolo hoofd zien, dan is het toch duidelijk dat hij een crimineel is met zijn vieze grijns !!! Hang a MPP mang jongoe, srefie wan pang 2x dagoe abie moro wartie !A mang naai a volk wreed, en DBB naga ding tra MPP jépie a mang. A njoeng regering musu hanga ding MPP.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 15. Sinds mie jere boeldraad de tap opsporing mie begin spaar wang tjing Moni wang see.a dey sa mi jere de mang kies boeldraad na wang bigi doksa🦆Mo bai nanga bierie🍻..dan mo vier wang tjieng feestje nanga mi vrouw.zyn we eindlyk af van deze mpp land rover.boeldraad tor gar marai ge lartjata..now mi wang sie if a Moni aw save a mang dies en telek PE aw save a mang!!nu wacht k op goed nieuws alleen!!


  Maak melding

 16. WANTED
  (alive)

  Gillmore Hoefdraad

  Suspect crook of the state, thief of the society and head in money laundering.
  Anyone who has information about Gillmore Hoefdraad is requested to inform the authorities or the local police.

  People in Guyana are requested to make pictures and contact the local police. Do not hide this crook in your country.

  REWARD:
  Respect from the people from Surinam


  Maak melding

 17. Sluit alle NDP- sympathisanten op. Dan ben je van het probleem NDP verlost. Zat ruimte in het zuidelijke gedeelte van Suriname . Bouw een groot complex met tientallen duizenden cellen. We zullen ze maar logeerhuisjes noemen. Men was reeds van plan een weg aan te leggen van Paramaribo naar de grens met Brazilië. De NDP’ers kunnen dan de weg aanleggen. Werkgelegenheid zat. In ieder kefal vijf jaar opsluiten tot de volgende verkiezingen. Verliest de huidige regering ,worden de rollen omgedraaid.

  Hoefdraad ,meld je aan. Het heeft geen zin verstoppertje te spelen. De mogelijkheid bestaat altijd dat je er goed vanaf komt. Je bent verdachte tot dusver. Er moet zich nog een heel rechtsproces afspelen. En anders is het pech hebben. Yongu yongu ,bigi bigi minister ,kewoon a man har’ a dan. Maar ,het is begrijpelijk.
  gemodereerd

 18. Volgens de wet is een ieder die hulp biedt aan een verdachte in overtreding en kan dus ook worden vervolgd.
  ik ben benieuwd of Justitie dit ook via de media bekend zal maken en deze mensen ook daadwerkelijk zal vervolgen.
  Waar rook is is er vuur dus justitie zou nu al de NDP lid R. Doekhi momenteel wonende te Nickerie moeten oproepen om verhoord te worden inzake hulp bieden aan een voortvluchtende Hoefdraad.

  Ik ben benieuwd indien de PG ook international hulp zoekt om de opsporing ook in het buitenland voort te zetten


  Maak melding

 19. De beste minister van financiën aller tijden werd hij genoeglijk genoemd. Hij werd met heel veel bombarie tegen een voor Suriname onvoorstelbaar hoog salaris binnengehaald als Governor van de CBvS.
  Uiteindelijk blijkt hij na 10 jaar malversaties een meesteroplichter te zijn en staat zijn gezicht op een pamflet van de opsporingsdienst van de politie Suriname.

  Let op, de NDP is een criminele organisatie en heeft nooit in de geschiedenis van haar bestaan iets positief voor Suriname kunnen betekenen. Integendeel was het er om te doen familie en vrienden te accommoderen en te stelen van het volk.
  Wie het tegendeel kan bewijzen moet het maar zeggen.


