VIDEO: Inderdaad coronabesmettingen bij Combé Markt

4
ontsmetting-combe-markt-suriname

Enkele medewerkers van Combé Markt zijn afgelopen week inderdaad positief getest op COVID-19, zoals een hardnekkig gerucht de ronde deed. Alle filialen, kantoren en overige afdelingen van het bedrijf zijn tussen 7 en 8 augustus grondig ontsmet (foto).

Volgens het gerucht zouden meer dan 20 medewerkers samen met directeur-eigenaar Kries Kalipdewsing en familie besmet zijn. Of dat helemaal op waarheid berust is niet geheel duidelijk.

Vast staat wel dat er een aantal medewerkers van het bedrijf in Suriname getroffen zijn door het coronavirus. Het bedrijf ontkende een paar dagen geleden nog de geruchten en deed het af als fake news.

https://www.facebook.com/combemarkt.centrum/videos/669121677010321/

4 REACTIES

 1. in het evaluatierapport Naschoolse opvang (NSO) worden dit bedrijf en Chotelal als grote leveranciers van het eten genoemd. Het evaluatierapport staat op Internet en is te downloaden. Vandaar dat er een grote liefdesverhouding was met de NDP en dat is geen fake nieuws, Ze hebben genoeg verdiend om een ontsmettingsbedrijf in te huren.
  gemodereerd

 2. Hoe krom?
  Loopt er iemand in pak te ontsmetten en loopt er doodleuk iemand zonder enige bescherming erbij die dingen aanraakt. Ze moeten hem opsluiten want het is tegen de regels! Wie durft met zekerheid te beweren dat die niet besmet is?
  En moet deze commedy niet grondiger/serieuzer?
  gemodereerd

 3. Het is wachten op meer besmettingen? Men lapt de maatregelen maar aan hun laars. Geen rekening houdend met veel kwetsbaren in de samenleving. Totdat het aan je deur is. Jammer over het sceptische van Surinamers. Als dit zo door gaat snijden jullie jezelf in de vingers😩😩😩😩
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.