Opnieuw persoon gesprongen van Wijdenboschbrug

8
Bosjebrug in Suriname

In Suriname is vanmiddag weer iemand van de ‘Bosje brug’ in Paramaribo gesprongen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat rond 13.30u een melding binnen kwam, dat iemand vanaf de brug in de Suriname rivier was gesprongen.

Het is nog onduidelijk om wie het gaat en of het lichaam reeds geborgen is.

Een mogelijke getuige van het voorval schreef op Facebook: “Net gebeurd. Man gesprongen van de brug. We waren te laat om hem tegen te houden. Blanke heer, had blauw aan. Leek op een Cubaan.

8 REACTIES

 1. Of een teleurgestelde, bij het Ministerie van Financiën werkende, NDPer, die het niet kon verkroppen dat DDB de verkiezingen verloren heeft. Mensen, als jullie geld van de overheid gestolen hebben, ga het aangeven bij de politie en a.u.b. geen zelfmoord legen.
  gemodereerd

 2. Of een teleurgestelde, bij het Ministerie van Financiën werkende, NDPer, die het niet kon verkroppen dat DDB de verkiezingen verloren heeft. Mensen, als jullie geld van de overheid gestolen hebben, ga het aangeven bij de politie en a.u.b. geen zelfmoord plegen.


  Maak melding

 3. Deze brug lijkt wel een vloek te dragen. Alles bij elkaar genomen , wat zich heeft afgespeeld ,met name de financiele ellende {de kosten}.


  Maak melding

 4. De mensen weten zich geen raad meer met de nieuwe regering! Coronabesmettingen nemen dagelijks met honderd toe! Het volk moet solidariteitsheffing gaan betalen, juist de sociaal zwakkeren en middenklasse is de dupe ervan! En er zit nog meer aan te komen. De mensen die gehoopt hadden op een betere toekomst worden nu nog harden aangepakt! Wat voor maatregelen heeft deze nieuwe regering voor de sociaal zwakkeren, nul komma nul, kuch nahie! Prabhoe, ye kia ho raha hai Chanwa se!!!
  gemodereerd

 5. Wayambo. Nu lul je uit je vette nek. Morgen is de nieuwe regering pas 3 weken aan de macht. Ze hebben geen toverstok. Al die sociaal zwakkeren zijn de afgelopen 10 jaar ontstaan. Wo set eng


  Maak melding

 6. dit gaat over de dood en dan komt een of andere achterlijke over geld lullen.
  zijn bloedworstbroeder rob zo je wilt rbro deed dit vandaag ook al.
  Siekie mang


  Maak melding

 7. @Wayambo, Jij bent zeker een kont likker van DDB. Aub met jou shit. Dit gaat over een wanhopige persoon en jij lult over de regering. Ga slapen lul. Of je reet bukken voor Bouta dat hij je neemt van achteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.