  Maak melding

 20. De OM moet de hele kliek achter slot en grendel zetten niet alleen deze volgevreten en opgeblazen kikker. Heel lang terug hadden we dagu wagi in Su, haal deze geboefte met zo’n dagu wagi op, en allen die zitting hadden in het vorige z.g. Ka- binet ook die MPP Adhin met zijn aardappelen en uien erbij !!!! En niet te vergeten de wereld ( lijder ) DDB, hij was te slap om verdachte en onbetrouwbare figuren uit de regering te knikkeren. Alhoewel hij was en is, nog steeds niet eerlijk, dus dat !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 21. Niet alleen politici moeten opgepakt en achter slot en grendel gestopt worden maar ook het kader onder deze oplichters zoals Truideman en racist Limburg. Beiden hebben het mogelijk gemaakt dat Hoefdraad, Hoogerhart, Adhin, Jesserun en noem het schorem maar bij naam, dat het land mede door hun toedoen geruïneerd is.
  gemodereerd

 22. E.Belfort adviseert Boefie om zich bij de politie te melden, wel ik heb een andere advies voor Boefie. Bosje brug Bouwmarkt een stukje touw van een meter of tien kopen gezien jou abominabele figuur. Of( koelie cola ) vroeger, tegenwoordig drinkt bijna alle rassen het. Dus yu no fu habi sing brada,in jou geval moet je zeker 3 liter drinken om een beetje effect te hebben.Een andere optie is een kogel door je vette kop door te jagen,werkt altijd uitstekend.

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 23. Hoe zit het met de partner van boefje die mevrouw Peggie , die weet alles van het gebeuren , weet ook waar het geld ligt..

  Dus ophalen die ellendeling, voordat ook zij op de hol slaat en verdwijnt..

  Die moordenaar zelf kan nu ook achter slot en grendel..,,, de tijd dringt..
  gemodereerd

 24. Deze man weet te veel. Als hij bij de PG terecht komt, zal niet alleen wanted ook hiervoor een zware gevangenisstraf krijgen bij de rechtbank, maar ook anderen. Zie dan wat de beste oplossing is, die ze voor deze man hebben. Deze mannen weten wel hoe snel en duidelijk ze moeten handelen en professionele grootmeesters in. Daar waren ze in de jaren 80, 90 van de vorige eeuw zeer berucht en gevreesd voor. Zelf voor de Atlantische Oceaan niet ver van het strand van Rio de Janeiro waren ze zeer actief en werd de Surinamer in de vrachtruimte van het SLM-vliegtuig naar Suriname gebracht. Ook Roy Horb weet hoe ze te werk gaan, aan het koortje van zijn zwembroek, etc.

  Aangezien wanted en anderen de dans van de verdwenen miljarden US-$ willen ontlopen, a no mi, neks no fout, moet men niet gek kijken dat deze man al vele dagen geleden al ijskoud is of ergens in de oceaan is gedumpt.

  Het bericht dat op de radio kwam is een afleidingsmanoeuvre van deze zware criminelen, niets anders dan fake news. Het laatste celephone signaal van boevie dat uit New Nickerie kwam was niets anders dan een zeer emotionele gesprek zijn met zijn naaste familieleden, game over. Din kil o klaar mi. So So Lobi.

  Deze man zien we nooit meer terug.


  Maak melding

 25. De jacht is net begonnen. Een ieder die zich schuldig hebben gemaakt aan het financiële wanbeleid komt zeker aan beurt. Het is nu eerst het proces opstarten en laten rollen. Als het eenmaal rolt……….
  Remember 2005-2010, wie was onze gewezen minister van justitie en politie?
  You can run, but you can”t hide…..
  Bravo unleashed the “sheriff”!


  Maak melding

 26. Hij is in Suriname en verblijft te Brokobaka. Die hele heisa rondom zijn vlucht naar Guyana was een opgezet plan om de mensen te laten denken dat hij buiten Suriname was. Intussen zat hij lekker in Brokobaka en nog steeds.


  Maak melding

 27. vergeet niet,,, de tijd van lonny brunsie komt ook langzaam aan..
  die Hollanders lusten hem ook..
  gemodereerd

 28. oom bert 11 augustus 2020 At 08:06
  Hoefdraad heeft de zelfde hoofd als Wayambo ,familie zeker .
  Wayambo je word ook gezocht meld je aan ,waar slaap je Hoefie bij wayambo zeker .
  ====
  Oom Bert, kijk maar uit wie naast jou in bed ligt😂🤣😭! En vergeet je pilletjes niet in te nemen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.