Zes verdachten aangehouden voor diefstal onderdelen zwaar materieel

14
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

De Recherche van Regio Midden in Suriname heeft in de periode 22 juli tot en met 3 augustus zes verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van graafmachine onderdelen in het politie ressort Paranam.

Het betreft in deze de 36-jarige Aksaykoemar P., Ashokkoemar D. (36), Awinash J. (27), Shaam B. (35), Vishal D. (23) en de 34-jarige Shaan B. die op respectievelijk woensdag 22 juli, donderdag 23 juli, woensdag 29 juli en dinsdag 4 augustus zijn aangehouden. Een toezichthouder van een bedrijf deed op zaterdag 27 juni aangifte van diefstal van de graafmachine onderdelen bij de politie van het bureau Paranam. Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche unit van Regio Midden, meldt de afdeling Public Relations.

Aksaykoemar P., Ashokkoemar D. en Awinash J. kwamen in beeld als verdachten in de onderdelen diefstal. Zij werden opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Tijdens dat onderzoek kwamen de rechercheurs erachter dat op dinsdag 2 juni van dit jaar iemand anders ook aangifte had gedaan van diefstal van onderdelen van zwaar materieel.

Voorts dat Aksaykoemar, Ashokkoemar en Awinash waarschijnlijk ook betrokken waren bij die diefstal. Het onderzoek leidde vanaf Paranam tot naar het district Nickerie, alwaar Shaam B., Vishal D. en Shaan B. ook zijn aangehouden ter zake diefstal van onderdelen. Deze drie mannen zijn op woensdag 29 juli  en dinsdag 4 augustus in Nickerie aangehouden en overgebracht naar de stad.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn al deze verdachten in verzekering gesteld door de politie. Het grootste deel van de gestolen onderdelen zijn inmiddels terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaren. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaats vinden in dit strafrechtelijk onderzoek.

14 REACTIES

 1. Allen VHP´ers, de Sherrif moet er wat aan doen !!! Toen Bouta pres was, werd er altijd geschreven NDP´ers,dus de rol is nu omgedraaid.Ook voor deze broeders de kogels overheen en klaar is Kees, want deze Kees houdt van opruimen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Oplichten, stelen en drugs en moord daar zijn deze mensen goed in.
  Oom Chan laat ze wel snel weer buiten komen en bij hem in dienst.
  De hardwerkende gasten


  Maak melding

 3. Moord en roofmoord is toebedeeld aan een bepaalde etnische groep. Je mag als ze je in eigen huis overvallen, je mishandeld wordt om het geld in huis aan ze over te dragen wat ze denken dat je in huis hebt liggen. En daarnaast worden al je waardevolle spullen uit je huis wegdragen met je eigen pick-up. En als je deze confrontatie met deze moord-honden het nog levend van afbrengt,dan mag je GOD bedanken dat je het levend afbrengt. Dan neemt je de fysieke verwondingen en de psychische trauma’s nog op de koop toe.
  Voor deze categorie roofmoordenaars moet de doodstraf in Suriname weer geïntroduceerd worden. NO MERCY VOOR DEZE HONDEN.
  Ik vraag mij af door welke moeders deze honden op de wereld zijn gebracht.


  Maak melding

 4. Wendy,
  Ben je een optimist, pessimist of realist? Ik weet het eigenlijk niet!
  Het is helemaal jouw eigen verstand, je keuze. Je maakt van Suriname, iets moois of kwaads door de bril die je opzet.

  Je lijkt, iemand die al behoorlijk wat heeft meegemaakt en ik vind dat je naïef bent!
  Zoniet, dan heb je, je behoorlijk laten ontsporen! Diefstal is niet aan een ethisch groep gebonden, het kent geen kleur.
  Maar dat wist je wel.
  Ik, veroordeel elk vorm van diefstal door wie dan ook.


  Maak melding

 5. Prioriteit van BAAS CHAN is de mpp paarse boeven in jas en das hard aan te pakken. Dat is beloofd en dat wordt werkelijkheid. Wegvluchten, chanteren of lidmaatschap opzeggen heeft totaal geen enkele zin. Die Chan is echt lekker bezig. Maar opruimen van 10 jaren paarse rotzooi kan nog een tijdje duren.


  Maak melding

 6. Ma die Vishal D. was tok al opgepak foo die hootel mense smokkel ov vis hal. Dang was hei weer frei soo snel. Dang hei is bei bende gaan aan sluite so snel.
  Hei is snel mang.


  Maak melding

 7. Broeder @J.Swartmans,

  Goet dat u ben weer terug fan fakansie.
  Ma u moet foorsigtig omgaan met die koogels. Selvs koogels sein nu sgaars geworde. Misgien wintie buks is beeter.


  Maak melding

 8. Als het om stelen en moorden gaat mag geen enkele crimineel op basis van etniciteit ontzien of anders behandeld worden.
  Ze zijn allemaal even erg…dus justitie ..pak ze keihard aan.
  Deze figuren kennen geen enkele medelijden .
  Haal ze voor lange tijd uit de samenleving.


  Maak melding

 9. Redskin@@ Ik pak iedereen aan. Ik ben een Surinamer die gewend is aan de multiculturele samenleving. Ik kijk naar mensen niet naar ras. Blijkbaar is dat veel Surinamers na eeuwen nog steeds niet geluk. Jullie VHPers kunnen niet altijd gelijk hebben.


  Maak melding

 10. dat is wat ik graag lees opgepakt ,aangehouden,weg met die criminelen in suriname opsluiten die klootzakken zolang mogelijk en pak slaag geven.

  een stap in de goede richting chan is genadeloos let maar op wat er nog komen gaat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.